Mycket bra dag

Hejhej!
Ja, igår jobbade jag på morgonen.. sen hade jag några timmar off mitt på dagen så jag åkte och gjorde manikyr och pedikyr. Underbart :D hihi. Tyckte att jag kunde unna mig det eftersom det regnade! Sen åkte jag till gymmet. Tränade och sen hem för att jobba igen! Eftermiddagen bara flöt på.. inget speciellt hände! Inte på kvällen heller.. Jessica kom hit och vi skypade med Emma och kollade på Aladdin. Senare på kvällen skypade jag också med Greg! :) Alltid lika mysigt! ;) haha
Ja, idag (onsdag) så har jag varit ute och sprungit. Susan o jag har varit och fixat min kurs, anmält mig till den alltså! Ska bli jätteroligt. Den är dock inte förrän i december, men då har jag något att längta till! :)
The Real You
~ a course in self-discovery and self-improvement ~
How happy are you? How assertive are you? Are you the jealous type?
Are you a worrywart? Could you be your own boss?
What are your dreams telling you?
Get to know yourself better, and find your ideal career, through a
variety of personality tests. Learn about different types of intelligence
and identify your type. If you are into psychology or just want to
understand yourself better, you will enjoy this informative and
entertaining course. (High Intermediate - Advanced)
"The Real you" - En kurs i självkännedom och självförbättring. Lär känna dig själv bättre, och hitta din perfekta kärriär genom en rad olika personlighetstest. Läs om olika typer av intelligens och indentifiera din typ. Jaa, det låter väll intressant?!
Ja, snart kommer Carro och Jessica hit och ska leka till med mig och Jack! :)
LOVE FROM CT

Regn

Hejhej!
Ja, idag har det regnat hela dagen! Och det känns verkligen i kroppen och på allas humör.. Men ändå ganska mysigt. Träning och jobb stod på schemat för idag. Med mina nya hunters på och regnjacka var det bara att åka till gymmet. Sen jobba, skypa med mamma, hämta Charlie och sen åka till Jessica! :) Inte så mycket som har hänt alltså!
Bara söta bilder från igår! :)
LOVE FROM CT

Wonderful day

Hejhej!
Ja, idag har det verkligen varit en jättebra dag! Imorse var jag på gymmet, armar och axlar stod på schemat idag! :) Jobbigt, jobbigt! (a)
Sen åkte hela familjen till Silverman's applepicking farm norrut! Vi hade au pair möte där.. Vi träffade Jessicas familj och alla kom verkligen så bra överrens! Jättekul att även våra föräldrar gillade varandra så mycket! Efter det åkte Jessicas familj och jag till IKEA i New Haven. Hur kul som helst! Svenska köttbullar och allt! När vi var klara där så åkte vi hem till dem. Jessica och jag satte ihop en byrå åt hennes värdmamma och som tack för det fick vi varsin ögonbryns vaxning. Hennes värdmamma är utbildad typ spagrej så hon kan verkligen! Jättekul, men lite läskigt! Efter det blev det äppelpaj och sen en sväng och snack med Carro också!
Nu ska jag sova och om 5 dagar kommer min älskade familj! :D
LOVE FROM CT

Jag älskar min värdmamma!

Hejhej!
En mycket glad Jennie skriver nu! Min värdmamma kommer hem från sitt "goldparty" och hon har dessutom varit på IKEA! Och det betyder.. en massa svensk mat till mig! :D
Köttbullar, brunsås, lax, pepparkakor, pannkakssmet, lingonsylt, mm! UNDERBART :D Är sååå lycklig just nu!
LOVE FROM CT

