Söndag

Hejhej,
ja saker blir inte alltid som man tänkt sig. Och så blev inte min vecka. Det har varit en jobbig vecka som äntligen är slut! Jag vill bara säga att jag verkligen uppskattar alla mina vänner som har stöttat och funnits här för mig denna veckan! Ni betyder så otroligt mycket! <3 Även till min familj hemma i Sverige. Ni vet att jag älskar er så mycket. Men också till min familj här som stöttar och betyder otroligt mycket.
Har umgåtts med Jessica de senaste dagarna, vilket verkligen har varit mycket betydande! Vi var och tränade igår, sen mallet där vi köpte lite julklappar och annat skoj. Sen på kvällen blev det andra Harry Potter och räkmackor till middag med vitt vin, därefter den tredje Harry också. :)
Idag har vi varit ute och gått på stranden, typ 10 grader och sol, underbart! Sen hela eftermiddagen har vi kollat på Harry P. både fyran och sen femman! Så nu har vi bara 1 kvar innan vi kan gå på bio och se nästa! :) Tack Jessica för allt denna helgen! Senare på kvällen hämtade vi upp Carro som precis kommit hem från Vermont och drog till Donken.
Bilder kommer!
LOVE FROM CT

Thanksgiving

Hejhej,
ja idag är det thanksgiving! Och jag måste säga att jag är så tacksam för många saker i mitt liv. Jag har just nu två familjer som betyder mycket för mig! Både hemma och här. Jag har både gamla och nya vänner som alltid finns. Jag lever mitt liv i USA. Jag har gjort mycket i mitt liv och det ska bara bli mer! Släktingar och vänner.
Ni vet att jag älskar er! <3
LOVE FROM CT

Äntligen hemma

Ja, nu är du äntligen hemma igen! Jag är så lycklig. Precis som i en film! :)
LOVE FROM CT

CRAZY

Hejhej,
ja, det har väll inte hänt så mycket de senaste dagarna. Jag längtar liksom bara till tisdag! Men igår var Jessica, Carro och jag ute i Stamford. Och det var mycket, mycket roligt! Först Baywatch hemma hos Carro och sen dans ute i Stamford. HAHA det var gaaalet kul!
LOVE FROM CT

Onsdag - 6

Hejhej,
ja idag är det onsdag. Det har väll inte hänt så mycket idag, eller jo ganska iaf. Imorse skjutsade jag Richard till Stamford, sen åkte jag till gymmet. Måste säga att det börjar kännas bättre att springa nu. Jag gillar egentligen inte att springa, men idag kändes det väldigt bra! :) Sen åkte jag en snabbis förbi stallet och lämnade cup cakesen som jag hade gjort. När jag kom hem hjälpte jag syrran med lite plugg och sen gjorde jag lite av mitt eget plugg inför kursen som jag tar första helgen i december!
HAHA måste bara berätta vad Charlie sa häromdagen.. Han började prata om att jag skulle gifta mig och sen kom han in på Greg. Charlie: " Jennie, du måste lova att säga att jag är din lillebror och du är min storasyster!". Jag: "Ja men självklart så kommer jag säga det, för det är ju sant!". Charlie: "Ja, men bra! Och sen så måste du också säga att du älskar mig mer än vad du möjligen skulle kunna älska honom!". HAHAHA.. och det bästa är att han är 6 år och använder ordet "potentional".
Ikväll blir det bonde och svenska hollywood fruar med Jessica!
LOVE FROM CT

1 år i USA

Ja, det har min kära vän Caroline idag. Så det firades med några öl i Greenwich! ;)
LOVE FROM CT

Tisdag - 7

Hejhej,
ja, idag är det tisdag och bara 1 vecka kvar.. Börjar bli nervös men samtidigt är jag så förväntansfull.. haha.
Igår hände det väll inte så mycket. Jag hade Jack hela dagen, ganska fint väder så vi var ute en hel del. Sen när jag var off så fixade jag äntligen min internet bank! Wiippiii! Åkte över till Jessica för att göra klart mina cup cakes, vår ugn slutade nämligen fungera i söndags! :o Sen när Charlie kom hem från skolan så åkte vi och lekte hemma hos Jessica. Var ute hela eftermiddagen, skönt, för då blir barnen trötta och får samtidigt mycket luft och springa av sig. På kvällen åkte Jessica och jag för att träna kickboxing! Alltid lika bra träning!! :) Sen kollade jag och mina värdföräldrar på gossip girl. Tro det eller ej, men min värdpappa är också helt inne i Gossip girl, vilket är väldigt kul! HAHA. Senare på kvällen så dekorerade jag några av cup cakesen eftersom jag tänkte åka ut till stallet imorse. Jag gjorde också en till min personliga tränare! ;)
Så idag, morgonen börjar med PT, och Brad blev jätteglad för min lilla cup cake! Jobbig träning som alltid. Baksidan av benen och rumpan! Sen hade jag Jack hela dagen. När Jack och jag hade hämtat Charlie så dekorerade vi klart de sista cup cakesen. Nu har jag precis kollat på bonde och vi får se vad kvällen har att erbjuda!
Jessica köpte ljusen och ljuslyktorna till mig på IKEA och jag bara älskar dem! :D
LOVE FROM CT

Roligaste skypandet!

