Going to Detroit!

Hellooo!
Ja, idag lämnar jag CT för Detroit och min underbara vän Emma! :D
Hemma på söndag! Bloggar då..
LOVE FROM CT

Skadad?

hahaha.. jag kunde ju inte låta bli att ta kort med Jacks favorit! ELMO


LOVE FROM CT

Sex and the city tour

Hejhej!
Ja, söndagen spenderades på Manhattan tillsammans med Malin! En riktigt fin och mysig dag var det. Tåget in vid 11 och sen lunch på starbucks. Sen gick vi upp längs 5th Av. och upp till Plaza hotel där bussen skulle gå i från. Vi skulle på SEX AND THE CITY TOUR!! Jag måste säga ett MÅSTE för alla sex and the city fans! Den var sjukt bra! Det var sjukt kul.. vi stannade på en massa olika ställen, guiden var jättebra! Hon berättade en massa, visade klipp från både serien och filmerna och sa vart de olika ställena var! Sjukt kul tour på ca 3,5 timmar! Kan inte berätta allt som hände, men vi stannade på sex-shoppen där C, M och Ch var, på restaurangen där C & B har sin "rehearsal dinner", Aidans bar, Bleeker street! Och fick en cup cake, såklart! Wiihooo.. UNDERBAR DAG!!
Sista bilden är på en jättefin bok som jag köpte!
LOVE FROM CT

Lördag

Hejhej!
Ja, lördagen bestod morgonen av att barnen och jag åkte till stranden och flög drake! Det var jättemysigt.. lite kallt men roligt att få lite ensam tid med båda barnen. Charlie tog en glass och Jack fick kakor, så vi satt där i solen! Mysmorgon! Jag kände mig inte så pigg så jag tränade inget den dagen! Sen var det jobb på eftermiddagen också. Vi gjorde inte så mycket. Var ute lite på studsmattan och lekte ett tag ute. Middag, bad och sängen.
På kvällen berättade jag för Su och Richard att jag ska åka hem. De tyckte såklart att det var jättetråkigt men sa massa uppmuntrande ord och det känns skönt nu! Jag kommer sakna dem så in i norden men hoppas att kunna komma och hälsa på till vintern! Och sen att de kanske kan komma till Sverige som till nästa sommar! :) Vi får se.. nu kommer jag bara njuta av tiden kvar med dem! Snart bara 3 månader kvar!
LOVE FROM CT

Happy B-day

Happy birthday to my sweetest and dearest friend Elisa! <3
LOVE FROM CT

Grattis..

Ja GRATTIS TILL MIN KÄRA VÄN JENNY SOM FYLLER ÅR IDAG!!!
LOVE FROM CT

Date or clothes?!

Hej,
ja det var lite mitt dilemma igår.. haha nej men jag skulle på date. Fast så blev det inte så då blev det mallet en snabbis och lite klädshopping! åååh.. dåligt samvete, men aja! En klänning, solglasögon och sen hade mina nya skor från Charlotte Russe, kommit också!
Wiihooo!
Klänningen får ni se senare!
LOVE FROM CT

Movie..

Hejhej,
ja dagarna bara rulla på.. måndagen hände inget speciellt.
Tisdagen, först jobb sen träning (sprang på stranden med Jessica, riktigt sköööönt!!) Sen lite styrka hemma hos henne. Jobb igen och vi åkte till bibblan för att hämta Glee och låna lite andra filmer. Det blev en hel bunt av filmer eftersom det var filmkväll hos mig. Efter bibblan gick Jack o jag till parken och lekte lite. Sen var det middag, bad och natt. Sandy kom hit och sen kom också Jessica. Och kvällens film blev The fighter en sjukt bra film måste jag säga! :D En riktigt sevärdig film!!

Onsdagsmorgonen började med träning med Brad.. alltid jobbigt och sen 15 min löpning. Kändes riktigt bra! Nu är det snart jobb!
LOVE FROM CT

Bara älskar..

