GRATTIS!!!

Grattis till världens bästa lillasyster på den stooooora dagen! Jag kan inte fatta att du fyller 18 år!
Men grattis i alla fall till dig finaste! <3
LOVE FROM CT

Torsdag, fredag

Hejhej,
torsdagen innebar ganska mycket jobb så Charlie hade "snowday" denna dag.. det kom ungefär 15 cm nysnö natten mellan onsdag och torsdag så det var liksom inte tal om att gå till skolan! HAHA
Nej, vi var ute lite, sen lunch och napp för Jack.. sen träning för mig. Denna dagen tränade jag bara på maskinen här hemma då jag inte skulle hinna till gymmet! Men det går ju bra att göra det någon dag i veckan också. Sjukaste träningsvärken i magen efter träningen med Jessica i onsdags! HAHA
Nej sen jobbade jag, åkte till Charlies karate.. gjorde lite ärrenden! Och sen hem för middag, bad och natt!
På kvällen kom Jessica, Malin och Carro hit för att se "wall street" men filmen funkade inte.. BLÄ!! Så det blev lite sex and the city istället.. Och cupcakes, popcorn och té! :)
Fredagen började med jobb, ändå ganska lugnt då det bara var Jack och jag hemma.. lekte uppe i lekrummet. Sen ner för lunch, medicin och sova!
Åkte med Jessica för att träna med Brad.. vilket Jessica också skulle. Och Brad bestämde att vi skulle träna tillsammans i 1 timme istället för var för sig i en halvtimme.. och gud vilket pass sen! Bootcamp a lá Brad! Träningsvärk redan! Men sjukt rolig träning dock!
Efter det blev det kaffe på mallet!
Och sen hem för jobb! Ikväll kommer Jessica och vi ska se "the social network" eller även kallad facebook-filmen! :)
Jack och jag flummade lite idag..
LOVE FROM CT

Onsdag..

hejhej,
ja idag är det onsdag. Jag tycker dock att den här veckan har gått så himla långsamt. Jag tror att det var för att jag jobbade på söndag när jag brukar vara ledig. Men dagen har väll ändå gått ganska bra idag!
Imorse gjorde jag inte så mycket.. eller jo, haha var och tränade med Jessica. Det snöade imorse men ändå var jag tvungen att ta den lilla audin.. och det var ganska nära att jag inte kom hem. Men jag kom till uppfarten och inte längre. Där satt jag fast! hahaha, ringde in till min värdpappa så han fick komma ut och hjälpa mig! Sen satt jag och tittade på GG som började igår. Dock tycker jag att det inte är bra längre.. de är för invecklat, liksom för tradigt! Som man säger på skånska..
Sen gav jag Jack lite lunch och sen var det nap-time för honom..
Skypade med pappa och syrran! Och sen ringde också mamma! :)
Eftermiddagen gick ganska seeegt! Men nu är det över och jag ligger och tittar på Stockholm-Arlanda!
godnatt!
LOVE FROM CT

mycket gjort..

hejhej,
ja nu ligger jag och kollar på Sverige-Danmark. Och jag ligger och tänker på alla kommentarer som både pappa och syrran skulle ha gjort om vi hade tittat tillsammans.. dock så tror jag att mycket handboll kommer att diskuteras på skype imorgon! ;)
Nej, jobbet i eftermiddags var inte farligt. Jack mår inte bra just nu, hemsk hosta. Så han fick medicin idag som han började med att spy upp.. och sen när de var dags för middag spydde han upp allt igen! Så det har varit en ganska klen liten kille idag. Alla var hemma på eftermiddagen så jag gjorde inte så mycket..
Efter jobbet kom Jessica och vi bokade hotel i Orlando, buss från Miami till Orlando! Vilket var väldigt sköööönt! :D Så nu är det gjort! Plus att jag bokade min biljett till Detroit och Emma i slutet av mars! Wiihhooo! Alltså fick vi många saker gjorda. Efter det plockade vi upp Carro och drog till starbucks för lite tjejsnack och kaffe! :)
Nej, nu börjar andra halvlek!
LOVE FROM CT

