1 månad kvar

Hej!
ååh, tiden går fort nu.. Tack för den fina layouten syrran! <3
Om bara en månad kommer jag att sitta på planet mot NY.. känns väldigt overkligt att tänka på det. Mitt visum kom för några veckor sen. Det enda som är kvar att fixa nu är internationellt körkort.. det ska jag fixa nästa vecka! Sen att packa såklart. 23 kg! Det är så mycket som jag får ha med mig!
Jag pratade med min familj över skype idag! Oh jag gillar dem verkligen så mycket! Pappa var med och pratade med dem också och de verkade gilla varandra. Det känns hur bra som helst!
Det viktiga med familjer tror jag är att man kan skratta tillsammans.. ha kul! :) Vi har ju skickat mail varje vecka och det är verkligen något som jag kan rekommendera till andra.. det var som Susan sa idag "Ja, när du kommer så är det som om vi kan prata om din fest (liknande) som du var på förra vecka!". Det blir liksom inte så stelt och jag lär känna barnen, vet vad de har gjort fram tills att jag kommer, vad de gillar och sånt.
Charlie var så söt idag! När vi skulle lägga på så kom han igen och så sa han "Happy pre birthday Jennie! See you soon!" så söt! <3
mitt hus!
Fånga dagen

RSS 2.0