Later on monday

Hejhej!
Jag fick precis reda på att EMMAAAAA kommer på fredag! :D FAN VAD ROLIGT DET SKA BLI!! Jag längtar.. <3 Jag saknar henne verkligen. Så fredagen är spikad, jag jobbar, men Jessica och Emma iaf (några fler kanske?!) ska komma hit på middag och filmkväll! :) Wiieee. MYSIGT!
Men dagen iaf, jag jobbade som sagt mellan 4-7 bara så det var verkligen inte farligt. Barnen och jag åkte hem till Jessica och lekte med hennes barn. Vi gick till parken så barnen fick springa av sig lite! Sen kom vi hem, middag till Jack, badtime och sen sova! Su och jag började med våran middag medan Richard och Charlie var på RYC och fångade krabbor. Middagen var otroligt god, lax med championsrisotto och greenbeans (svensk översättning?!). Efter det så åkte jag hem till Jessica och vi kollade på Fångarna på fortet! Underbart! Ååh, det är så nostalgi!! Men en sak som både Jessica och jag undrade över idag. Alla säger att de kollade på Fångarna på fortet när de var små! Men hur SMÅ kan de ha varit?! Jag menar, jag var liten när de gick och jag är 19 nu.. men våra favoriter, Bönderna vann så vi var glada! Nu väntar sängen och imorgon blir det Aqua fit och sen Bronx zoo!
LOVE FROM CT

Monday again

Hejhej!
Ja, gårdagen var helt fullspäckad. Som sagt, på morgonen jobbade jag 1 timme (Jack sov). Sen åkte jag till Stamford mall för att käka lunch med en tjej som heter Susie.. det är min familjs gamla barnvakt! Hon är verkligen hur trevlig och rolig som helst! Det ska bli jättekul att lära känna henne bättre.. Vi gick omkring lite och jag kollade in nya höstmodet! Ååh så mkt man vill köpa! :/
Sen åkte Jessica och jag till La Fitness. Och ja, vi var där i två timmar och kom ut med varsitt gymkort! (a) Men det kändes bra, stort och fräscht gym med pool, basketplan. Så det var nice! Nu ska jag bli fit, fit for fight! Haha, nej men det ska bli roligt att börja träna på riktigt!
På kvällen var jag hemma hos Jessica och vi kollade på The Hangover! ååh man bara älskar den filmen! :D hahaha! Ni som inte har sett den har verkligen missat något! Den är så rolig. SE DEN!

Idag, måndag. Ja jag börjar inte jobba förrän 4 så vi får väll se vad vi ska göra då. Kanske åka och handla och sen åka till Janet och Marks butik i Stamford. Vi får väll se! Morgonen började iaf med att jag åkte till La Fitness för att ha min första personal trainer, vilket ingick när man blev medlem. Så jag tränade med honom först, sen träffade jag en personlig tränare. Så nu jäklar!! Nu ska jag träna med honom 1-2 dagar i vecka! Hoppas då på att se resultat snart! Nej, men det ska bli kul. Har fått en egen bok som vi ska ha. Han ska hjälpa med med kost, hur mkt, hur ofta och vad jag ska käka för att få bästa resultat. MEN, jag vill pointera att jag verkligen inte kommer att gå på någon diet eller så. Jag ska käka precis som vanligt. Fast kanske bättre, oftare! Ja, det är det han ska berätta för mig! Så vi får se vilken dag i veckan som det blir första träningen med honom!
Imorgon blir det Bronx zoo med barnen, Susan och Jessica! Det ska bli jätteroligt! Och ikväll blir det fortet med Jessica, kanske Carro?!
LOVE FROM CT

We wanted to celebrate and live our lifes

Hej!
Gårdagen.. Morgonen tränade jag pilates, sen satt jag i solen i någon timme! Underbart! Vid 1 började jag jobba, vilket inte betydde så mkt.. lägga Jack vid 2, ge Charlie och hans kusin mat. Skypade med familjen, kollade på lite saker som Jossan ska ta med sig! :) När jag slutade jobba satt jag ute och läste ett tag innan jag gick in för att ta min power nap.. UNDERBART! (a) Närmare halv 7 gick jag upp och duschade, ner och käkade middag med familjen. Efter det skjutsade Su mig till Victoria. Kvällen tillbringades hemma hos Victoria, där det bjöds på musik och allt som en förfest ska ha! Hennes värdföräldrar skulle bara käka middag på deras yatch club uppe i Rye och sen komma hem.. när klockan dock var 11 var de fortfarande inte hemma. Vi började känna lite smått panik eftersom sista tåget går 11.30. Så vi ringde.. och de hade ju självklart glömt bort tiden! Men sa att de skulle fixa taxi till oss in till Manhattan! Sååå underbart! :D Natten var hur rolig som helst!
LOVE FROM CT

