Last day of Memorial weekend

Hejhej,
ja idag har alla varit lediga eftersom det fortfarande är memorial weekend. Så imorse åkte vi ner till Old Greenwich för att kolla på paraden som skulle gå där. Men jag trodde faktiskt inte att det skulle bli något eftersom det regnade och åskade hela morgonen. Men det blev av och var jättemysigt! Det kommer jag verkligen sakna med USA. Alla parader, thanksgiving, christmas, memorial day och sen 4th of July. Vad har Sverige? Har vi tur sjunger man national sången i skolan den 6 juni. Kanske inte ens det! Och nu är ju 6 juni en ledig dag, så vad gör vi??? Kom igen Sverige!!!
Sen har jag bara solat resten av dagen. När J vaknade åkte vi ner till RYC och lekte ett tag. Sen var det hem för middag, bad och natt! Då åkte jag och sprang en sväng på stranden.. hur skönt som helst! Fortfarande 25 grader ute med en svag bris nere vid havet. När jag känner doften av havet tänker jag bara på YSTAD! Mitt kära Ystad på sommaren.. som jag kommer missa denna sommar. Men nästa då ni! Gå och köpa glass på fritidsbaren, med "Hallå, hallå"-mannen! Jag kommer dock göra så mycket roliga och soliga saker här!!!
LOVE FROM CT

bday's x 2

Grattis till två väldigt fina människor som fyller år idag!!
Jossan fyller 21 idag! <3
&

min kära gamla vän Marcus fyller 19 år! <3
LOVE FROM CT

Memorial weekend

Ja, denna helgen är det memorial weekend här i USA.. vet inte rkt vad det innebär förutom att man kan börja bära vitt igen! ;) Och det gillar jag.. sen också att de flesta öppnar sina pooler denna helgen. Inklusive RYC. Så lördagen spenderade jag mesta dels av dagen där. Sen också hemma för lite sol i trädgården. Som sagt, vi har väll typ 25-30 grader. UNDERBAAARRT!
På kvällen var det bara att göra sig iordning och sen åka till Lisa för att fira Jossan som fyller 21 idag (söndag) så vi förade lite där och sen blev det taxi ner till Stamford och Tiernans. Sjuuukt rolig kväll tillsammans med dessa tjejer! Trevligt sällskap, bra musik och underbart varmt! Kan det bli bättre? Nej!
söndagen tillbringades först hemma hos Lisa med poolhäng. Underbaaart denna varma dag! :) sen blev det RYC med Jack. Nu sitter vi och gör hans medicin, har ätit kina mat och sen blir det natt för Jack och dusch för mig. När resten av familjen kommer hem blir det film mys hemma hos Lisa med födelsedagsbarnet Jossan!!
LOVE FROM CT

RYC

Ja, denna fina lördag så öppnade poolen till RYC och hur underbart är inte det! :)
Ja, gårdagen blev väll inte direkt som planerad men jobbet tog till på morgonen, båda pojkarna och jag åkte till Bruce Park i Greenwich för att leka av sig lite. Sen på mitt break låg jag ute och solade. Vi har ju mellan 27-30 grader ute just nu så man ska ju passa på.. sen var det jobb igen. Jack och jag åkte till stranden och sprang en sväng. Sen lekte vi vid vattnet. Mysigt!
När vi kommer hem har Olli (deras kusin) kommit och pojkarna leker för fullt. Su och R åkte en snabbis till klubben och jag hade pojkarna. När de kom hem sen åkte jag till Jessica för att se åka till White Planes till någon kille som vi skulle föra hos. Det var trevligt! Sen tillbaka till Stamford och utgång. Det slutade väll inte riktigt som jag hade tänkt, men träffade i alla fall Pete som blev en räddning på denna kväll.

LOVE FROM CT

Im coming home

Ja, alla som läser denna blogg. Idag kunde jag se att de har bokat min flygbiljett hem!
Jag kommer hem den 2 augusti 2011!!

LOVE FROM CT

Jack!

LOVE FROM CT

NYC för andra gången

ja, i torsdags kom ju min älskade familj och hälsade på för andra gången. Jag träffade dock inte dem förrän på fredag morgon. Tog tåget in till NYC med Richard på morgonen, sen en taxi till deras hotell. Sen träffade jag dem äntligen igen! Galet att se dem efter 6 månader.. det blev lite frukost och sen ut för att shoppa! Galet mycket shopping blev det, några timmar på Forever 21 och några timmar på Victoria's secret! Duktig pappa som orkade med oss..
På lördagen var det middag högst upp i Mariott hotel som ligger på Times square! Restaurangen heter "the view" jättemysig och så högt! Man snurrar runt så man kan se hela Manhattan medan man äter! Gott vare också.
På söndagen åkte vi ut till CT för att fixa lite ärrenden och sen äta middag med min familj här ute! Det var jättetrevligt och god mat! :) Vi åkte också runt lite här för att kolla på alla enorma hus som ligger runt om i Greenwich.
Måndagen promenade vi upp längst 5th Av och hade tänkt att åka upp i Rockerfeller men det var så dimigt att vi inte skulle ha sett något. Jaja, det får bli nästa gång! :) Sen var det daxs att säga hejdå och jag skulle åka hem! Men det är ju inte så lång tid kvar tills vi ses igen, bara 2 månader! GALET!
LOVE FROM CT

Grattis på 20 års dagen

GRATTIS TILL VÄRLDENS FINASTE MILLA SOM FYLLDE 20 DEN 22 MAJ!!

