Underbar kväll

Hejhej,
ja jag måste bara slänga in ett litet inlägg om min kväll. Den tillbringades hemma hos Malin! Åhh vilken sjukt bra kväll det var.. det var snack om allt mellan himmel och jord. Nutid, dåtid, framtid! ALLT! Och Malin, hon är bara så inspirerande och rolig att lyssna på. Hon har gjort så mycket saker i sitt liv och vi har bara sååå kul när vi ses! Nu ligger jag i sängen och bara njuter av att ha en så bra och rolig vän!
Malin
LOVE FROM CT

solig onsdag!

Hejhej,
ja det blev soligt i alla fall vilket var väldigt skönt! Morgonen började med starbucks med Janet och Smitty (hunden).. saknade båda två så det var väldigt mysigt. Det blev prat om allt mellan himmel och jord! Såklart ;) Mysig morgon med kaffe, sol och mycket trevligt sällskap! Sen var det hem för jobb och var ute med Jack i typ en halvtimme innan det var daxs för lunch.
sen skype med mamma! Och på slutet kom även pappa och syrran! Kan inte fatta att de kommer om typ mindre än 30 dagar! :o Då är det typ 6 månader sen de var här sist! Tiden går sååååå fort!
Sen fixa lite disk, tvätt och annat! Innan det var daxs att skypa med Anna! Åååh stor sakkknad!!!!! Men om typ 1 vecka så kommer hon hit! LÄNGTAR! <3
en löprunda på stranden hann jag och jack med. Och ikväll ska jag umgås med min efterlängtade vän Malin! :)
LOVE FROM CT

VARMT!

ja, de senaste två dagarna har tillbringats ute i solen, typ över 25 grader och det är en annorlunda värme här än hemma i Sverige, det är mer fuktigt! Men det är underbart! Bränt mina ben och sen fått färg på mage, överkropp och armar! ;) WIHOOOOO!
Jack och jag har varit ute i princip hela dagen idag och när han sov så satt jag ute i solen! Men måste ju passa på.. imorgon ska det regna! :(
Vattenmelon, vatten, musik och sol, kan det bli bättre?!?!
LOVE FROM CT

Påskägg från Sverige

Ja, mina barn fick ju deras påskägg i lördags från Sverige! Och lösgodis är alltid uppskattat i den här familjen! ;)
LOVE FROM CT

Påsktrevligheter

Hejhej,
ja i helgen var det ju påsk och en massa trevligheter med familjen! På lördagen var det "Bunny Brunch" på RYC, vilket alltid är trevligt. Det var kul att träffa folket igen efter vintern! :)
Söndagen var det middag och mys hemma hos Richards bror och hans familj! :) Alltid lika kul och trevligt måste jag säga. Det känns så konstigt att det här typ var den sista högtiden som jag firade med dem. Det är dock 4th of July kvar! Men på söndag (den 1 maj) är det bara 3 månader tills jag kommer tillbaka till Sverige!
LOVE FROM CT

Galenheterna

Hejhej!
Ja, helgens kvällar har besått av en massa galna utgång tillsammans med Caroline. Kvällarna har bjudits på en massa trevligt att dricka, gott sällskap och annat knäpp!
Lördagskvällen/natten tillbringades i Greenwich hos en kompis, kompis! Värsta huuuset! Men det börjar med att C och jag går till fel hus och knackar på.. men den bästa konversationen är:
J: "Men varför är städerskan här mitt i natten?!"
C: Det är hushållerskan
J: Men vad gör hon här?
C: Meeh, hon ger väll honom mat?!
HAHA
LOVE FROM CT

ÄNTLIGEN!

Ja, äntligen är det sol och varmt här i CT! Hann sitta ute nu 1 timme innan jag ska ha Brad och lite färg/röd hann jag bli!! whoooo! Fast det ska typ regna sen halva veckan! :( Men jag njuter nuu!!
skriver ikväll om påsk & andra galenheter.
LOVE FROM CT

Happy Easter!

Ja, idag firar vi påsk här i USA!
LOVE FROM CT

Glad Påsk

Glad påsk till alla!