Underbar dag

hejhej!
Ja, gårdagen var verkligen väldigt bra! Morgonen startade dock väldigt tidigt,7. Men sen åkte jag till gymmet för pilates. Och efter det lite konditionsträning.. Väl hemma igen så satte jag mig ute i solen. Jessica messade och frågade om vi skulle käka lunch och såklart ville jag det! Började inte förrän 1.45 pm.. Efter 30 min i solen var jag faktiskt lite röd så det blev en snabb dusch och sen på med kläder. Jessica kom och hämtade mig och vi bestämde oss för att käka lunch i Stamford! :) Uteservering på en italiensk restaurang. God mat, dåligt service! Men jättemysigt! När vi hade käkat klart åkte vi till Edge fitness för att se vad de skulle ha för att träna! Eftermiddagen och kvällen spenderades hemma med barnen.. Båda barnen uppförde sig riktigt bra! Kvällen tillbringades framför tv:n och två filmer.. Först "the last song". Underbar, helt klart sevärd! Den manliga skådespelaren är bara såå snygg! Påminner lite om Greg, inte till utseendet men till sättet! Efter att den var klar så såg jag "to save a life". Också jättebra! En film som väcker många tankar om sig själv! Hur lätt det är att döma andra människor vid en första blick, hur lätt det är att döma bara för deras utseende. En ganska djup film, men otroligt bra!
LOVE FROM CT

Charlie

Hej!
Ja, som jag skrev i tidigare inlägg så kan Charlie vara en riktig going! Och det har han verkligen visat de senaste tre dagarna! Även om han ibland har skrikit åt en så har han visat upp en mycket, mycket positiv sida. Han säger ofta, jag älskar dig! Han kramas, gosas, pussas! :) Tyvärr är du så söt! (a)
Vi lekte lite med kameran på min dator idag! Annars har dagen erbjudit en fika med Marcus (en annan svensk au pair), gått upp och ner för Greenwich av. underbart! Jag gick där i solen och log. Solen värmde och jag kände bara hur glad jag var. Jag vet inte rkt varför men jag var bara glad! Efter det åkte jag till gymmet. Härligt med ett träningspass! Kvällen har tillbringats hemma med Jack och Charlie. :) Som båda var små änglar! Jack är jätteförkyld och Charlie spydde idag. Så jag hoppas att vi inte blir mer sjuuka! :/ Men allt gick bra med båda. Efter ett kvällsbad, middag och film så ligger båda nu och sover i sina sängar! Och jag kollar på film! Godnatt!
LOVE FROM CT

Träningsvärk

hejhej!
Ja, det har jag verkligen! Jag menar, även om jag är van vid att träna ungefär varje dag så är det skillnad när man går på pass! (a) haha.. i måndags = spinning. Tisdags=Bodypump. Onsdag=Fat burner. Torsdag=Gymmet (i eftermiddag) orkade inte gå upp kl 5 för att köra core.. alla hade väll ändå tyckt att jag var en idiot om jag hade gått upp! :p
I tisdags träffade Victoria och jag iaf den nya svenska tjejen som bor i Rye.. hon var jättetrevlig så det kändes ju skönt! Lika gammal som jag! :) Göteborgare. Hon ska hänga med oss ut på lördag när vi ska till NYC! Vi gick och köpte frozen yogurt och sen satt vi och snackade. Men de senaste dagarna har det varit ganska kallt här så vi satte oss i bilen och körde en sväng istället! :) Körde runt i Rye sen till Port Chester och lite däromkring.
Igår, var det en vanlig dag på jobbet! Ganska tråkigt väder. Först var det fat burner som stod på programmet! ;) (a) haha FY FAN vad jag dog! Det var sjukt jobbigt, men man kände sig stolt efteråt! :) Sen var jag bara hemma med Jack. Och senare på eftermiddagen så åkte vi till mallet så Charlie och Jack fick leka högst uppe! Lekland, typ. På kvällen åkte jag hem till Jessica, vi gjorde inte så mkt! Kollade på fångarna på fortet! :D
LOVE FROM CT

