Söndag..

Hejhej,
ja söndagen blev ganska skön faktiskt! Det var soligt och varmt.. dagen började med lite träning och sen brunch. Åkte hem till Jessica och plockade upp henne och Caroline. Åkte till Donken och sen blev det en mysig promenad nere på stranden.. utan jacka! :D wiiee. Våren kändes verkligen i luften!
Käkade middag på Black bear, mysigt och kvällen avslutades med en film hemma hos Jessica. Väldigt skön och lugn söndag!
LOVE FROM CT

Black it is..

Ja, jag bestämde mig igår för att den svarta ringen var bäst. Den går till allt och är lika snygg som en rosa! :)
Så ser den ut iaf..
LOVE FROM CT

Pink or black?!

Jag behöver er hjälp igen!!
Jag har köpt den här ringen, jag älskar verkligen den! Men frågan är om jag ska ha den svart/silver eller rosa/silver?!?!?! HJÄLP!
LOVE FROM CT

Alone w the kids

Hejhej,
ja sista kvällen jag är själv med barnen nu. Eller Su och Richard kommer hem ikväll.. runt 12 trodde dem.
Jag måste säga att det faktiskt har gått väldigt bra. Det var väll mest nätterna som jag var rädd för. Men båda barnen har sovit väldigt bra. C hade en mardröm häromnatten så han sov med mig. J har sovit som en stock förutom inatt då han vaknade halv 6 och vägrade somna om. Han var inte ledsen eller nått utan låg bara i sängen och pratade, vred sig. Så strax innan halv 7 fick jag ta upp honom..
Jag lämnade C hos sina kusiner igår och han stannar där tills imorgon! :) Så J och jag hade en lång morgon, med lite American Idol tittande, frukost och sen till biblioteket i Greenwich för att möta Elisa, Caroline och Sean.. Alltid lika kul att träffa dem. Lekte lite på bibblan och sen gick vi en sväng längs Greenwich ave. Solsken men ganska kallt!
Jessica kom hit och höll mig sällskap när J sov.. hann med att träna ca 25 min också! Mysig lunch och sen Desperate housewives tittande.
Eftermiddagen gick väldigt fort, tvättade alla sängkläder, åkte och fixade några ärrenden och sen var det daxs för middag, bad och sova..
Nu har jag precis käkat tacos för mig själv, väldigt gott! Och kollar på American Idol..
Lite bilder från veckan på J..
Hm, vatten eller mjölk? Det är frågan! Varför inte båda..
Jack och Caroline är bara så söta! De både pussades och kramades idag!
LOVE FROM CT

Home

Hejhej,
ja jag är hemma.. min dator hade lagt av när jag kom hem! Men nu har jag fått den tillbaka så allt är som vanligt. Jag är hemma med barnen själv nu, Su och Richard är i San Francisco så jag har barnen själv. Har inte gjort så mycket idag, Charlie har varit i skolan och Jack & jag har inte gjort så mycket. Han har varit sjuk så vi tog det bara lugnt!
Imorgon tror jag att det blir biblioteket i Greenwich och sen efter skolan så ska jag skjutsa Charlie till sina kusiner! På kvällen har Sandy sagt att hon ska komma hit och hålla mig sällskap vilket ska bli lika kul som vanligt! :)
Jag vet, ganska tråkigt inlägg! Men nu ska jag se fortsättningen på Desperate Housevives säsong 5. Godnatt!
LOVE FROM CT