LOVE FROM CT

UCONN -HUSKIES

hejhej,
ja det blev 2 tröjor inköpta i veckan också.. Connecticuts stolthet! Uconn- University of Connecticut. Också kallade Huskies.
LOVE FROM CT

Bronx zoo

Ja, måndagen tillbringades med familjen på Bronx zoo.. Jättefin och mysig dag tillsammans! Vi gick runt i parken (som är väldigt stor) och hann med den andra delen så nu har vi bara 1/3 del kvar..
Ja, jag tror att bilderna får säga sitt! Mycket kul dag i alla fall.
LOVE FROM CT

Helgen

Hejhej,
ja helgen tillbringades med en massa jobb.. lördagen hände inget speciellt och vi gjorde inte så mycket! Var ute och lekte ganska mycket. Kvällen var det också jobb.. men när barnen var i sängs så blev det dusch och att göra sig i ordning för natten! ;) Åkte hem till Caroline, plockade upp Jessica.. hade trevligt hos Caroline och sen ner till Stamford. Där jag släppte av de och sen träffade x. :) Mycket rolig kväll! :)
Söndagen, var det jobb igen, även denna dag så gjorde vi inte så mycket, lekte ute. Var i parken och sen var jag äntligen off! Då kom Jess och Caroline och hämtade mig, första grillningen blev det hemma hos Caroline! Mycket mysigt och gott med grillat kött! :) Desserten blev Magnum glass! HAHA galet rolig kväll! HAHAHA
LOVE FROM CT

Påskbord IKEA

Hejhej,
ja gårdagskvällen var underbar! Wiiieee påskbord. Dock var det lite panik ett tag då det tog oss 1 timme att komma 10 exits. Men vi kom dit typ kvart över 6. Och vi fick ett bord och sen högg vi in på maten. Lax, köttbullar, prinskorv, ägg m räkor, ja allt du kan tänka dig på ett påskbord! Och det var faktiskt riktigt gott! MUMS! Efterrätt var små prinsesstårtor! :) En mycket lyckad kväll med Malin & Jossan! <3
LOVE FROM CT

Påskbord

Hejhej,
ja ikväll så blir det påskbord på IKEA med Malin och Jossan! :) Det så bli jätteroligt och spännande att se vad det bjuds på!
Dagen har tillbringats med jobb, springa med Jessica och Jack, sen lunch, dusch och skypade med mamma och pappa!
LOVE FROM CT

13 - Alex Rodriguez

Awesome homerun by Alex Rodriguez!!
LOVE FROM CT

New York Yankees

Hejhej,

jaa, denna kvällen kommer jag att minnas lång tid framöver! Det var nämligen dags att se Yankees! New Yorks stolthet (enligt mig), det finns ju Mets också! Men Jessica och jag tog tåget mot NY och gick av i Harlem. Sen tog vi bara ett annat tåg 1 station och så var vi på Yankee stadium. Inte alls svårt att hitta, men om man ändå skulle vara lite lost kan man bara följa strömmen av Yankee supportar. Alla bar kepsar, tröjor, mjukisbyxor, strumpor! Ja, en riktigt amerikansk klädstil var det. Men det var ju match! Jessica och jag stod bara som förstelnade när vi kom in. Det kändes så overkligt! Vi gick omkring lite, kollade kläder. Åååh så mycket fint det fanns, tröjor, byxor, ja allt! Men jag köpte i alla fall en keps så alla kunde se att jag faktiskt hejade på Yankees. Sen gick vi (som riktiga amerikaner) och köpte korv innan matchen och sen gick vi till våra platser. Och när vi kom fram så trodde vi att det var något fel. Vi satt typ nästan vid planen!!! Vi satt typ tvärs över den första basen och där är det väll egentligen bäst att sista, men what ever!!! hahaha, vi var glada och hejade på. Matchen började bra för Yankees. Nr 13 Alex Rodriguez slog på sitt andra eller tredje slag en HOMERUN! Och alla ställde sig såklart! Film kommer.

Yankees vann tillslut med 7-4 och alla var glada! :D Och regnade gjorde det nästan inte alls, jag menar, det var lite som "dimm regn?!" och det gjorde inte så att man blev blöt. När matchen var slut fick både Jessica och jag känsla, "nej, men är det redan slut! Jag vill inte gå härifrån!!!".. Men allt roligt har ett slut!

En sjukt underbar och rolig kväll var det i alla fall! Och absolut en av det bästa upplevelserna i mitt liv!

LOVE FROM CT


YANKEES TODAY

Ja, idag ska Jessica och jag på Yankees game! Det ska bli så kul! Hade kunnat varit bättre väder, regnar! Men jaja! :D wiiihoooo
LOVE FROM CT

Fixat

Hejhej,
idag har jag fått mycket fixat.
- bokat hostel i Los Angeles. http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/H-I-Los-Angeles-Santa-Monica/Los-Angeles/1851
- Fixat klart med min amerikanska taxa
-Uppdaterat min kalender! Behövdes verkligen.
- kolla upp hur man tar sig till Yankee stadium (eftersom Jessica & jag ska dit på onsdag!)
- Mailat och fått klart för mig att jag kan önska att åka hem på helgen!
LOVE FROM CT

9 månader

Ja, idag den 12 april är det 9 månader sen jag flyttade från Sverige! Och mindre än 3 månader kvar tills jag kommer hem.