Playdate

Hej!
Jaa, ännu en dag har gått! :) Dagen började som sagt med bodypump och sen hem för att käka lite frukost. Efter det började jag jobba. Jack sov och Charlie lekte med sina leksaker. (a) När Jack vaknade kollade vi alla lite på Harry Potter och sen började jag göra lite lunch! Jessica och jag hade tänkt att ta barnen till lekplatsen men det var så tråkigt väder och regnade så det blev inte så. Vi åkte hem till hennes hus iaf för att leka lite! Jättemysigt! Och barnen kom verkligen jättebra överrens! TUR! Jag menar, det vet man ju aldrig. Men Charlie, Joshua och Jack (Jessicas Jack) lekte.. sen åkte vi hit eftersom Jack (min Jack) skulle sova. Först var vi ute lite och hoppade på studsmattan, sen lekte de uppe i lekrummet! Sen när Jack hade vaknat så gick vi ut igen! En otroligt rolig och mysig dag!
Och Jessica firar 1 år i USA idag.. Hon säger själv att det har gått så himla fort, ja det säger alla! Och jag kan ju inte mer än hålla med. Jag har varit här i 6 hela veckor! HAHA. Jag vet inte om jag vill att det ska gå fort eller inte. Jag vill ju uppleva en massa saker och jag har ju egentligen ingenting att komma hem till (förutom familj och vänner!). Inget plugg, inga måsten. Kanske förlänger, stannar 9 månader. Vi får väll se! Det är lång tid kvar!
Min 1-års kaka till Jessica
Nu ska jag åka med Victoria till Rye och träffa en annan svensk au pair! :) Det blir trevligt!
Greg! I'm smiling! (;
LOVE FROM CT

Tisdag

Hej!
Morgonen startade tidigt för min del.. Jag var på bodypump vid kvart i 8. Underbart jobbigt!
Jag slutar aldrig att fascineras av amerikaner. I deras kultur är den första frasen som man säger, "Hey, how are you?".. Och jag menar de bryr sig egentligen inte om svaret utan det är bara en sak som man säger. Men jag måste säga att jag faktiskt tycker att det är trevligt, inte som vi svenskar som skulle dö om personalen på Ica ställde den frågan.
Men jag trivs med mitt liv här. Jag har bara bott här i 6 veckor och det är väll nu jag börjar känna att "smekmånaden" är slut. Ja, innan var man nervös, som inför ett bröllop. Sen är det själva avresedagen, bröllopsdagen, då är allt väldigt spännande, nytt och samtidigt nervöst. Efter det så är det smekmånaden, då allt bara är nytt och roligt. Och jag har börjat känna nu att smekmånaden håller på att ta slut. Jag har kommit in i mina rutiner, vardagen, har börjat lära mig att hitta överallt. Nu längtar jag bara tills Charlie börjar skolan så att dagarna går.. inte för att de inte gör det nu. Jag känner bara att dagarna flyger fram! Men när Charlie börjar skolan så blir det lite annorlunda och samtidigt något nytt. Nu är det två veckor utan camp och då är han ju hemma. Och det blir ju ganska tråkigt, speciellt just nu när det är så tråkigt/dåligt väder.
Charlie kanske vara speciell, men jag gillar honom.
Men han är också go ibland.. han är som en femåring ska vara. I alla fall en amerikansk femåring.
Lilla Jack då. Ja, han är ju bara 13 månader så han är ganska lätt att ha med att göra. Han är en väldigt glad unge. Det händer inte så ofta att han gråter, oftast bara när han är trött. Han är van vid att bli puttad (han har ju en storebror), så han gråter nästan aldrig när han ramlar. Han är ett charmtroll!
LOVE FROM CT

Mina skor!