GLAD TJEJ..

halllloj,
ja jag är just nu väldigt glad! Har fått köra en av mina favorit bilar idag! :D GMC - Den är bara så grym! Man känner typ vilken makt man har när man kör den.. gryyymt stor bil! Men jag älskar den.. vi har fått låna den av kusinerna nu är Volvon är på reparation. Vi har en vit nu då! USCH.. makt, makt, makt! Älskar, älskar, älskar. Pappa (ett tips till min 20-års dag) ;)
Nej, men sen har jag inte gjort så mycket idag. Skulle börjat 11.. men Jack var tvungen att åka till doktorn då han har sån hosta. Så jag börjar inte förrän 3.30! Vilket är jätteskönt! Hann med massa saker imorse. Hann kolla klart på DH säsong 3, Fångarna på Fortet, Solsidan.. kolla på hotell i Orlando, bussen mellan Miami och Orlando och lite andra saker att göra där. Så jag är nöjd! Det blev lite "brunch" eftersom jag inte gick upp förrän halv 12 typ. Och sen har jag nu varit och tränat med Brad. Armar stod på schemat idag! Han dödar mig alltid, som ni har förstått nu! ;)
LOVE FROM CT

GLAD..

Jaaa nu är jag glad.. för mitt internet har äntligen förstått att jag kan titta på Handbolls-VM :D wihiooo..
Så nu ligger jag och tittar på Sverige-Kroatien och inser att jag verkligen saknar handbollen! ååh, jag vet inte om jag saknar att spela. Men jag saknar att titta på det! Så ÄNTLIGEN! Jag kommer förmodligen missa matchen imorgon (då Brad kallar..) men jag ska definitivt kolla sen!
DU kommer alltid att vara min idol.
LOVE FROM CT

Well.. monday

hejhej,
imorse vaknade jag upp med 0 F vilket betyder typ -20 grader.. gaaaalet kallt! Men överlevt har vi hela dagen.
Jack och jag gjorde inte så mycket imorse.. kollade lite tv! Off the map- sjukt bra serie som beskrivs som Lost möter Greys anatomy. Än så länge har det bara varit två avsnitt men det är bra. Och sötnosen (Jossan!!) Zach Gilford som spelar Matt i Friday night lights är med!
Efter en chillig morgon så åkte vi på library reading och sen hem för lunch. Ett litet break med DH tittande och en sväng till Pernille. När Jack vaknade så åkte vi till mallet en sväng. Inget fint i butikerna, plus att jag sparar inför FLORIDAA, vilket är om 3 veckor.
Kvällen tillbringades med Jessica på gymmet, kickbox cardio, stod på schemat. Usch hahaha kommer ha så mycket träningsvärk i ben, rumpa och ljumskarna imorgon!
LOVE FROM CT

Daddy cool.

Kan ni hitta pappa?
LOVE FROM CT

wiihooo..

Jaaa för i maj kommer min familj och hälsar på! :D
åååhhh så jag längtar!
LOVE FROM CT

Lör & Sön

Hejhej!
Ja min helg har varit ganska som vanligt.. jobb och träning.
Igår (lördag) så jobbade jag på morgongen, vi åkte hem till kusinerna i Rye och var där hela förmiddagen. Fick ett starbucks kort av Autie Angela som tack! :D wihoo och det tackar man inte nej till! ;)
Sen var det bara att skyynda till gymmet! Och träna ben och rumpa med Brad..
Efter det var det jobb igen. Gjorde inte så mycket, hade en mysig eftermiddag tillsammans. Svenskt godis (bilderna finns i andra inlägget), lite film och mys.
Efter jobbet så åkte jag hem till Carro! det blev en kväll ute i Stamford tillsammans med Carro och Pernille.. galet som vanligt! ;)
bild kommer
Idag har det väll inte hänt något spec.. började jobba halv 2.. gjorde inget förrän typ halv 5. Jessica kom hit! :D Efterlängtad! <3
Sen jobbade jag till halv 7 och efter det blev det Kina mat med Jessica. Nu blir det DH för att sen soova tidigt! Jobb imorgon också vettni!
LOVE FROM CT

Grattis!!!