Polarn och Pyret

Hejhej,
ja.. dagarna bara flyger fram! Kan knappt fatta att det snart är oktober! Jag längtar dock! Hela tiden. För saker kommer att hända varje helg! Om bara en vecka kommer min familj, som jag längtar efter så mycket!
Jag har jobbat och tränat hela veckan. Varit med Jessica och Carro! Varmt och soligt har vi haft, ungefär 30 grader så jag ska inte klaga.
Igår hade vi ingen ström på hela dagen, den kom tillbaka vid halv 3. Efter onsdagens strom. Usch! HAHA. Åskade och blixtrade hur mycket som helst. På morgonen var det träning med Brad! Usch, han kör verkligen allt och ger sig inte! Jag har såååån träningsvärk idag, i benen och rumpan! Sen åkte vi till Rye och jag klippte mig! Så skönt! Bara topparna men det känns som ett helt nytt hår! :) Lunch hemma hos Jessica, någon timme i solen. Sen jobb! Jessica och barnen kom hit och fördrev några timmar.
På kvällen så hämtade jag först Carro och sen Jessica. Vi visste inte rkt vart vi skulle så vi åkte till Greenwich för att fika lite på Starbucks. Men det var stängt. Så vi gick uppåt på Greenwich av och då var det invigning av Polarn och Pyret och vi gick in. Och där inne väntade massa svensk mat och godis! HAHA och PEPPARKAKOR! :D Wieee.. underbart! Vad vi garva. :) Livet är en slump ibland men jag gillar det!
LOVE FROM CT

MÄTT

hejhej,
ja usch! Rubriken är ett faktum.. Ikväll har jag varit på middag med Gregs föräldrar. Hur trevligt som helst, precis som vanligt. Vi var på en fiskrestaurang. Guuud har nästan aldrig ätit så gott som ikväll! Vi pratade om allt och inget. Jättetrevlig middag! :)
Dagen har varit som vanligt! Jag tränade med Brad imorse. Han körde musten ur mig!!! Vi hade kondition och boxning! GUD! JAG DOOOG! Men det var skönt att sätta sig i bastun efter ett sånt pass. Sen gick jag in på Old Navy medan jag väntade på Susan. Där hade de 20% off på alla tröjor. Så det blev en jättefin tjocktröja!
Sen satt jag ute och solade lite, ja, fortfarande varmt! :) Jack o jag lekte ute på eftermiddagen.. Inte så mycket mer som har hänt.
Snart kommer min familj! :D
JAG LÄNGTAAAR! <3
LOVE FROM CT

Ny vecka, nya beslut

Hejhej!
Förlåt för den dåliga uppdateringen.. Jag vet inte rkt vad jag har gjort som har påverkat min uppdatering! Men.. här har det inte hänt så mycket. Jag jobbade som vanligt hela förra veckan. Fredag och lördag och halva söndagen.. Trött som ett djur men vad ska man göra..
Igår åkte Victoria och jag till Woodberry Common! Jag älskar det stället! Det blev lite inköpt iaf.. ett par nya converce, ett par pyjamasbyxor och en tröja! :) Bilderna kommer snart!
Jag är nöjd med mina inköp. Sen kollade jag också lite på saker som (kanske?) mamma och pappa kan köpa till mig när de kommer! ;)
Idag har jag bara Jack. Resten av familjen har åkt in till NYC eftersom att Richard börjar ett nytt jobb imorgon och förmodligen inte kommer att vara hemma så mycket! Önskar att Jack o jag också hade kunnat följa med. Men vi ska åka på babysim och sen ska vi nog vara med Jessica!
LOVE FROM CT

Mycket att se på..

Hejhej,
Just nu är det inte så mycket som händer här i CT. Det är ganska fint väder! Men det känns att det börjar bli höst! Löven börjar ändra färg och det är lite kyligare i luften.
Men då är det ju underbart att man har tv-serier!!
Först har vi såklart, Gossip Girl. Har precis kollat klart på tredje säsongen och nu börjar fjärde.
Sen, Friday Light Nights.
Hellcats