I like!!
LOVE FROM CT

Nostalgi

Hej!
Nu sitter jag uppe i soffan, har insett att internet faktiskt funkar här. Dock inte i mitt rum! Men det känns skönt att kunna ha lite privatliv framför datorn..
Har skypat med Greg! :) Jättemysigt att se och höra honom igen! :)
Nu ligger jag och tittar på Fångarna på fortet. Åhh värsta nostalgi! Hihi, "fångarna på fortet, nananana!" Familjen förstår! <3 Jag saknar er! <3
LOVE FROM CT

NYC med Victoria :)

Bilder från min dag,
LOVE FROM CT

Måndag

Hej hej!
Jag kan inte fatta hur fort denna dagen har gått.. tränade lite på wii imorse. Sen duchade jag, käkade lite frukost! Lekte med Charlie. Vi byggde ett fort, eftersom det var sååå dåligt väder idag. Jack vaknade och ville också vara med och leka.. När Su kom hem så åkte vi och hämtade Richards bil. Jack o jag åkte till Stamford Mall och jag hittade mina älskade skooor! :D Ååh. :) Blev så glad när jag hittade dem i min storlek!
Eftermiddagen gick väldigt fort. Skypade med familjen, Elli, Elin och sen lillasyrran! :) När jag slutade åkte Jessica och jag till Sportsplex för att spinna! Sjukt jobbigt! Men gud vad jag älskar det gymmet. Inget som hemmaa!
LOVE FROM CT

Regnigt men roligt

Hej!
Nu är jag hemma från NYC! En heldag kan man säga! :) Victoria och jag åkte in så att vi var inne vid 1.. sen gick vi mot Times Square och kollade i den nya Forever 21 butiken. Underbart stor och fin! Mina skor fanns dock inte i min storlek så jag ska åka till Stamford någon dag i veckan och se om de finns kvar! Hoppas, hoppas. När vi var klara där så hade det börjat tooookregna. Jag hade med mig ett paraply men det hade inte Victoria så hon köpte ett för 5 dollar. HAHA sämsta i världen, men dock. Vi åkte ner till Soho och gick och tittade lite i affärer där. Vandrade upp till Greenwich Av. Käkade jättegod lunch (middag?) på en mexikansk restaurang. Sen fortsatte vi vår vandring. Det regnade i mellanåt men inte så farligt. Vi käkade frozen yogurt och gick in på Chelsea Mall.. Det var väll trevligt! Inget speciellt. Jag hittade en tunika och sen en mössa på Marc Jacobs. Vi gick till trappan där Carrie (SATC) bor! :) hihi. Töntade oss där, såklart! Och då hade det verkligen börjat regna!!! Och inte så lite heller.. mina skor var helt plaskvåta och det shippade i dem när jag gick. USCH! Men vi fortsatte gå.. gick upp längs 5 av. och in på Zara och H&M.. hittade en potentiell höstjacka på Zara.. hm! Och sen hittade jag en jättesöt tunika på H&M.
Dagens outfit!

Dagens inköp!

älskade Marc Jacobs mössa! <3
Snygg eller inte?
Fler bilder kommer när jag har fått dem från Victoria.
Nu har jag precis tagit en varm och skön dusch. Och ska krypa ner i nytvättade lakan! :)
LOVE FROM CT

Nu ska ni få se..

Ja, jag vet att några iaf har väntat på att få se mitt rum! HAHA (a) så här har ni det!
Lekrummet,

Det är inte klart dock.. lite saker ska upp på väggarna, wii ska flyttas dit och lite sånt!
Mitt rum och badrum

Så nu har ni fått se hur mitt rum ser ut! :)
LOVE FROM CT

Söndag = stääda

Hej!
Ja, Victoria var lite seg på morgon och messade och sa att vi skulle ta ett senare tåg. Fine för mig! Jag hade nämligen satt igång en tvättmaskin och hade mer tvätt att tvätta! Och dessutom så passade jag på att städa rummet och badrummet! (a) Så det var bara fram dammsugare och andra nödvändigheter! :) Men fint blev det!
Städaren nr 1 ;)
LOVE FROM CT

NYC på en söndag

Hej hej!
Idag ska jag och Viktoria åka in till NYC.. Vi får se vad vi ska göra, lite shopping hoppas jag iaf! :) Sen kanske något museum eller liknande! Beroende lite på vädret. Just nu är det tråkigt väder, grått, varmt och regn i luften! Men jag hoppas att det kanske spricker upp! :)
Gårdagen tillbringades med Jessica. Först stranden, jag lyckades bränna mig på ryggen, lite på rumpan och baksida benen, även fast det var molnigt! HAHA blek? Sen skulle vi ha varit med Stanley och John men de var så tråååkiga så vi pallade inte. Vi gjorde pannkakor hemma hos mig och sen blev det en film! :) Mysigt!
LOVE FROM CT