LOVE FROM CT

Grattis på 18-års dagen

Grattis till världens finaste lillasyster på 18 års dagen!
(7 maj, jag vet! Men bättre sent än aldrig!!)
LOVE FROM CT

Dan före dan

Hejhej,
ja det är dan före dan innan jag får träffa min familj igen! :D wihiooo!
Träning med Brad imorse, ja alltid lika jobbigt! Helt genomsvettig när jag var klar.. sen hem, tvätt och städa. Sen Jack, lunch och napp. Sen kom Sus mamma och ena syster! Så vi satt och snackade ett tag innan de skulle hämta Charlie i skolan.
Jack och jag spenderade eftermiddagen hemma hos världens bästa Elisa! :D med barn och trevlig sällskap. Sen blev det middag och bad (för barnen) innan Jack och jag åkte hem för att sova! :) Nu sitter jag här, ska packa ikväll.. åka förbi Sandy med lite saker!
Jaja, kommer inte skriva förrän tidigast måndag!
Twins?!
LOVE FROM CT

BRA onsdag trots regn

Hejhej,
ja jag måste säga att det har varit en bra onsdag även fast det har regnat typ hela dagen. Imorse så träffade vi Elisa och Caroline i Greenwich för story time. Sen gick vi till starbucks för lite kaffe! Väl hemma igen var det lunch och sen ringde jag för att kolla vart mammas födelsedagspresent hade tagit vägen och det visade sig att den stod utanför dörren på framsidan! Vilket jag blev jätteglad över då jag nu har både mamma och pappas födelsedagspresenter tills de kommer! Vilket är IMORGON! Fast jag kommer inte se dem förrän på fredag morgon.
Sen åkte jag iväg för att klippa mig! Blev jättebra, ser mycket friskare ut! :)
Nu på eftermiddagen har jag och barnen målat med vattenfärger! :) Och J och jag har lyssnat på Gaga, Black Eyed peas och annat som han älskar! Musik barnet säger jag bara!
Ikväll är det träning och sen till starbucks för att träffa Linn, en tjej som jag har haft på facebook länge och som bor i närheten men som jag inte har träffat!
Gissa vilka bilder som är mina? ;)
LOVE FROM CT

måndag, tisdag

Hejhej,
jag igår hände det inte så mycket.. jag jobbade 10 timmar.. skypade lite med familjen sen var Jess och jag o tränade! Kickboxning stod på schemat! Efter det så var det dusch och middag för att sen gå och se Fast Five! Den var faktiskt riktigt bra! Sevärd film! Och trevligt sällskap.
idag tisdag hade vi först au pair möte i Darien. Fick mitt papper för gymmet påskrivet och Jack var med. Han var jätteduktig. Sen åkte vi för att hämta min Ipod i Greenwich. Vi passade också på att hämta på Catty (en vän från i somras) i affären där hon jobbar! Jättekul att träffa henne igen! :)
Eftermiddagen tillbringades på biblioteket med båda barnen! Ikväll är det träning!
LOVE FROM CT

Helg

Hejhej,
ja helgen som varit har inneburit väldigt mycket jobb! 10 timmar både lördag och söndag men ändå har kvällarna inneburit parrrty i Stamford! Wihooo..
fredags kvällen tillbringades med Caroline i Stamford! Det blev en ganska lugn kväll men ändå väldigt rolig. Träffade på David en annan svensk au pair från Jkp och sen snackade vi med honom, dansade, träffade andra bekanta och obekanta människor! Kvällen avslutades på Mc Donalds och sen med att vi såg 2 tvättbjörnar när vi skulle hem till Caroline. Ja, vi fick i alla fall reda på att de inte gillar Mc Chicken! :o
Lördag var det först jobba och sen träning med Brad. Hann fixa mamma och pappas födelsedagspresenter också! :) Sen var det jobba igen och efter det daxs för utgåååång igen! Hem till Jessica och sen ner till Stamford! :) Kvällen var både bra och dålig..
LOVE FROM CT

Jack

ja, idag har det varit jättefint väder här i CT och vi har varit ute i princip hela dagen.. vi träffade Elisa och Caroline i parken i Greenwich imorse och hade mys där i några timmar! Sen har dagen bara flytit på.. nu är det American Idol som gäller!
OOOH!! BTW hela min familj kommer om 1 vecka! Kan inte fatta att jag inte har sett dem på 6 månader!
LOVE FROM CT

Sarah i CT

hejhej,
ja igår var Sarah här ute och hälsade på mig.. efter mycket om och men med tåget så kom hon hit! Åkte och käkade lunch i Stamford, sen hem hit för att kolla hur jag bodde och träffa familjen! Efter det blev det starbucks på Greenwich ave och massa prat och mys!
LOVE FROM CT