Då var det sommar! jag längtar..

My beloved NYC

Hejhej,
ja söndag och måndag tillbringades inne i NYC med Tim, Marina och Niki! :) Det var så kul att träffa dem igen och de var förutom min familj de sista som jag träffade innan jag flyttade hit! Vi började med lite frukost på ett café på Broadway och sen gick vi hela Broadway ner och gick in lite där vi kände för! Fikade, shoppade och bara myste! Sen gick vi till Carries trappa och till Magnolia bakery, ett måste såklart! Sen blev det middag tillsammans med dem. Gick till deras hotel för att hämta mina saker från Sverige! :) Hemma halv 12..
Måndag, in till NYC igen, denna gång med ont i fötterna redan innan.. denna dagen blev varm! Den var 27 grader i NYC och vi gick upp längs 5th och sen in i Central Park! Gick i Central Park hela dagen och kollade på alla fina blommor, ekorrar och sköldpaddor som fanns där! mys sen med glass i solen. Sen ner längs 7th och till Times square.. Efter det så gick till Madame Tausse(?) där vi fotade oss med kändisarna! Sen blev det buffé middag på en Kina krog. Jättegod kina mat/sushi! (Jag vet, pappa skulle älska det!) hahaha
Hemma sent även denna dag. Men det var det värt då jag fick spendera tid med familjen Wiberg/Andersson <3
LOVE FROM CT

Party party

hejhej,
Efterv lördagens jobb blev det en springtur på stranden.. kändes väldigt bra i benen så det var skönt! Sen hem för att duscha och göra mig i ordning. Jessica plockade upp mig och Caroline och sen åkte vi för att handla! :) Grillad kyckling, potatissallad och jordgubbar blev det! :) MUMS! Och såklart, blev vi lite barnsliga och grädden hamnade lite här och där!
Sen kom Sandy och förfesten började med vin och öl! :) Lyckad utgång blev det sen, med Black Bear och Tiernas som vanligt! LYCKAD KVÄLL! <3

LOVE FROM CT

Easter egg hunt

Hejhej!
Ja, helgen har varit fullspäckad eftersom att min värdmamma var i North Carolina med sina tjejkompisar.. Och ja, då blev det 10 timmars jobb både fredag och lördag. Och lördagmorgon, då trodde jag att jag nästan skulle strypa barnen, ni vet att jag älskar er, men då var ni jobbiga! Bara gnällde, skrek och uppförde sig inte alls. Tillslut slängde jag ut dem och sen åkte vi till Charlies skola för Easter egg hunt.. där barnen skulle ta så många ägg som möjlig. De låg massa plastägg på marken och sen sa man "klara, färdiga, gå!" och så fick alla barnen springa och ta så många ägg (med godis) i som möjligt!
Eftermiddagen tillbringades ute med barnen eftersom det var så fint väder!
LOVE FROM CT

Jag lever..

Hej alla!
Ja, jag lever! Men det har varit galet mycket de senaste dagarna. Fredag, jobb hela dagen, sen en sväng till mallet med Caroline, lördag 10 timmars jobb, springa, middag med J och C, utgång! Söndag, gå i 10 timmar i NYC med Marina, Tim och Niki! :)
Jag skriver mer ikväll och lägger upp bilder! :)
LOVE FROM CT

Happy birthday

Yeah, I almost forgott my hostdad who turned 46 on wednesday!
HAPPY BIRTHDAY RICHARD!!!

LOVE FROM CT

My baby Jack

Hejhej,
ja, min lilla Jack som inte är så liten längre.. gud vad han pratar nu! Helt gaalet! Kan knappt fatta hur stor han har blivit sen jag kom hit för snart 9 månader sen..
Han är lika galen som vanligt och springer omkring som en tok och är allmänt galen! Men han är en riktig goos också! Kramar och pussar från man dagligen.. och han kan till och med säga "I Love you".. hahaha
Dagen har varit ganska okej, på morgonen var vi och sprang en sväng på stranden. Sen var det lite chill hemma innan han skulle till läkaren med Richard. Su är i North Carolina med tjejerna över helgen! Sen åkte jag till gymmet och körde lite där. Sen hem, lite lunch och sen kollade jag klart på American Idol! ååh, det är så bra! Helt rätt person som åkte ut också, Pia! Tråkig och gjorde ingenting som stack ut.
Mina favoriter.. SCOTTY, JACOB och PAUL!!!
My baby!
LOVE FROM CT

Grattis till morfar!