GRATTIS TILL FRÖKEN HILLER SOM FYLLER 19 ÅR IDAG! :D



LOVE FROM CT

Grattis till min morbror..

JÄTTEGRATTIS TILL MIN MORBROR SOM FYLLER 50 ÅR IDAG!!
Bilden kommer inom kort!
LOVE FROM CT


Jack..

LOVE FROM CT

Veckan som varit..

Hejhej,
jag vet dåligt uppdatering igen! Förlåt!
Men min veckan har varit ganska som vanligt dock.. Jag gav mig ut för att köra direkt efter olyckan. För allas skull så mår Jack och jag bra! Inga skador förutom att jag kanske tänker på det ibland. Men jag mår bra!
Jack är så rolig just nu.. det är inte lång tid kvar nu innan han kommer prata mycket! Jag har dock lärt honom att säga "hej!" Har en film som jag lägger upp! Jag har väll mest varit och tränat, solat.
Träffade dock min kompis Malin häromdagen vilket var jättemysigt! Vi har inte träffats på länge så det var jättekul att sitta och bara snacka lite! :)
Lägger upp lite bilder på mina söta barn från igår..
LOVE FROM CT

Det finns en första gång för allt..

Hejhej,
ja idag har varit en jobbigt dag. Dock började dagen väldigt bra då vi var på playdate med Elisa och Caroline. Det är alltid lika trevligt att träffa dem! Och vi hade mycket skoj.
Men på vägen hem så kör Jack och jag på vägen.. och helt plötsligt så kommer en "truck" ut och det finns ingen chans att jag hinner stanna. Jag stannar men kör i med höger fram i "trucken" så det blev en del skador. Kollar i panik bak på Jack som ser ut att må bra.. och sen när jag tittar fram igen har personen som körde hunnit backa och börjat köra. Paniken växer och tårarna kommer. Allt är avklarat nu (med polis och försäkring). Så vi får se vad som händer nu. Jobbig dag!
LOVE FROM CT

Fin eller inte?

Hejhej,
litet dilemma igen..
fin eller inte?
LOVE FROM CT

Snowday?!?!?

Hejhej,
ja telefonen ringde kvart i 6 imorse och jag bara tänkte för mig själv: "åååh om det är skolan som säger att det är snowday idag". Och jo visst var det så! När jag gick upp så var Charlie hemma. Men dagen gick ändå ganska bra. Han åkte hem till en kompis. Jack och jag åkte till Step and Stones museum.. typ som tomtits.
Sen var det bara hem för lunch (sen lunch dock!!) och sen skypade jag med Anna! :) Alltid lika trevlig. Iväg till gymmet för ett pass med Brad. Alltid lika jobbigt! Hem igen för att jobba.. Jack och jag åkte till biblioteket för att lämna tillbaka lite böcker och filmer. Lekte lite där och sen hem till Jessicas familj för att mata hunden och släppa ut henne! :)
Nu har jag precis lagt Jack. Kvällen bjöd på kaffe med min danska vän Rikke! Jättemysigt att träffa henne igen då det var galet längesen jag träffade henne. Sen blev det lite andra saker inhandlade. En sväng med hunden och sen skype med min fina Emma! :) Och vi bestämde att när vårt år är slut så ska vi åka till Kalifornien närmare bestämt LA tillsammans! :D wiiiieeeehooo!
Bilder från idag.
Sista bilden är på tröjan jag köpte på Zara häromdagen! :)
LOVE FROM CT

HJÄÄLP?!?!