NYC m Sarah, Anna, Olle & Ellen

Hejhej,
ja i måndags så träffade jag ÄNTLIGEN mina kära vänner igen. Efter 10 månader fick jag se mina favorit tvillingar! :D Wiiihooo.. måste säga att jag var nervös innan jag såg Sarah, men sen var allt bara kul! Vi käkade middag på "Spice Market" på måndags kväll. Sen åkte jag hem för att sova i CT.
Mötte dem på tisdagsmorgonen nere vid Staten Island Ferry, så vi åkte för att se frihetsgudinnan! :) sen upp för lunch i Central Park. Sen gick vi bara ner för 5th av och kollade i butiker! :)
Ner till Soho för shopping!! Men innan det så spenderade vi 2 timmar på Forever 21! Den bästa butiken, Times square! I Soho så blev det Victoria's Secret och sen SATC trappan och Magnolia bakery. På kvällen var det middag på Planet Hollywood!
Mycket roliga dagar med skratt och minnen! Både gamla och nya erfarenheter!

LOVE FROM CT

Filmer - BRUNO MARS

LOVE FROM CT

Boston & Brunoo Mars

Söndagmorgon blev tidig med Sandy!! Och så bar det av till Boston! Bussen gick 7:50 från NYC. Sen var det fyra timmar med bussen till Boston. De gick ändå fort måste jag säga, film och sova var typ det enda jag gjorde.
Väl framme i Boston åkte vi taxi till hostelet, lämnade av packningen och sen åkte vi med tåget till HARVARD!
Gick omkring runt Harvard, jättemysigt! Sen åkte vi till Fenway Park (Red Sox hemma arena). Tillbaka till hostlet och sen BRUNO MARS!! Underbart, det bästa jag har sett någonsin.. Bruno Mars växte så mycket i mina ögon!
Filmerna kommer också upp snart! :)
LOVE FROM CT

lördag

ja, lördagmorgon började med 3 miles och Riverside Run med Jessica. Det gick mycket bättre än tänkt så det var roligt!
På kvällen var det Team Sweden som gick ut och gjorde Stamford osäkert! HAHA gaaaalet rolig kväll!
LOVE FROM CT

torsdag

hejhej,
ja de senaste dagarna har varit galna! Och med galet menar jag så roliga och knäppa! :)
Torsdagkväll var hur rolig som helst med Cinco de Mayo! Galet på vårt kära Black Bear!
LOVE FROM CT

Tell the world, im coming home

Dear Jennie Eriksson,

Thank you for submitting your return flight request.

You have chosen to depart from New York and arrive in Stockholm on the desired dates:

1st choice:      Aug 1, 2011
2nd choice:     Jul 31, 2011
3rd choice:     Jul 30, 2011

Nu är det på riktigt! Jag kommer hem!

LOVE FROM CT


cinco de Mayo

Hejhej,
ja idag firar man cinco de Mayo. Inte för att jag vet vad det är men något spanskt. Sitter just nu på starbucks och väntar på Sandy. Vi ska planera lite vad vi ska göra i Boston. Vi åker ju på söndag! :D BRUNOOOO MARS!
Sen väntar en liten torsdags utgång med Jessica och Caroline. Wihooo! Ingen dricka för mig dock, 1. jag kör! 2. Brad imorgon bitti!
Have a greeeeat night Sweden! Sleeep tight!
LOVE FROM CT

Love in America

Ja, ikväll blev vi lite lyriska på target så det blev en massa amerikanska inköp!
Men på lördag kör vi svensk tema, med Sverige färger. Visar outfit när den är klar!
LOVE FROM CT

Kul humooor!

hahaha,
ja, Richard tyckte att det var jättekul när jag kom ner i min outfit för valborg plus att jag hade klackarna jag fått av Malin på mig! Hans reaktion: "JENNIE!! Du har väll klackar?! hahaha vi måste ta en bild!"
Kul humor vi har! ;)
LOVE FROM CT

Valborg och annat trevligt!

Hejhej,
jag vet! Helgerna är inte det bästa att uppdatera för mig.. jobb och två galna barn tar upp mycket av min tid. Ja, fredagkväll var det jobb hela kvällen. Men friday night light räddade! Äntligen började kolla på tredje säsongen! Bästa serien någonsin.
Lördag, då var det jobb igen och sen iväg för att träffa Sandy en snabbis! Bokade hotell och buss inför Boston nästa helg! :D wihoooo längtar! Sen var det träning med Brad och Jessica! Alltid lika jobbigt! Träningsvärken börjar kännas. Efter det så var J och jag på Pow Wow (carnival) och gick runt, åkte lite karuseller. Su jobbade där och vi hade en mysig stund! BTW min baby Jack kan räkna till 10 på svenska! Åtta är hans favorit. Sju är svårt att säga.
När Jack var i säng så började jag göra mig i ordning för utgång i världens bästa stad! Valborgs kvällen var mycket trevlig, med en massa kul sällskap! Och galenskaper!
LOVE FROM CT

RSS 2.0