Ja, grattis till världens bästa morfar som fyller 76 år idag!
Jag har nog ingen bild men  grattis på dig i alla fall! Jag saknar och tänker på dig
LOVE FROM CT

gaaalet beroende av Michael Kors

Ja,
åkte förbi Michael Kors idag på Greenwich ave så att de skulle kunna ta bort larmet som satt kvar på min jacka. Och jag fick den goooda nyheten av min värdmamma att hon fortfarande hade 50% rabatt där. Jag hade redan kollat in deras hemsida och sett ett par skor och en väska som jag ville ha..
Och som tur var fanns skorna i min storlek och en väska kvar! LYCKA!!!
LOVE FROM CT

Hemma i CT

Hejhej,
ja nu är jag hemma igen som sagt.
Igår var det bara tillbaka till jobb och mina barn.. och min baby Jack var så glad för att se mig! Wiihoo.. Vi gjorde inte så mycket på morgonen, vi var till läkaren och sen var det lunch. Jag var off och tog en napp.. skypade med mamma, pappa och syrran.. kollade lite på min tv-serier. Sen jobb igen.. var ute eftersom det var så skönt väder! Sen åkte jag och hämtade upp Jessica och drog till gymmet. Bra gympass för oss.. mycket snack men samtidigt bra träning. Väl hemma igen blev det fler tv-serier. HAHA usch, jag har så många just nu! HAHA
Idag hade jag träning med Brad nu på morgonen.. vi körde axlar idag och jag märkte verkligen att jag är såååå mycket svagare i vänster arm/axel än vad jag är i höger. Jag vet att det kommer från handbollen men det märktes så tydligt idag! HAHA.. efter träning med Brad blev det löpning och sen dusch.. nu börjar snart jobbet!
LOVE FROM CT

Helg i Detroit

Hejhej,
ja nu är jag hemkommen från min kära vän Emma!
Efter jobbet på torsdagen så kom i alla fall min shuttle och hämtade mig. Han var i tid och jag var för en gångs skull också klar. När vi bara hade kört kanske 50 meter så upptäcker jag "SKIT!! Mitt pass.." Så då får vi vända och jag springer in och hämtar det. Jag är inte säker på att jag hade behövt det, men det är bättre att ta det säkra före det osäkra! :) Väl på flygplatsen gick jag runt lite, kollade, köpte lite kaffe o sånt. Sen var planet typ 20 min försenat så det var lite segt och sen fick vi sitta i planet i ca 20 min innan vi kunde sätta fart. Men flygresan gick bra och väl framme i Detroit så mötte Emma mig i bilen. Åååh det var så roligt att träffa henne igen! LYCKA!
Två trötta tjejer somnade ganska snabbt efter mycket snack!
Fredag, Emma jobbade så vi hade Carsen hela dagen.. efter jobbet så åkte vi och tränade på Emmas gym (träningsnarkoman 1 & 2).. och sen tog vi en sväg på mallet. Och efter det skulle vi åka och käka.. hahaha men såklart hade det stället som vi tänkt äta på stängt men efter mycket om och men blev det iaf sushi och lite One Tree Hill.
Lördag, då åkte vi med Emmas pojkvän Brett och hans kompis in till Ann Harbor för att gå runt lite där. Där pågick en festival som heter "Hash Bash".. och jag lovar, MAMMA, och alla andra oroliga, jag rökte inte hash! HAHA. Men det var ändå kul att se så mycket folk och ja, det fanns gott om UDDA människor måste jag säga! Sen tillbringade vi kvällen med Brett och sen hemma hos Emma!
Söndag, sov länge, sen frukost och tv. Sen dusch och iväg för att åka. Men 3 timmar innan planet skulle lyfta får jag ett telefonsamtal som säger att mitt plan är inställt! Rusch upp till datorn för att kolla vad som händer. Jaha?! Då skulle jag inte få åka förrän måndag. Men jag ringde och lyckades ändra så jag iaf kunde komma hem på söndagen, dock 3 timmar senare och till en annan flygplats! Sjukt seeeegt! Men det blev IKEA iaf och köttbullar och Marabou! GOTT! Väl på flygplatsen så var det ganska segt plus att mitt plan blev 1 timme försenat.. DRYGT. Men jag kom hem tillslut!
En mycket lyckad och trevlig helg med EMMA! Plus att vi bokade våra flygbiljetter till LOS ANGELES!!!!! Så den 15 juli åker vi dit! JAG LÄNGTAR!!!
älskar sista bilen.. man måste förtydliga att korven inte är så stor!
LOVE FROM CT

Grattis farmor

Ja, grattis till min älskade farmor som fyllde 86 den 30 mars.. Jag glömde inte bort dig ska du tro, det var bara lite mycket den dagen! Jättegrattis till farmor i alla fall!!!
LOVE FROM CT

RSS 2.0