Det blir aldrig som man tänkt sig

Hej!
Nej, som sagt! Jag hatar att vara under 21 i detta land. Men inget att göra något åt! Tyckte bara synd om Jess som faktiskt är över 21! :( Förlåt Jessica!
Men sånt är livet! Inget att göra.
Idag får vi se vad livet för oss.. Väntar på att Jess ska vakna. Ska nog dra iväg ett mess och se om hon är vaken! Ikväll ska vi nog träffa John och Stanley! Får se, får se!
Jag saknar er!
LOVE FROM CT

I gotta feeling.. that tonight's gonna be a good night!

Hej!
Fredag idag.. ååh helg! Min lediga helg. Inget jobb! :D Wiieee. Även om jag verkligen älskar barnen så måste man ha lite tid utan dem..
Så ikväll ska Jessica och jag göra NYC gator osäkra.. Det ska bli så roligt! :D
Jag skriver mer imorgon och berättaar!
LOVE FROM CT

trött

Hej!
Ja, idag är det fem hela veckor sen jag kom till min familj. Allt flyter på som vanlig.. Hänger på RYC på dagarna, har faktiskt fått väldigt mycket färg idag. :) Mer imorgon! :) Ja, sen har det väll inte hänt så mkt mer här hemma.. Jag hade barnen ikväll då Su och Richard seglade. Tränar på Wii-fit varje morgon! Det är faktiskt jobbare än vad man kan tro. Nästa vecka ska jag ÄNTLIGEN börja träna på riktigt. Jessica och jag har ett 5-dagars pass på ett gym så vi ska träna. Jag ska utmana mig själv och träna (några av dagarna) två gånger om dagen. Vi får väll se hur det går, men det ska bli intressant!
Så imorgon jobbar jag fram till 6.15 och sen på kvällen ska Jessica och jag göra NYC gator osäkra! Det ska bli sååååå nice. Jag längtar! :D
LOVE FROM CT

Carnival of fun

Hej hej!
Jaa gårdag kvällen tillbringades i Riverside där någon kyrka hade anordnat en lite carnival. Det var jättemysigt. Jag fick lite Kivicks marknad känsla när jag gick där. Dock var det såklart mycket mindre, men ändå väldigt mysigt. Jessica och jag kom dit vi kanske strax efter 8. Vi gick omkring, spelade lite (otur i spel, tur i kärlek?). Käkade popcorn. Sen kom John och Stanley så vi var med dem. Vi åkte lite karuseller, hahaha, det var mycket roligt och intressant! Sen åkte vi till Stamford, och satt på stranden tills polisen kom och sa åt oss att gå därifrån! (a)
LOVE FROM CT

It goes on and on

Hej!
Ja, början på en ny vecka. Jag måste säga att veckorna bara flyyyyyger fram! Jag kan inte fatta att det är mitten av augusti redan. Bara två veckor kvar av denna månad.
Jaa, mina veckor ser ofta väldigt lika ut, men jag trivs och jobbar på. Igår jobbade jag hela dagen, först hemma med Jack, sen på RYC med Jack, Charlie och Ben. Men tyvärr var det ganska tråkigt väder så jag tog Ben och Charlie hem till Ben istället så de kunde vara där och leka. Så hela eftermiddagen tillbringades där. Efter det så skulle Charlie på kalas och jag var hemma med Jack. Vi lekte, dansade (både han och jag älskar Dynamite - Taio Cruz), åt lite mat och sen kom Su och vi åkte till RYC för att se barnens uppträdande. De var jättegulliga! :) Kvällen tillbringades i Darien med Victoria och Helena. En mycket mysig kväll! :)