Hejhej,
igårkväll hade jag verkligen det bästa och roligaste skype samtalet med Emma! HAHA, det var längesen jag skrattade så mycket åt någon! Det gjorde verkligen min kväll! :)
Jag saknar dig Emma! <3
Det är konstigt hur snabbt man kan lära känna en människa. Jag kom hit med Emma för 4 månader sen. Vi möttes på Arlanda, båda lika nervösa över hur allt skulle bli! Men vi kom varandra riktigt nära och jag är så glad för det idag! Emma flyttade tyvärr snart för 3 månader sen till Michigan. Det var jobbigt att säga hejdå, men samtidigt är det som Emma sa igår, "Det spelar ingen roll om vi inte pratar på några dagar, vecka, för vi tar upp det där vi slutade!" Vi har så kul tillsammans och jag längtar verkligen till när vi ska åka till Florida i Februari! :D <3
LOVE FROM CT

Farsdag

Hejhej,
ja idag är det farsdag hemma i Sverige och såklart ägnar jag en tanke (eller haha flera) till min älskade pappa! :) Du får en cup cake som jag har gjort idag som en liten present! Dock kan du ju inte äta den, men jag vet att du egentligen vill..
Och såklart tänker jag på morfar och farfar också, som jag hoppas får en bra farsdag de med! <3
LOVE FROM CT

Lite bilder från stallet

Juste, jag lovade att lägga in lite bilder från stallet! Dock inte alla, några kommer senare.
LOVE FROM CT

Halloo!

Hejhej,
ja.. nu jobbar jag lördagkväll igen! Jag måste säga att det är ganska tråkigt men någon måste ju göra det med! :) Jag ska fixa med lite julklappar och sen baka muffinsen till imorgon.
Jag är lite nere just nu, jag vet inte varför men bara är det. Ingen som hade tid att komma hit och spendera kvällen med mig! :/ Men jag överlever väll! Det blir väll bättre.
Idag har jag jobbat på morgonen. Barnen och jag var i parken i någon timme och gud vad mysigt vi hade! En väldigt kul förmiddag med jobb. Charlie var på jättebra humör och vi hade kul tillsammans. Jack lekte för sig själv så jag kunde leka med Charlie!
Sen åkte jag och tränade med Brad! Och efter det åkte jag och fixade lite julklappar. Dock inte så många men några och inslagningspapper iaf!
Min söta lillebror <3
LOVE FROM CT

Long time, no see

Hejhej,
förlåt för det dåliga uppdaterandet! Men det har varit ganska mycket här hemma.. jag har/är sjuk, är förkyld, dock på bättringsvägen! Jack och Charlie är också sjuka och vi har varit hos doktorn med Jack flera gånger denna veckan. Hoppas nu bara alla blir bättre!
Jag har också varit ute i stallet några gånger den här veckan. Alltid lika mysigt! :) Vi var ute och red igår och idag red Malin och jag på banan. Jag red Lucy och Malin red Solar.. men jag måste säga att jag saknar Isisarna väldigt mycket! Det är inte alls samma sak att rida på storhäst som det är att rida en islandshäst! Jag saknar goset och hur lättmedgörliga de är jämfört med en storhäst! Än så länge har jag inte heller hittat någon favorit i stallet! Ingen som jag har ridit har känts 100. Men det kanske kommer! Annars får jag väll bara längta hem till isisarna där hemma! Mest saknar jag min Furda, som inte ens finns kvar när/om jag kommer hem! Usch!
Vi tog några bilder när vi var ute! Väntar på att få dem från Malin!
LOVE FROM CT

Lite nytt!

