Senaste inköpen

Hejhej,
ja lördagseftermiddagen tillbringades med Sandy i White plains så då blev det lite shopping! :)
Poncho- H&M
Tunika - H&M
T-shirt - Vicotria's Secret
T-shirt - American Eagle
Vad tycks??
LOVE FROM CT

Födelsedagspresenter!

Det här är vad jag fick i födelsedagspresent! :)
Av familjen..
Allt i rosa (såklart!)
Av Jessica..
Av Pernille..

Av Sandy..

Kort från familjen (Sverige), mormor/morfar, farmor/farfar & faster/farbror och Jenny!

LOVE FROM CT

Sunny sunday

Hejhej,
ja söndagen spenderades med Pernille först på stranden typ hela eftermiddagen. Det blev dock mulet men jag somnade ändå.. hahha Pernille brände sig på ryggen!! Hon såg ut som danska flaggan så det passar ju! ;) haha
Sen blev det middag på The Saltwater Grill i stamford! Mycket mycket mysigt! Och frozen yogurt i downtown till dessert!
LOVE FROM CT

Födelsedags klänning

LOVE FROM CT

Födelsedag

Hejhej,
ja som de flesta vet så var min födelsedag i fredags. Dagen började med jobb och svenska pannkakor till mig och barnen.. sen pratade jag med mormor/morfar och farmor/farfar! Under lunchen så fixade jag och min räddare Pernille lite saker som behövdes för kvällen. Planen från början var ju att vi skulle vara hos Elisa och grilla mm. men sen blev hennes barn sjuka så då kunde vi inte vara där.. PANIK! Men som sagt Pernille var min räddare och sa att vi kunde vara några styckna hos henne. Så Pernille, jag, Sandy och en tjej som heter Emma åt middag hemma hos Pernille.. När klockan var halv 4 så åt familjen och jag lite tårta och firade min födelsedag! Och sen under eftermiddagen så agerade jag: kock, mamma, ballongblåsare, barnmatare samtidigt som jag lekte med Charlie. Ja, många saker samtidigt!
Efter en god middag och tårta så åkte vi ner till Black Bear där jag hade reserverat ett bord och mötte upp några andra tjejer som också ville vara med och fira! :) Kvällen blev otroligt lyckad!!! Och jag är jätteglad för att jag har så många bra och underbara vänner som firade mig!
TACK TILL ALLA SOM PÅ NÅGOT SÄTT GJORDE MIN DAG!!

LOVE FROM CT

The first Live @ 5

Hejhej,
ja i torsdags var det den fösta live at 5 här i stamford.. det är konserter varje torsdag och hela stamford är ute! Mycket lyckad och spännande kväll tillsammans med Pernille, John, Renate, Jentl, Celeste, Richard och David!! Ja, kvällen bjöd på musik, tur, öl och underbart sällskap!! :)
LOVE FROM CT

Grattis

Grattis till världens bästa pappa som fyller år idag! Han är dock inte ens i Svealand för att fira. Då han är i Tjeckien med handbollen! <3
LOVE FROM CT

mina bästa barn

En söt bild på oss från circusen! <3
LOVE FROM CT

Grattis

Ja, min kära vän Sandy fyllde också år i helgen! Så stooooort GRATTIS till dig! <3
LOVE FROM CT

Love..

ja, jag verkligen älskar dessa skor som jag köpte förra veckan! :) Borde inte men jag ÄLSKAR dem
LOVE FROM CT

Beach söndag

Hejhej,
ja söndagen skulle spenderas med Elisa.. men lite saker hände så det blev inte så! Först skypade jag lite med mamma, pappa och syrran hemma i Sverige iaf. Alltid trevligt att höra vad som händer hemma..
Sen åkte jag och hämtade upp Pete och hans kompisar (australienare) som jag umgås med. Och vi åkte till stranden.. efter mycket om och men så kom vi in och hittade en bra plats att ligga på.. vattnet var faktiskt väldigt varmt och skönt. Några timmar spenderades lätt där! :)
Tyvärr har jag inga bilder.. tråkigt nog!
Sen blev det bråttom för familjen och jag skulle på circus! En mycket gullig circus som vi alla tyckte om! :)
Sen blev det lite mysigt "häng" med Pete, Daniel x 2 och Pernille! :)
LOVE FROM CT

J:s sista helg..

hejhej,
ja den här helgen har det varit Jessicas sista helg.. kommer kännas så konstigt nu när både Jessica och Caroline är hemma i Sverige.. Dock har jag bara 3 veckor kvar tills jag och Emma åker till CA och sen bara 6 dagar tills jag är tillbaka jag med.
Well.. fredagen bjöd på mycket folk på vårt kära Black Bear! En mycket trevlig kväll som bjöd på en massa knasigheter, sjungade med live-bandet på Tiernas och mycket annat! :)
lördagen bjöd först på jobb och sen var det middag tillsammans med Carolina och Jessica hemma hos Jess.. det blev grillat med klyftpotatis och tsatsiki! :) Mycket gott.. sen packade Jessica ett tag och sen åkte vi ner till Stamford. En knäpp kväll men ändå mycket trevlig med fina vänner! <3
LOVE FROM CT

C:s avslutning

Ja, idag slutade Charlie kindergarden så vi var i skolan på avslutning! Världens finaste kille idag!
LOVE FROM CT

Bartorsdag med dansken min!