Hej!
Jag hoppas att alla som läser kan lägga en kommentar, skicka ett mail eller något. För jag vet verkligen inte vad jag ska välja! haha..
Solglasögon
eller
Carrera (120) Louis Vuitton (330)

Jacka
http://www.charlotterusse.com/product/index.jsp?productId=4422012&cp=4078198.4238855.4238896.2886940

eller
Beige kavaj (Forever 21)
LOVE FROM CT

Helgen

Hejhej,
ja helgen har gått lika fort som vanligt! Gaaaalet hur tiden bara flyger förbi!
Lördagen började med jobb på morgonen, Jack o jag åkte till Greenwich bibliotek för att leka lite. Jag står och tittar på Jack som leker och messar till Elisa. Jag kollar ut i hallen och där står ingen mindre än HON (elisa) och barnen. Helt galet hur liten världen är och vilket sammanträffande att vi båda kom dit utan att ha hörts eller något. haha galet.
Efter det åkte jag och tränade med Brad som dödade min kropp som vanligt. Jag ska verkligen inte klaga dock! Jag älskar att träna med Brad. Han får mig att ta i och fortsätta ta i även om min kropp typ är död!
Jobbade sen från 4 till 10.. inte så jobbigt. Vi gjorde inte så mycket. Lekte lite, skypade med mamma och pappa! Och sen var det liksom middag, bad (Charlies middag), min middag och sen dusch och säng för Charlie. Efter det tillbringades kvällen tillsammans med säsong 2 av Desperate Housewives, te och frukt! :)
Söndagsmorgon var en skön morgon som började med scones och te. Jag gjorde nämligen scones på lördagskvällen. Sen åkte jag och hämta Carro.. vi käkade lunch och gjorde lite andra saker. Till Greenwich ave. och sen blev det bio på kvällen. Denna gång blev det "Country strong", en faktiskt riktigt bra film! :) Absolut sevärd!
Måndag. Ledig idag. väääldigt skönt! Så morgonen började med att jag skypade med min väldigt bruna bästa vän som precis kommit hem från Thailand! :) Saknaden är stoor! Men det var kul att prata lite om allt och inget. Sen åkte jag till mallet och kollade lite. Hittade lite snygga vårsaker som jag vill ha (a) Lägger in i nästa inlägg vad! :) Sen var det solning och träning med Jessica. Bootcamp stod på schemat idag. Och vilken klass sen!!! Jag och Jessica typ doog! Och tränaren var hur läskig som helst. Värsta militären! HAHA men vi överlevde. Nu ska jag snart lägga mig och se det sista av Dh säsong 2. ;)
LOVE FROM CT

Fridayyy

hallloj,
ja äntligen är det fredag!
Som jag skrev igår så träffade jag Elisa på biblioteket. Och vi bytte nummer och hade en jättetrevlig stund! Så imorse så åkte jag och Jack hem till dem. Och VILKET hem sen.. hahaha stoort som sjutton och väldigt fint! Mamman i familjen är svenska och pappan är på irländare (och invenstment banker) som alla andra i Greenwich. Barnen (Jack och Caroline) hade iaf en jätterolig morgon, sprang runt och lekte och var jättesöta! Elisa och jag satt och pratade. Hur gullig och trevlig tjej som helst!
Åkte hem efter lunch och sen tränade jag på träningsmaskinen! Kändes riktigt bra och 40 minuter blev det..
Eftermiddagen var ganska som vanligt! Inget speciellt hände.
Efter jobbet så åkte jag och käkade middag med Emma (bor i Darien) och en tysk tjej, Sandra (bor också i Darien). Jättetrevlig middag på en italiensk restaurang i Stamford! :) Sen blev det film hos en annan Emma (också Darien). haha "Beauty and the briefcase" med Hillary Duff.
Bilder på barnen från idag:
LOVE FROM CT