Skånefruar

Kungarna av Tylösand
Kan det bli bättre?!
LOVE FROM CT

5 dagar som gick snabbt

Hejhej!
Anledningen till den dåliga uppdateringen är att min Jossan har varit här..
Jag hämtade upp Jossan på Hyatt på fredagkvällen. Usch, nervös blandat med glädje! Ja, det var så jag kände när jag satt där i bilen och väntade på hon skulle komma. Den kvällen var det bara mys, godis och en massa snack som gällde!
Lördagen, då var det NYC för hela slanten. Ja, vi åkte in på morgonen sen var vi där hela dagen. Vi gick runt, jag var och röstade i svenska kyrkan, vi åkte ner till Ground zero (eftersom det just var 9/11), shoppade och bara hade roligt! :D När vi kom hem igen så käkade vi lite, sen åkte vi till Jessica och sen in till NYC igen. En rolig men udda natt blev det! :)
Söndagen, den tillbringades ganska mycket till att sova. Men sen åkte vi iaf till Stamford mall och shoppade lite mer. Jessica följde med. På kvällen var det film hemma hos Jessica som gällde.. The killers! Faktiskt riktigt bra! Sevärd!
Dagarna som följde hade vi bara mysigt. Vi var på mitt gym, käkade luncher i stamford, var nere på stranden och gick en mysig promenad! Glass i Old Greenwich, mysig promenad längs Greenwich Av.
Det kommer kännas konstigt nu när jag vet att jag förmodligen inte kommer att se henne på ett år! Jag förstår det inte. Men jag vet att den vänskap som vi har inte försvinner! Den övervinner allt!
LOVE FROM CT

Torsdag/fredag

hejhej!
Ja, veckorna bara flyger iväg och nu är det redan fredag igen! Och inte vilken fredag som helst utan.. JOSSAN KOMMER! :D ååh, om bara några timmar är min kära vän Josefin hos mig! Och vilka dagar vi ska ha tillsammans! Jag längtar så mycket! :D
Igår, torsdag, så var jag först på gymmet, sen med Jack.. Jessica och jag tänkte åka till parken men det var såå grymt mycket bilar att vi inte fick någon parkering så vi åkte till Greenwich biblioteket istället! Barnen fick leka och läsa lite böcker. Sen åkte vi alla hem till oss.. Charlie kom hem från skolan och pojkarna lekte ett tag. Sen skulle vår städerska varit hos oss (men hon kom inte, hon kom IDAG!).. så jag städade ur pojkarnas rum och bytte alla sängkläder, tvättade. När allt det var klart så blev det middag och sen bad. Jack somnade utan problem. Jessica kom förbi, Charlie kollade på tv, vi bakade kladdkaka, sen la jag honom. Jessica och jag kollade på "date night".. faktiskt riktigt rolig! :D Charlie vaknade och som han uttryckte det "hatade sin näsa".. Han är nämligen förkyld och kunde inte andas genom näsan! (a) Stackarn!
Hade Jack några timmar imorse, sen åkte jag för att träna med Brad, duschade, bastade och gjorde mig iordning långsamt! Jessica o jag skulle nämligen käka lunch och hon hade PT kl 1.. Men vi käkade god lunch och nu sitter jag här. Su åkte och hämtade Charlie, Jack sover, vår städerska är här! Ja, mer finns det nog inte att berätta!
LOVE FROM CT

Grattis Edvin

Grattis till min fina Edvin som fyller 6 år idag! :D
Jag hoppas allt går bra i skolan nu! Jag saknar dig!
LOVE FROM CT

Bra onsdag till sist!