Hejhej,
juste jag har glömt att lägga in hur jag har gjort på mitt rum. Charlie o jag ritade ju till när jag skulle komma till hans klass och berätta om Sverige. Nu sitter de teckningar på min vägg!
Och här är kläderna som jag köpte häromdagen,
Och slutligen hittade min värdmamma sängkläder som hon hade köpt till mig för längesen, flecce! :D UNDERBARA! Har aldrig sovit så skööönt! Ett bra inköp om man lätt fryser!
LOVE FROM CT

Sunday in NYC

Hejhej,
ja idag har jag varit inne i NYC.. Jag skulle träffat Victoria som åker hem till Sverige på tisdag men så blev det inte. Så jag var där själv.
Men jag måste bara säga att jag älskar den staden. Den har verkligen fångat mitt hjärta och jag skulle göra vad som helst för att bo där i framtiden. Vilket jag i för sig redan har bestämt mig för att jag ska! Men jag älskar bara att gå omkring, titta på folk, på kläder, ja på allt. Det känns konstigt att vara i liten i en sån stor stad! Men kärlek till den staden säger jag bara. New York City!
Jag gick iaf omkring och kollade på massa saker. Jag köpte julklappar till mormor, morfar, mamma, systrarna x 2! Så lite är gjort! :) Var nere i Soho och hittade min älskade mössa också! :D Och sen hittade jag "it-scarfsen" som verkligen alla, alla som betyder något i New York har! :) haha
Dagen outfit, dock ser man inte mina nya leggings. Men det kommer separat foto på dem!
Jag bara älskar mina nya inköp.
LOVE FROM CT

Finally friday

hejhej,
veckorna bara flyyger förbi och jag kan inte fatta att det är fredag igen. Nu är det bara 18 dagar kvar tills Greg kommer hem! Vilket jag inte heller kan fatta. Men jag längtar!
Den här veckan har det väll inte hänt så himla mycket. Det har varit ganska kallt på morgonen och inte så himla varmt på dagarna. Det märkts att det är november.
Jack och jag har lekt både inne och ute. Igår var vi på mallet och lekte och kollade lite i affärer. När jag var off sen så åkte jag till Lord & Taylor för att leta efter mina indoor uggs. Men de fanns inte i min storlek, dock sa min värdmamma att tomten kanske kan hitta dem! ;) HAHA you never know. Sen åkte jag och shoppade på Old Navy. Där blev det två långärmade tröjor, en kofta och ett par nya fleece pyjamasbyxor. Sen blev det en snabbis till mallet igen där jag köpte två t-shirts (att sova i), spontanköp jeans och sen lite örhängen. En julklapp blev det också!
Bilder kommer senare!
LOVE FROM CT

Tisdag

Hejhej,
ja idag har C varit hemma från skolan för att det är "valdag" här. Det har gått bättre än väntat eftersom C hade en playdate imorse. Sen skulle de på lunch och då hade jag Jack själv. När de kom hem åkte jag och tränade. Träffade Brad! Alltid lika roligt, usch, har honom imorgon det kommer att bli jobbigt! När jag kom hem åkte vi (J, C och jag) till Carro och lekte där i några timmar! Sen var det bara mat och nu är jag off! :D wiipiie!
Har dock hunnit dammsuga av mitt rum, vilket behövdes. Brukar egentligen göra det på söndagar men jag orkade verkligen inte i söndags. Vilket ni kanske förstår! ;) Sen städade jag toaletten och handfatet också.
Nu har jag precis käkat köttbullar och makaroner! Mums. Kollar samtidigt på Green zone. Och om sisådär en halvtimme tänkte jag hoppa in i duschen, sen kolla klart på filmen med lite te och vindruvor. Därefter lägga mig i sängen med boken "La Candy" :)
Hoppas er dag har varit bra!
LOVE FROM CT

Halloween weekend

Hejhej,
gud vilken helg! Fredagen så jobbade jag hela dagen. Vi var på autoban på kvällen vilket var väldigt mysigt! Det var en liten bondgård där barnen var utklädda och det var mat och mys. Sen gick vi på en lite rundtur och såg massa djur, utklädda människor, som stod och berättade om vad de åt, hur de bodde osv. Senare så kom en man med massa olika djur, kaniner, ödlor, duvor och massa mer. Jättekul att mysa med lite djur! :) Och barnen älskade det! Bilder från autoban:
Lördagen, jobbade på morgonen, sen hade jag träning med Brad. Och sen jobbade jag på kvällen! Efter jobbet åkte jag, Jessica och Carro in till NYC. Vi missade tåget i stamford så det blev en runda i Stamford Downtown! NICE. Sen åkte vi iaf in till Manhattan och hem till Macke. Han bodde i en jättecool lägenhet på Manhattan! Sen blev det Nikki beach hela kvällen! :D Wiihihii! Underbart rolig kväll!! Hemma vid 7 på morgon och sen soooova!
Söndagen, ja då sov jag mesta delen av dagen. Sen var det Trick or treats hos Sus bästa kompis. Det var jättekul men kallt dock! En massa godis blev det! Kvällen tillbringades med Jessica och Carro :) Med film och massa goott!
LOVE FROM CT

RSS 2.0