Torsdag

Hejhej,
kan knappt fatta att det är torsdag och snart är veckan slut.. Tiden går bara så fort!
Jack, jag, Jessica och andra Jac tog oss en tur till mallet idag och lekte. Båda våra Jacks verkligen älskar leklandet! Medan de båda lekte runt där satt Jess o jag och pratade. Då kommer en tjej fram till oss och ba:" Jaha, är ni också svenskar?!" Och sen började vi prata med henne och det visade sig att hon var från YSTAD! :D haha världen är verkligen liten. Hon var jättetrevlig så vi satt och snackade medan barnen lekte.
Hem för lunch och sen iväg för träning med Jessica! :)
Hem igen för jobb. Jack o jag åkte till biblioteket och lekte där.. det har varit så kallt ute så jag ville inte ha honom ute! Där träffade vi två söta barn som började ge mig böcker. Sen började jag prata med deras nanny! Hon var hur trevlig som helst! Så förmodligen blir det en playdate med hennes barn och Jack! :)
Måste bara lägga upp en bild på Jack från i somras.. HAHA jag känner knappt igen honom.
i somras
Nu
Skillnad??!
LOVE FROM CT

6 months..

Hur knasigt som helt! Helt otroligt att jag idag har varit här i 6 hela månader. Tiden har gått så fort och jag kan knappt fatta att halva tiden nu har passerat!
Unnade mig själv en kopp varm choklad och sen bio med tjejerna! :)
LOVE FROM CT

Snoowday

hej,
ja idag har vi snowday som jag trodde.. Men det har ändå gått ganska bra tycker jag.. När jag började jobba så satte jag igång lite tvätt. Åt lite frukost, satte på barnen kläder och mig själv lite kläder. Sen gick vi ut och lekte i snön! Det var så himla roligt! :) HAHA Charlie o jag hade snöbollskrig och lekte en massa saker. Måste säga att det är kul att vara barn igen och leka i snön.
Skypade med mamma, pappa och Frida! :) Och sen med kusin vitamin och hela hennes familj! <3
Nu får vi se lite vad vi ska göra.. förmodligen ut och leka i snön igen. Kanske åka och åka lite pulka innan det blir mörkt! Sen blir det nog träning (bootcamp) med Jessica och sen tror jag vi ska på bio ikväll! :)
LOVE FROM CT

Pics

Lite andra bilder från nyår.. :)
LOVE FROM CT

Truly tuesday..

ja, tisdag idag..
hade för en gångs skull sovmorgon imorse.. dock textade Brad mig vid 9 och sen halvsov jag till strax innan halv 11. Hade Jack fram till halv 1, vi hann dock inte göra så mycket då vi var tvungna att skjutsa Richard till tåget och lite andra saker. Lite lunch på det och sen var jag off..
Åkte till gymmet, lite springande på löpbandet och sen dödade Brad mina ben! Jag ska dock inte klaga, för jag älskar känslan av att känna hur musklerna jobbar. Men ont gör det!
Efter gymmet var det tillbaka hem igen. Jag och barnen åkte till biblioteket och var där någon timme.. Charlie var inte så glad i början men sen kom han på att det fanns datorer på biblioteket så han följde med! :) Efter bibblan så var åkte vi och lämnade Richards bil och sen hem igen. Middag och sen bad för Jack!
Jessica och jag åkte och solade efter jobbet. Måste jobba på både kroppens insida och utsida inför Florida!
Tydligen så ska det bli snöstorm ikväll/imorgon så alla skolor är helt stängda redan! HAHA.. snowday imorgon alltså. Usch! Vi får se.. förhoppningsvis kanske vi kan ta oss till Jessica en stund iaf! Hoppas, hoppas, hoppas! Vi får väll se.. Lite bilder på Jack i snön förra veckan.
LOVE FROM CT

En liten extra stjärna..

.. det vill jag ge till min personliga tränare och vän Brad! Finns i alla lägen! Och du vet hur du kan få mig att båda skratta och "vilja ha ihjäl dig" HAHA
LOVE FROM CT

Januari börjar året..