Hejhej!
Ja, mina dagar flyter på som vanligt. Charlie har börjat skolan så jag har bara Jack på dagarna.. Vilket både är skönt och inte lika kul. Jag menar, vad finns det att göra med en 1-åring? Inte mycket, parken, poolen, ute.. Om ni har tips på vad man kan göra mer så är alla tips välkomna! ;)
Nej, men Jack och jag har idag varit ute på promenad efter lunchen. Vi gick över till Jessica då jag hade hennes tallrik. Vi lekte där ett tag innan det var dags att gå hem och sova. Hemma igen somna han ganska snabbt! Sen kollade jag lite på tv tills Charlie o Su kom hem.. Pratade också med vänner som fick mig på bra humör! JUSTE! Skypade med min valentine (Anna) imorse! Åååh det var så roligt! :D Jag saknar dig verkligen!
Nej sen åkte jag till Laurent & Taylor och köpte mina älskade Hunter stövlar! :D Jag blev så lycklig när de fanns i min storlek och rätt färg! :D
Vad tycks??
Efter det åkte jag till gymmet och step stod på schemat idag! Sjukt jobbigt, men jag älskar La Fitness klasser dock! Är helt död i kroppen så till helgen väntar 2 dagars vila! :) Nu på kvällen har jag båda barnen. Jack sover redan.. Så efter bad och saga så gick Charlie och jag ut och hoppade lite på studsmattan.. Du är så underbar ibland Charlie! :) Charmtroll!
LOVE FROM CT

Labor day

Hejhej!
Ja, idag är det labor day så alla är lediga.. ingen skola, ingenting. Jag hade sovmorgon till klockan 11 imorse så jag bestämde mig för att ta sovmorgon! Väldigt härligt, har inte sovit till halv 11 på de hela 8 veckorna jag har varit här! Väl uppe och under dagen har jag bara haft Jack. Eller Charlie några timmar på förmiddagen. Vi har inte gjort så mycket, varit ute och lekt, Jack var med mig ut och sprang (i vagnen), sen ätit lunch och middag för att slutligen avsluta med ett bad. Dagen har dock gått fort! Tänkte att det skulle bli jobbigt att jobba 7 timmar men det var det inte. Eftermiddagen gjorde min dag då jag först skypade med min bästa vän! :D Som jag bara har pratat med en gång på åtta veckor! UNDEBART att höra och se henne igen! :) <3 Sen skypade jag med Greg också! :) UNDEBART! <3
Helgen har varit både bra och dålig. Fredagen, Emma= UNDEBART BRA! hahaha, nej men vi hade det jättetrevligt hemma hos Jessica med god mat och hyffsat god efterrätt!
Lördagen, då var Jessica, Emma, jag och barnen i lekparken typ hela eftermiddagen. Det är så skönt att Jessicas och mina barn kommer så bra överrens! På kvällen var jag först med Emma, sen var vi hos Carro! HAHA, ja, där hände det mycket. Mycket snack! Emma spårar på msn, Jessica spårar på sms! Kvällen sen, ja, den behöver vi inte prata om!
Söndagen, första delen av söndagen var tråkig och dålig. Upptäckte att jag hade tappat min kamera. Emma åkte. Jag tränade (dock inte dåligt!). Jag städade och tvättade. Sen blev det bra! För först ringde Greg och fick mig på bättre humör. Sen åkte Carro och jag och käkade middag och sen hem till henne! Jessica kom också och vi kollade på The Last Song. ååh den är så underbar! Jag måste köpa den filmen! <3
LOVE FROM CT

Storm?

Hej,
juste som jag sa innan, skulle orkanen Earl komma igår! Me vad hände med det? HAHA, vi märkte inte av någonting. Det kom typ 10 droppar regn här och i Stamford blåste det till lite och regnade några minuter.. Men snacka om att missbedöma läget! ;) Dock bra för oss! Jag hade inte pallat med att vara utan ström och grejer! Så ingen storm för CT! :D
LOVE FROM CT

lördag

Hej!
Ja, gårdagen var helt fantastisk på många sätt! :) Jag skrev ju att jag skulle fika med Janet (Gregs mamma). Så jag åkte hem till henne, tog med mig lite fika från Starbucks. Sen satt vi på verandan och bara pratade, pratade om allt och inget. Om mitt liv, hennes liv, ja allt! Det var verkligen jättemysigt! Sen erbjuder hon sig att skjutsa mig till La Gardia för att hämta Emma. Räddaren i nöden! Jag åker hem, jobbar lite, och sen åker vi till La Gardia.. Underbart att se Emma igen! :D LYCKA! Sen åkte vi hem till Jessica, jag lagade mat! Och sen satt vi och snackade, underbart roligt, som alltid! Sen blev det kaka och lite film! Ja, kvällens ord "HÖÖR".. Ingen kommentar på det!
Dagen, lördag, Emma sover fortfarande och jag jobbar! Jack sover också! I eftermiddag ska vi möta Jessica, Joshua och Jack för att åka till parken.. sen ska jag träna lite och kvällen ska nog spenderas till viss del hemma hos Carro! :)
Om 6 dagar kommer min Josefin!