Ja, torsdagskvällen tillbringades med Pernille, min söta danska vän på vårt kära BB! Kvällens knasigheter platsar inte här.. men en kul kväll hade vi!
Dagens outfit från Forever 21
LOVE FROM CT

Who likes cupcakes?

Hejhej,
förlåt jag har legat sjuk sen i måndags så det är därför jag har inte har skrivit.. feber, halsont och allmänt dålig!
Men måste bara lägga upp bilden på min fina, fina Jack. Han älskar mina cupcakes och idag blev det en också! Kladdherren!
Jag tror någon gillar glasyr!
LOVE FROM CT

lördagens outfit


detta var alltså lördagens outfit! :)
LOVE FROM CT

Bye, bye baby goodbye!

Ja, nu har min kära Caroline lämnat mig för Sverige! Men det kändes inte lika jobbigt som jag trodde att det skulle göra.. för vi ses om 2 månader!
LOVE FROM CT

Carolines sista helg!!!

Ja, bilderna får tala för sig själva!!
LOVE FROM CT

Let's celebrate

Stamford here we come!
LOVE FROM CT

Happy bday!

Happy birthday to my sweet danish Pernille! Finally 21 is here
LOVE FROM CT

Long time, no see!

Ja, de senaste dagarna har varit crazzzyy! Mina två fina vänner kom hem från CA i tisdag. Underbart kul att se dem igen! Sen har det bara varit galna kvällar tillsammans med dem.
Öl, shots, oväntade saker, dans, musik, tårar, skratt, Black bear, bilturer, striptease! Ja, många saker har hänt! Gaaaalet kul har det varit i alla fall.
Ikväll firar vi Pernille som fyller 21! <3
LOVE FROM CT

NY Yankees vs Red soxs

Hahaha kunde inte låta bli att ta en bild på oss idag.. men frågan är vem vinner?
New York Yankees or Red Soxs
LOVE FROM CT

Awesome sunday

Hejhej,
ja idag har verkligen varit en väldigt bra dag måste jag säga!
Dagen började med att jag åkte en snabbis in till NYC för att träffa mammas jobbarkompis och få lite grejer från Sverige. Inga stora saker, men ett nytt bankkort mm. Sen gick jag omkring lite och kollade i affärer. Hade tur för R behövde segla förrän 1, vilket betydde att jag fick 1 timme mer i NYC istället för typ 20 min som jag skulle få från början. Great! Bra och fint väder! OCH jag hittade ÄNTLIGEN ett par svarta, sköna ballerina. Som jag har letat!!!!
Lämnade R i Greenwich och åkte för att springa på stranden. Jätteskönt och det kändes riktigt bra måste jag säga. Sen hem för att duscha och käka lite. Lite skitsnack med Su hann jag också med! Sen åkte jag till Stamford för att träffa Sandy. Gick omkring på mallet. Hittade nödvändiga saker som födelsedagskort och lite sånt! Plus att jag köpte en resväska på Macy's. Vilket verkligen behövdes! Hade ingen.. haha nej men glad för mitt inköp! Sen blev det Cosi (middag) och bio. Pirates of the Carribean!!! Jättebra och sevärd film!!
Nöjd tjej!!
Sen åkte jag hem till Pete ett tag! :) och nu väntar sängen!
LOVE FROM CT

sushi & Tiernan's

Hejhej,
ja som sagt, sommaren har kommit till CT fast de senaste dagarna har det varit lite kallare om kvällarna.. torsdagskvällen tillbringades först med jobb.. och Brad. Sen var det bara att ta bilen för att åka på au pair möte. Hämtade Sandy och Renate! Där, ja det var kallt! hahha men då var denna månadens möte gjort. Sen åkte vi till stamford för några öl på BB. Träffade också John en snabbis och sen var det dags för sängen.
Fredag, 10 timmars jobb och sen var det bara att göra sig iordning för att åka till Stamford. Där mötte Sandy och jag Renate för att gå och käka sushi. Sandy som hade aldrig ätit det satt där förväntansfull.. HAHA men vi kom ganska snart fram till att det inte var något för henne! Men Renate och jag mumsade i oss det ;)
Sen mötte vi upp Pernille och hennes kompis för några frozen margaritas och sen blev det dans på Tiernan's hela kvällen. Mycket bra tjejkväll!
LOVE FROM CT

2 months

Ja Sverige. Idag är det bara 2 månader kvar tills ni får se mitt glada ansikte igen!
LOVE FROM CT

Summer

Hejhej,
ja nu är det verkligen sommar i CT! Varmt och skönt har vi. Och så ska det fortsätta över helgen och in på nästa vecka! :)
Vi gör inte så mycket på dagarna, leker i parken, är på stranden, bara myser i solen! :) Jag tränar på och bara njuter av solen!
Over and out Sweden!
LOVE FROM CT

RSS 2.0