LOVE FROM CT

Another goodbye

Hej!
Jaa denna helg var kanske inte den roligaste helgen. I fredags åkte som sagt Emma till Michigan.
Lördagen spenderades på stranden tillsammans med Jessica. Mycket varmt och skönt! Två trötta tjejer som somnade i solen. HAHA! Sen åkte vi och köpte glass, satt och snackade lite! Skjutsade hem Jessica och sen åkte jag hem. Familjen var uppe hos Richards pappa så det var bara jag hemma. Ganska skönt måste jag säga! Så jag gjorde mig iordning, käkade lite och sen åkte jag till G. Var med honom hela kvällen, åkte till hans kompis, lämnade av hans kompis och bara chillade! :) Kvällen avslutades hemma hos hans kusin, ute i hans trädgård! :)
Börjar bli blond! :o
Jag gjorde kaffe och tog med en banan, klockan var bara kvart i 8 och mina ögon var så trötta! Men jag var uppe! Åkte hem till G.. fick mocca kaffe av hans mamma. Och sen packade G lite saker, vi började packa in i bilen. Det var jobbigt att säga hejdå! Men Janet (hans mamma) kramade om mig och sa att vi skulle dricka kaffe innan jag åkte hem! Hon är verkligen underbar! Helt underbar! :) Och jag vet att jag kommer att hålla kontakten med dem. Och det är bara 3 månader till thanksgiving! (a)
LOVE FROM CT

Time to say goodbye

Hej!
Ja imorse lämnade Emma mig! Jag måste säga att det var väldigt jobbigt att se henne åka. Men jag vet dock att hon kommer att få det bra hos den nya familjen och jag får en chans att se Michigan! Men det är ändå jobbigt då vi har kommit varandra så nära!
Gårdagen tillbringades mesta dels hemma med Jack. Vi var på RYC i några timmar men det var inte så roligt väder. Tränade, hade pojkarna på kvällen! Mys med Charlie och Avatar! Emma kom också sista kvällen tillsammans. Sen åkte Emma och jag (Jessica kände sig dålig!) för att möta G och Stanley för att se Step up 3D. Åhh älska den filmen! Alla andra tyckte den var jätte mesig men jag bara älskar musiken, dansen och människorna i den. Underbart! Helt klart sevärd!
LOVE FROM CT

1 månad på dagen

Hej!
Veckan har varit otroligt stressig och många timmars jobb! Det har inte hänt så mkt.. varit på RYC, hemma, tränat, varit med Emma!
Juste på tal om Emma.. Nu flyttar hon! Det är bestämt! Hon har hittat en familj som bor i Michigan. Och flyttar imorgon! Det är verkligen så himla tråkigt eftersom hon har blivit en såå nära vän och vi pratar om allt! Men eftersom hon inte trivs med sin värdfamilj så är det klart att jag är glad att hon kommer få det bra! :) MEN jag kommer sakna henne jättemycket! <3
Igår (onsdag) skulle jag, Jessica och Emma vara med på någon tävling. Men så blev det inte.. haha så vi gick till en klubb istället! Vi hade verkligen såååååå roligt! Och kvällen avslutades med ett kvällsdopp i Atlanten! En mkt mkt rolig och minnesvärd kväll!

LOVE FROM CT

4 veckor sen flytten

Hej!
Förlåt, förlåt, förlåt för min dååliga uppdatering!! Det har varit såå mycket de senaste dagarna.
Fredag då var jag bara hemma, eller jag jobbade hela dagen! Och hela kvällen.. Skulle fått sällskap på kvällen men så blev det inte. Så jag satt bara hemma och kollade på film hela kvällen. Först The bounty hunter med Jennifer Aniston och Gerard Butler. Den var bättre än när jag såg den sist (såg bara 5 min då) men inte jättebra. Efter det såg jag Brothers med Jake Gyllenhaal, Nathalie Portman and Tobey Maguire. Den var otroligt bra! Fast en sån film där man satt och grät större delar av den. (a) Men helt klart sevärd!
Lördag började med att jobba på morgonen. Sen var vi på RYC fram till Jacks sovstund. Då tränade jag i 30 min, sen kom Jessica och hämtade mig. Vi plockade upp lilla förvirrade Emma i Old Greenwich. Hon hade verkligen glömt allt! HAHA. En mycket rolig stund på stranden! ;) På kvällen var Jessica och jag i Stamford och käkade middag för att se gå på bio. En mycket mysig kväll tillsammans med henne! :) Vi såg Inception med Leonardo Dicaprio. Den var bra, lite konsig, men bra!
Söndag först jobbade jag 2 timmar. Sen kom Jessica och vi åkte till ett gym för att ha Zumba tillsammans med de andra au pairerna som bor i vårt område. Det var väldigt roligt! HAHA och jobbigt för den delen också. Efter det tillbringade jag eftermiddagen med Jessica och Emma. Vi åkte till Stamford mall och kollade lite. Jag köpte en klänning (höst) och sen åkte jag hem till G för att käka middag med hans familj. Vi gjorde inte så mkt.. kollade på film bara.
Måndag hände inte så mkt denna dag. Jag jobbade hela dagen. Helvetesvecka denna veckan! Men sånt e livet! När jag var klar åkte jag till G. Han bjöd mig på middag. Det var jättemysigt! :)
LOVE FROM CT