Jag bara älskar den här låten! Så många minnen, minnen som alltid kommer att finnas inom mig! <3 http://www.youtube.com/watch?v=xIoSTbPt_PI
LOVE FROM CT

Lördag, söndag

Hejhej!
Ja, helgen har gått fort och har varit mycket intressant!
Lördagen började med jobb.. lekte på förmiddagen med jessica och hennes barn. Sen en joggingtur och sen jobba igen! Jag hade bara Jack så det var lugnt. Middag, bad och natt för honom! Sen var det middag och dusch för mig. Och när familjen kom hem begav jag mig till Jessica! En mycket intressant och rolig kväll! Med spännande människor och ruskigt bra MUSIK!
Söndag, först en snabbis på au pair möte och sen in till NYC. Jag kan inte fatta det liksom, jaja, vi drar in till NYC som om att alla kan göra det varje dag. Men jag måste säga igen, jag bara älskar den staden! Min stad! Ja, dagen blev inte som tänkt! Men otroligt kul hade vi.. Broadway säger jag bara.
LOVE FROM CT

Fredag

Hejhej!
Ja, jag kan inte fatta att det redan är fredag.. men skönt är det!
Jack och jag spendera morgonen på stranden eftersom det var så himla fint väder! Sen var det lunch och sen tog jag en power-walk i bara t-shirt! Åååh så skönt det var.. Varmt, vinden blåset varm och det var typ 20 grader! :) wiihoo.
Sen mötte jag Sandy en snabbis på mallet. Fick lite pengar av henne för Bruno Mars konserten som vi ska gå på i MAJ! :D åååh det ska bli så kul. BOSTON!
Eftermiddagen tillbringades ute och sen kvällen var det bara Jack. De andra var på klubben så det blev chill. Kollade på Desperate och Glee. Nu ska jag snart soova! Trööööttt!!
God Natt!
LOVE FROM CT

St patty's day

Ja, här kommer lite roliga bilder från den irländska kvällen!
Ja, det var en väldigt intressant och grön kväll! Mycket lyckad med svenskar, norrmän, tyskar och amerikaner såklart!
LOVE FROM CT

St Patrick's day

YES THAT'S TOOOODAY!
så ikväll blir det grönt och öl!
LOVE FROM CT

SPRING

Hejhej,
ja nu har det verkligen börjat bli vår och det är sååå skönt!
Gårdagen tillbringades först i sängen och sen jobb. Sen blev det desperate housewives när Jack sov. Och lite snack med min värdmamma. Efter det hämtade Jack och jag Charlie i skolan och sen lek utomhus i en timme innan det var dags för middag. Så skööönt utomhus! Bara jacka och tröja. Första gången på studsmattan blev det också.
Efter jobbet blev det träning och sen target, CVS och Wahlgreens med Caroline för att hitta lite saker till St Patrick's day som är idag! :D GRÖNT ska det vara..
Well, dagen började med träning med Brad. Alltid lika bra. Vi gjorde lite annorlunda saker idag. Först några magövningar/armövningar. Och sen 10 min där jag hade 3 saker att göra, pulldowns, armhävningar och knäböj. Och jag skulle bara göra de övningarna så många gånger jag hann på 10 min. Och jag hann gör dem 9 gånger vilket betyder att jag gjorde, 45 pulldowns, 90 armhävningar och 120 knäböj! :D haha Brad var stolt! :)
Sen var Jack och jag ute ett tag. Det är nog närmare 15-20 grader idag! :D SÅ SKÖNT! Nu har vi precis ätit lunch och ska snart nappa. Sen blir det nog en eftermiddag i parken i solen! :)
Ikväll blir det utgång och firade av St Patrick's day! :D Wiihooo.
LOVE FROM CT

Shopping and burnmarks!

Hejhej,
tisdag idag. Ja, här är det väll inte så mycket som har hänt. Allt flyter på som vanligt!
Jobbade på förmiddagen och sen kom mammas kompis Adga hit och skulle hämta min hårddisk att ta med hem till Sverige. Så vi åkte lite sightseeing runt om i Stamford och i Greenwich eftersom hon aldrig har varit här! Väldigt trevligt och en fika på starbucks hann vi med också. Sen var det jobb igen.
Efter det var det träning med Brad! Alltid lika bra och rolig träning. Förutom att han gjorde så jag fick brännmärken på mina armar när vi gjorde "plank/spider" HAHA. Usch inte alls skönt!
Men jag unnade mig lite shopping i Stamford Mall iaf. Inte bra för min ekonomi men skönt och fint var det! :) åååh det är så skönt att våren närmar sig och att det blir varmare! Ja, nu blir det lite film innan det är dags för sängen!
Vita blomklänningen - H&M
Blommiga klänningen - American Eagle
Skor och smycken - Forever 21
LOVE FROM CT

GRATTIS

GRATTIS TILL MITT KÄRA, FINASTE GUDBARN ALEXANDER SOM FYLLER 3 ÅR IDAG!
JAG SAKNAR DIG SÅ MYCKET. HOPPAS DU HADE KUL PÅ BUILD A BEAR IDAG. PUSSAAAR!
Presenten som jag skickade till dig! <3
LOVE FROM CT