Hejhej,
ja fast snart har halva januari redan gått.. kan knappt fatta att tiden går så fort.
Här hemma är det ganska som vanligt. Jack har dock utvecklats så mycket på sista tiden. Han pratar nästan nu.. han säger "woooow" om det händer något galet, och "ooohhoo" om han tappar något på golvet. Han har också börjat klättra över sin säng, som tur var hade Mark som ett tält som man sätter över sängen! HAHA Jack! Galen men mycket söt! Idag har vi varit på library reading i Greenwich. Det är alltid lika kul att se honom dansa till sångerna men framför allt kul och värmande att han kommer springade när han ser mig från andra sidan rummet. Sånt värmer i hjärtat! Som i dag när min värdmamma kom ner med honom.. då såg han mig och hon satte ner honom och då kom han springade och kramades! Sötnosen min! <3
Charlie har också blivit bättre.. jag vet inte om det är för att Richard är hemma hela dagarna nu och kan spendera mer tid med honom.. men han är bättre! :)
Playdate med Jessica idag och det gick väldigt bra. Pojkarna, ja, de var som pojkar är.. gaaaaalna! Men det gick bra!
Jess o jag var också och tränade på riktigt bra på gymmet idag! Man måste ju bli vältränad till Florida, vilket bara är 4 veckor kvaaar! :D Kan knappt fatta det, men guuud vad jag längtar! Florida med Emma och Jessica OH YEAAAH!
EMMMA!

JESSICA!
LOVE FROM CT

Gott nytt år

Ja, gott nytt år från NYC
http://www.youtube.com/watch?v=kHcmVPgfc24
LOVE FROM CT

Första veckan 2011

Ja, lördagen efter nyår den 1 januari.. då var det fest igen! Vi var på donken på morgonen (okej, kl 3) och sen åkte vi runt och skulle hitta ett visst hus! HAHA sen åkte vi hem till carolines värdmammas syster och åt lite mat, kollade på deras söta hundvalp och lite sånt! :)
Sen var det bara att tagga för fest igen.. denna gången i CT och stamford. En väldigt rolig kväll som blev helt annat än det vi tänkt oss! Men guuuuuuud vad roligt vi hade! :D
Veckan som varit har väll varit som vanligt.. jobbat, är äntligen på bättringsvägen när det kommer till min sjuka! Var tvungen att gå till doktorn i måndags och få ögondroppar då jag fick ögoninflamation! BLÄ och hejdå 350 dollar.. men som tur är kommer de tillbaka! ;) HAHA
En liten bild på de senaste julkorten och julklapparna.
Det röda kortet med de små rosetterna är från min fina Elin. Och förutom kortet, massa värmande ord så kom också ett halsband! <3
Kortet med lattemuggen är från Jossan! Så söt och saknad!
Chokladen och det blåa kortet är från auntie Angela och Uncle Hank och barnen. Jättesöt julklapp!
Tidningarna och det andra svarta halsbandet är från kusin vitamin Sara och familjen! Hur kul som helst med lite skvaller läsning om lilla landet lagom! :D Och halsbandet var hur fint som helst!
LOVE FROM CT

nyår

Hejhej,
förlåt förlåt förlåt för att jag inte har uppdaterat något efter nyår.. det var crazy kan jag bara säga! :) Jag hade ett fantastiskt nyår med Jessica och Caroline. Vi började hemma hos Caroline med pizza och vin, och såklart massa tagg musik! Sen spenderades typ 30 min på Stamford tågstation.. HAHA ingen kommentar på det. Sen åkte vi in till NYC där vi firade det nya året vid 5th och 43 streeet.. det var så nära som vi kom till Times square! Men kul hade vi! ;) Senare på natten blev det taxi ner till Greenwich village och in på första bästa bar! Och det var hur kul som helst! :D ABBA och massa rolig musik! :)
Natten avslutades hemma hos mig.. eller ska vi säga morgonen! ;)
Nästsista bilden är på en väldigt söt "manlig" kille som var dj på baren i Greenwich village.. och sista bilden är på min goodiebag som jag fick när vi lämnade stället! ;)
Fler bilder kommer!
LOVE FROM CT

dålig uppdatering..

jag vet!!!! Men jag har varit sjuk och verkligen inte känt för att uppdatera, även om jag har massa att skriva från förra helgen! Jag lovar att göra det snart! :)
Jag lever iaf!
LOVE FROM CT

RSS 2.0