3 veckor

Hej!
Idag har jag bott hos min familj i 3 hela veckor! Det är sjukt! På måndag är det 4 veckor sen jag lämnade Sverige! :o Det känns konstigt att tänka på det.. det har gått så fort! Det är sjuuukt! På ett sätt känns det som om jag har bott här för alltid medans det samtidigt känns som om jag precis flyttade hit. Dagarna bara flyyger fram.
I onsdags var det Susan födelsedag! Vi gjorde inte så mkt.. Hon fick blommor och ett födelsedagskort av mig. Och lite andra saker av Charlie, Jack och Richard. Dagen var ganska lugn. Jag var först hemma med Jack, sen på RYC och sen hem för att lägga Jack. Pratade med mamma, pappa och syrran på Skype. Hämtade upp Su och Charlie på RYC och sen hem. :) På kvällen var jag på middag hos en svensk familj och sen hem till G med Emma! :) Emma, du är verkligen så uppskattad! Och jag är glad att jag har dig här! <3
Igår var Emma, Jessica och jag i Stamford, på Live at 5. Det var väldigt roligt, dock väääldigt mycket folk! Och varmt. Det var Beach Boys som spelade. Det var trevligt, inte för att jag kan så många av deras sånger, men ändå. Sen kom G och hans kompisar. Kvällen var bra, förutom ett misstag! Stackars Emma.. (a)
LOVE FROM CT

Ute till havs

Hej!
Idag har varit en så underbart bra dag. Vaknade dock väldigt tidigt imorse, men var inte trött så jag gick ner, käkade frukost, städade mitt rum. Sen åkte Su, Jack och jag och handlade lite kläder. Köpte dock bara ett linne, men det var gulligt! (a)
Sen kom G och hämtade mig.. Vi åkte till tågstationen för att hämta upp Emma. Och sen hem till honom för att hämta lite handdukar, vatten, öl och sånt! Efter det åkte vi ner till hamnen och ut med båten. Det var verkligen jättemysigt. Vi åkte ut till en liten ö precis utanför Stamford. Där satt vi hela eftermiddagen i solen och bara njöt. G hämtade upp några av sina kompisar och sen åkte vi ring! Wiieee.. haha! Det var verkligen väldigt, väldigt roligt! När klockan hade hunnit bli lite över 7 så bestämde vi oss för att åka tillbaka hem. Så efter att ha kommit tillbaka till hamnen, upptäckt att alla mina kläder är blöta, inte hittat en torr handduk så åkte vi hem till G. Där fick vi middag, jättemysigt, med hans familj. Efter det åkte vi och köpte glass. Hur gott som helst! TJOCKIS!!!! Filmen denna kväll var Burn? Kanske, haha kommer inte ihåg.
LOVE FROM CT

My first American houseparty

haha, så igår. Efter mycket om och men så åkte G och jag iaf till hans kompis i Stamford. Det var väldigt, väldigt trevligt! Träffade massa av hans kompisar och vi hade kul. Lärde mig massa nya games. Så när jag kommer tillbaka till Sverige blir det nya lekar! ;) HAHA. Jag kom också hem, efter mycket om och men. Men G körde framför mig så det var nog därför, annars tror jag fan inte att jag hade hittat! :p (a).

På dagen var jag hemma hos Emma-Pemma! :) Vi hade mycket trevligt, med tårta och grejer! ;) Sen åkte vi och tittade på när Alexis (hennes "barn") spelade upp High school musical 2. Åååh, den är så braaa! Jag är så töntig som kan alla sånger, men jag måste säga att jag bara ÄLSKAR Zac Efron. Men barnen var jätteduktiga! Och det var roligt. Sen blev det Starbucks "to-go" innan tåget hem gick.
Jack älskar "We don't speak Americano"!! <3
Jag hade alltså tre nya upplevelser igår. Först körde jag på motorvägen, sen åkte jag tåg hem och tillsist var jag på fest här. Dagen kunde inte ha varit bättre! <3
LOVE FROM CT

RSS 2.0