GRATTIS

NEJ! JAG HAR INTE GLÖMT ATT MIN KÄRA VÄN EMMY FYLLDE 20 HÄROMDAGEN!
GRATTIS TILL DIG OCH JAG HOPPAS DU HADE EN GRYM DAG.
LOVE FROM CT

Fredag, lördag

Hejhej!
Ja, fredagen började med jobb. 10 timmars arbetspass! BLÄ! Plus att jag hade sån träningsvärk att jag knappt kunde gå, så ingen träning blev det idag. Jack och jag gjorde väll inte så mycket. Chillade mest!
Så fort dagens jobb var över så åkte jag för att släppa ut Lucy och sen möta Sandy utanför bion. Köpte våra biljetter och sen gick vi för att käka på en italiensk restaurang i Stamford. Alltid lika god mat och Sandys treeeevliga sällskap! Efter en god middag så blev det bio, BEASTLY! Åååh den var verkligen underbar! Riktigt bra film.
Lördag. Ååååh! Trodde att det skulle bli 10 timmars jobb idag också. Men icke då! Istället blev det tidig uppgång och sen iväg för att åka skidor med Richard och Charlie. Stället heter "Butternut" HAHA men det var riktigt kul. Heldag med skidåkning. Jag bara älskar att åka skidooor! Känna snön medan skidorna bara svischaaar ner! :D såå underbart! Efter en heldag med skidor så blev det en mysig kväll med Malin. En efterlängtad kväll med en massa snack, god mat och film!
Nu är jag så trött att jag nästan slocknar.. så GODNATT!
LOVE FROM CT

Great thursday

Hejhej!
Ja, idag har varit en väldigt bra dag! Morgonen var väll inte så händelserik, lek och sånt! Sen var det lunch och nap för Jack.. Käkade en väldigt god lunch, "turkey meatball", mozarella, tomat, paprika och "green beans". Mums! Sen hann jag också med en liten napp innan min kära kusin ringde på skype! Pratade med henne, mitt gudbarn Alexander och lilla Benjamin i ungefär en timme.. Alexanders kommentar när han förstod att mamma och Benjamin pratade med mig "Nu är jag också här, Jennie!!" ropar han från trappan.
Sen åkte jag och hämtade Charlie från skolan. Kom hem, han spelade lite på datorn och då ringde en av mina äldsta vänner Lovisa. Vi slutade i princip att umgås under gymnasiet av flera orsaker, men det känns skönt att prata med henne igen! Mycket att ta igen.. haha! Men kul var det att prata med henne igen.
Lämnade Charlie på karaten och hämtade Jack. Sen hem för medicin och middag. Sen iväg för träning med Brad. I bilen på väg dit hörde jag min och Elins favorit sång! GLÄDJE på högnivå!
Sen var det 10 mins uppvärmning för att sen träna med Brad.. alltid lika hård och jag har träningsvärk i muskler jag inte visste fanns! haha.. efter en hård träning blev det 20 min på löpbandet följt av streching!
Hemma igen så satte jag mig i soffan med mina värdföräldrar, först Glee och sen American Idol! :) HAHA älskar att Richard skrattar åt sina egna, ganska tråkiga skämt! HAHA gud vad jag och Susan skrattade åt honom. Nu blir det sängen och ett avsnitt av Glee. Ska börja se det från början! :) Snart ikapp med Desperate så..
Mycket bra dag helt enkelt!
LOVE FROM CT

Onsdag.

Hejhej,
ja redan onsdag! Kan inte fatta hur fort veckorna går! Även om jag kan känna att denna veckan har gått otroligt långsamt ibland. Eftersom Jack fortfarande inte är 100% friskt så får vi bara vara hemma! Och jag menar, efter 2 dagar så har vi lekt med allt man kan.. vi får inte vara ute. Så ibland går tiden låångsamt! Som tur är har jag alltid träning att se fram emot!
Igår tränade Jessica och jag en timme med Brad! Det var hur bra som helst! Hur kan man inte älska Brad?! HAHA, skönaste!
Idag, så har Jack och jag inte gjort så mycket.. lekt i lekrummet, lekt där nere och nu är vi tillbaka uppe i lekrummet! Snart är det dock middag och sen bad. Sen är jag off! Då åker jag till träningen.. tänkte köra bootcamp idag, men tror det bara blir vanlig träning på gymmet. Har ganska mycket träningsvärk men känner ändå att jag vill ut ur huset! Har inte ens varit utanför dörren idag! :/
Efter någon timme på gymmet blir det dusch och sen bastu! För att se lämna tillbaka DH säsong 6 och lämna en tidning till Jessica! :)
Nu har jag bara typ 16 avsnitt missade sen är jag ikapp med det som sänds på tv. Wihooo! Och ikväll är det också "Off the map", vilket jag i för sig har ett avsnitt innan att se.
Jaaa! Jag vet, jag är en tv-nörd! HAHA
LOVE FROM CT