LOVE FROM CT

Fridaaay!

Äntligen fredag.. Ja i för sig, veckorna bara flyyger iväg och jag har redan bott hos min familj i 7 veckor! Jag kan knappt fatta det själv. Jag vet inte varför dagarna bara går så fort. Skönt!! Men samtidigt inte? Eller? Nej jag vet inte vad jag tkr, haha.
Gårdagen, torsdag, jobbade först på morgonen! Sen hade jag min första personliga träning med min personliga tränare Bradley. Gud! Idag, vilken träningsvärk i mina armar! Vi fokuserade på rygg och biceps. Och på tisdag är det axlar och triceps som ska få värk! Efter det så åkte Jessica och jag till stranden. Låg där i några timmar och förbättrade brännan. Det var ju så sjukt varmt! Säkert över 30 grader och det var nästan så att det inte svalkade i vattnet!
Fredagen, ja, imorse var Jessica och jag på Yoga. La Fitness mest oviga människor, Jessica och jag?!?!?! HAHA. Sen nu har jag jobbat. I eftermiddag ska jag hem till Janet (Gregs mamma) och fika! Jag längtar!! :D Det ska bli så kul att se henne igen! :)
Ikväll kommer Emma tillsammans med orkanen Earl. Så vi får väll se hur det går med vår ström och allt! Jag håller er uppdaterade! (a)
LOVE FROM CT

Onsdag

Hej!
Ja, gårdagen var precis som vanligt. Charlie var hos sina kusiner så jag hade bara Jack hela dagen.. det var en fin dag med sol och värme. Efter Jacks eftermiddags nap så åkte vi till RYC och solade, lekte på stranden och badade.. Middag blev det hemma hos Jessica, alltid lika trevligt! Och sen Starbucks med Jessica och Carro. Efter Starbucks så åkte vi hem till Jessica igen och kollade på finalen av Fångarna på Fortet! SÅÅÅ RÄTT att HANDBOLLSLAGET VANN! :D HAHA spänning!
http://www.expressen.se/noje/tvsajten/1.2118783/handbollslaget-vann-fangarna-pa-fortet
LOVE FROM CT

GRATTIS TILL ELLINOR!

Grattis Elli på födelsedagen! 19 ÅR ELLI! <3
Jag saknar dig! <3
LOVE FROM CT

Bronx zoo

Hej!
Ja, gårdagen (förmodligen den varmaste dagen) bjöd på en dag på Bronx zoo. På morgonen simmade jag för att få min träning. Och sen åkte vi iväg, hela min familj (Su och barnen), jag och sen följde Jessica med också! :) Det var en rolig dag, dock så klagade alla ganska mycket på att det var varmt. Och det var lite tråkigt för djuren orkade inte göra så mkt eftersom det var så varmt! Men det var en mysig dag! :) Såg en massa olika djur, åkte en liten rundtur för att se elefanter, noshörningar och lite såna djur.
När vi kom hem åkte barnen och jag en snabbis till RYC och badade lite. Alla var ju så varma så det var nästan ett måste. Hemma igen blev det mat för båda barnen. Och sen sängdags för Jack. Charlie och jag gjorde inte så mkt. Vi kollade lite på Superhjältar sen kom Richard hem och la honom. En lång dag för oss alla!
Jessica kom hit och vi kollade på Fångarna på fortet! HAHAHA. Ja, tyvärr måste jag säga att det var skrattretande igår! Ingen mer kommentar behövs!
LOVE FROM CT

RSS 2.0