I was in Mami b****

Hejhej,
ja nu är jag hemma efter en sjukt bra resa med Jessica och Emma!
Måndagen startade tidigt då vi blev hämtade vid 5.. Allt gick smidigt till flygplatsen och efter 3 timmar på ett plan så var vi äntligen i Miami! Tog en taxi till hostlet där vi checkade in och lämnade vårt bagage. Eftersom vårt rum inte skulle vara klart förrän 3 och klockan nu bara var 12 så gick vi en promenad för att sen käka lunch. Efter lunchen så gick vi ner till stranden för lite sol. Och sen kom EMMMA! :D Det var så kul att se henne igen! Lite drinkar ute och på hostlet så var denna dag över!
Tisdag! Simmade vi med delfiner! Absolut det bästa jag har gjort i hela mitt liv. De är så himla underbara! Så fina, så känsliga. Den underbara känslan att hålla i fenan medan de simmar fram i vattnet! Åååh, blir helt lyrisk när jag skriver om det! Kvällen tillbringades med mycket trevlig sällskap, polo och lite fest!
Resten av dagarna i Miami tillbringades på stranden! Hur underbart som helst! Det var inte så varmt i vattnet, eller okej, det var väll okej när man hade varit i ett tag. Men med 30 grader i luften så var det skönt att svalka sig.
På fredagen fortsatte vår resa mot Orlando. Bussen gick bra, sjukt dåligt med benplats (för mig!) men det gick väll eftersom det bara var 4 timmar! Sen blev det lite galet med hotellet som vi skulle bo på. Men det löste sig och vi hittade ett annat. Tillbringade några timmar vid poolen för att sen käka på Ihop och sen utgång med några andra tjejer som bor här i CT men som också var på semester i Orlando.
Helgen tillbringades vid poolen och sen på Florida mall! Söndagen tillbringades hela dagen på Wet'n Wild! Som är ett äventyrsbad, eller vad man ska säga. Det var hur roligt som helst! haha, är riktigt stolt över mig själv att jag åkte en av de attraktionerna som fanns. Sjukt läskig!! Har nog aldrig varit så rädd. Haha lägger upp en bild som hur den ser ut!
Veckan gick fort och den var hur rolig som helst! Ett minne för livet! En resa med många citat och andra ord.
Jessica som härmar stockholmska "Jag lurade dig bara!" och massa annat skoj! Tyvärr är det ingen som kommer att förstå eftersom det är ganska internt men gaaalet kul hade vi!
Sista bilden är på det värsta jag har åkt på länge! HAHA
LOVE FROM CT

Happy valentines day

Ja, hoppas ni alla har haft en jättebra alla hjärtans dag! :)
Fick denna söta present av familjen (här!)
Av familjen hemma fick jag ett bidrag på kortet! Alltid lika välbehövligt! Jag älskar er!
LOVE FROM CT

Im alive, Miami and Orlando

Hejhej,
jag lovar att jag lever efter 4 dagar i Miami! Denna underbara stad! Allt finns, varme, sol, hav, shoppning och fest!
Nu har vi kommit till Orlando for att tillbringa helgen har! Jag tror verkligen att allt har betydelse! Forklarar senare.. galet! Men nu ar vi pa ett jattebra hotell med fin pool. Har legat dar hela dagen!
LOVE FROM ORLANDO

Sunny sunday

Hejhej,
ja nu sitter jag hemma hos Jessica och snart börjar semestern! Är färdigpackad, har tränat, fått manikyr och pedikyr, inhandlat solkräm under dagen så jag är ready to goooo! Nej, men dagen började med att jag städade mitt rum, åkte till gymmet, åkte för att få mani och pedi, hem för att packa det sista och för att städa klart! Sen kom Jessica och hämtade mig för att åka till Target.
Hem till mig för att pussa hejdå på mina barn! ååh vad man kommer sakna dem! Men det ska bli skönt att få samla lite ny energi och kunna uppskatta dem mer när jag kommer hem!
Kvällen kommer att tillbringas framför tv och "grammy avards".. och imorgon kl 5.10 så bär det av till La Guardia och sen MIAMI! :D

LOVE FROM CT

Lördag..

Hejhej!
Ja idag är det lördag och jag har bara 2,5 timmar kvar av jobb och sen är det semester tills nästa måndag! :D På förmiddagen så åkte vi till biblioteket i Old Greenwich för att träffa Eliza, Caroline och Sean! Gud vad jag har saknat henne! Har inte träffat henne på typ 3 veckor! :( Barnen var som vanligt helt galna och sprang runt! Efter biblioteket så åkte vi och köpte bagels till lunch! Barnen var jättesöta och skötte sig bra på cafeét! :)
Eftermiddagen har varit lugn och snart ska Jack väckas.. tror inte att det kommer bli så mycket gjort.. Efter jobbet så ska jag åka hem till Jessica för middag och mys! :)
LOVE FROM CT