Jack says Jennie

wiiihoooo..
min lilla baby Jack har börjat säga Jennie!! HAHA (ful video, men ganska kul!)
LOVE FROM CT

Jack..

ja, min lilla Jack åkte in på sjukhus i lördagsnatt.. han hade som falsk krupp! Och kunde inte andas.. Så nu de senaste dagarna har han tillbringat där.
Han fick dock komma hem idag vilket känns skönt!
LOVE FROM CT

Women in America & the world

Hejhej,
ja nu är min sista kurs för USA klar! Det känns otroligt skönt och jag måste säga att det var en intressant kurs.
Fredagkvällen spenderades ute i Stamford, dock inte så mycket folk. Men helt okej ändå! :)
Lördagmorgon, upp tidigt, klassen började klockan 9.. Läraren Debbie var mycket bra och intressant. Klart att hon snackade lite mycket innan hon kom till poängen men hon var bra. Vi pratade mycket om kvinnor i de olika länderna som alla representerade. Sverige, Frankrike, Tyskland, Ukraina, Vitryssland, Mexico och USA (såklart!). Och det roligaste är att nästan alla länder har samma problem när det kommer till kvinnor.. män har högre lön än kvinnor även om de utför samma jobb. Plus att män ofta har de högre posterna!
Men dagen gick bra och vi överlevde fransyskornas engelska!! Kvällen tillbringades först hos Jessica och sen ute i Stamford igen.. Jag förstår inte vart alla var i helgen, men inte mycket folk ute på lördagen heller!
Söndag, klass igen! Dagen gick fort när vi först fick läsa en artikel och sen göra som en tidning.. Jag hade om preventivmedel i Afrika, Kongo, vilket var riktigt hemskt! Så jag tänker inte skriva om det här.. Eftermiddagen tillbringades med film "9 to 5".. En riktigt kul film med Dolly Parton! HAHA ett måste för alla.
Nu är jag klar med klasserna! Och det är riktigt skönt!
LOVE FROM CT

Måndag, tisdag

Hejhej,
ja ny vecka har börjat. Måndagen började med jobb. Jack och jag var på mallet en sväng och lekte. Efter lunch och napp så spenderades eftermiddagen på biblioteket i Old Greenwich. Efter att jobbet var avklarat så åkte jag till gymmet och körde "kickbox cardio". Denna underbara klass! Jag har verkligen saknat den.. inte varit där på flera veckor. Kul att vara igång igen!
Efter träning så åkte jag hem till Elisa för middag. En sjukt rolig kväll med många nya, roliga människor. Vi hade en jättetrevlig tjejkväll med god mat, skratt och mycket snack! Tjejerna som var där är äldre än vad jag är så det är kul att höra hur de har vuxit upp och vart. Hahaha många knasiga saker! Kvällen avslutades i säng vid 12 och lite desperate housewives.
Tisdag, skjutsade R till tåget och sen till gymmet. Körde lite cardio först och sen skulle jag ha Brad. Men helt plöstligt så kunde inte han.. Men som tur var fanns en annan av PT:na där och han hade lucka så han tränade mig istället. Sjukt kul köra hårdträning igen!
Jack och jag hade library reading på förmiddagen. När han sov och Su var hemma passade jag på att ta min första löptur för i år. Den första mars! Och har bestämt mig för att jag ska ut och springa 2 gånger i veckan nu för att få upp min kondis. Resten av dagen gick ganska segt. Skrev klart min uppsats för helgens klass!
Jack på Biblioteket igår..
LOVE FROM CT

Filmer Miami, del 3

Ja, del 3 kommer nu.. ännu mer späckis! :D
LOVE FROM CT

Filmer från Miami del 2

Hej,
ja här kommer några filmer från späckhuggar showen som vi var på..
LOVE FROM CT

Filmer från Miami, sea world

hejhej,
jag tänkte att jag skulle ladda upp lite filmer från när vi var på "Sea world" i Miami.. Här är sjölejonen!
LOVE FROM CT

RSS 2.0