Fredagsmys

Hejhej,
ja veckan har gått ganska fort och det har väll inte hänt så himla mycket! (a)
Fredagsmorgon började med att Jessica kom över för nybakta scones och fruktsallad till förrätt! ;) Jack var också glad för att få vara med på denna frukosten.. Efter det så gick vi upp till mitt rum/playrummet för att kolla vad jag ska ha med mig till Florida! :) Kul att se vad jag hade förra sommaren och väcka lite minnen.. kan knappt fatta att jag har varit här i 6,5 månader! Galet!
Snart åker vi till Florida i alla fall och jag längtar galet mycket! Det ska bli så skönt med lite semester och få vila upp sig för att se kunna uppskatta jobbet mer! :) Det kommer dock vara konstigt att inte ha barnen omkring sig. Har haft det i 6 månader nästan varje dag så..
Sen blev det en sväng till mallet. Hittade väll inget speciellt förutom en ny bikini som kommer att inköpas om jag inte hittar någon finare i Miami/Orlando! ;) Vi får väll se.. lyckades också prata med de på Apple så pappa kan få lämna tillbaka sin Iphone som inte funkar i Sverige.. Mycket om det! Så en sak: Köp inte en iphone här i USA även om de är så mycket billigare så har man fortfarande inte kommit på "koden" som låser upp dem!
Kvällen tillbringades först hemma med barnen och sen hem till Jessica för att se Presious och ha mys!
LOVE FROM CT

Grattis ELISE!

Grattis till min fina vän Elise som fyller 20 år idag! Nu får du gå på systemet och är ett steg närmare att bli vuxen.. Jag saknar dig och hoppas att allt är grymt i Uppsala! <3
En fin bild från studenten, Elise är min kära vän till höger!
LOVE FROM CT

Michael Kors

Fler bilder på mina nya kärlekar..
LOVE FROM CT

LYCKA!

Idag är det lycka i mitt liv! Jag har äntligen fått köpa min Michael Kors jacka och väska.. Min vår outfit är nästan komplett, lite skor, smycken och solglasögon saknas bara.
LOVE FROM CT

Tack..

ett stort tack till min syster Niki som har gjort om min blogg idag! Du gör det så bra och jag längtar efter dig!

LOVE FROM CT

Football

Hejhej,
jag måste säga att innan jag flyttade hit så tänkte jag mig amerikansk fotboll lite som rugby. Men under de senaste månaderna har jag insett något helt annat. Det är faktiskt väldigt roligt och spännande att titta på! Min första erfarenhet av football är ju den underbara serien "Friday night lights" och sen var det game uppe i New Haven och Yale.
Det var en väldigt spännande match igår och det är otroligt kul att se hur otroligt snabba de är. Hur galet det kan bli!! Verkligen en sport som jag växt i mina ögon!
Packers var bättre igår och vann helt rättvist! :D wihoo för mig och Jessica som hejade på dem!
LOVE FROM CT

Weekend

Ja, nu är det söndagkväll och helgen är slut!
Det har väll inte hänt så mycket i helgen.. mest jobb och träning. Lördagen börjades med att spendera tid med Jack på biblioteket i Greenwich och sen hittade jag min älskade vår outfit på Michael Kors. Jag älskar att min värdmamma får 50% rabatt där! Hihi så snart kommer det nog inhandlas en jacka och väska därifrån. Jag bara känner att jag måste unna mig något fint! Jag älskar att göra saker för andra, uppvakta andra med saker. Men ibland måste jag unna mig själv något. För allt hårt arbete jag gör för andra!
Träning med Brad och sen mer jobb..
Idag söndag har det varit au pair möte. Helt okej! Sen fixat lite andra saker med Jessica. Sen 2 timmars jobb!
Efter det åkte jag hem till Jessica för att kolla på super bowl. Steelers mötte Packers! Och efter en spännande match och måånga roliga reklamer så vann i alla fall PACKERS! Glädje för mig och Jessica!
Ja, kvällen bjöd på underhållande football, öl och chips! Ett längre inlägg om football kommer imorgon!
LOVE FROM CT

Super bowl..

Ja! Nu ska jag iväg och titta på super bowl hemma hos Jessica! :D
GOOO PACKERS!
LOVE FROM CT

Äntligen fredag igen

Hejhej,
ja äntligen är det fredag! åh men efter dagens 10 timmars arbete i sträck så har dagen gått långsamt. Började kvart i 9 och sen var det jobb fram till kvart i 7. Som tur var nappade Jack i typ 2,5 timme så det blev det träning och sen 20 mins napp för mig också. Sen åkte vi och hämtade Charlie, åkte till affären för att hyra film och lite sånt. Där kände jag mig verkligen som en småbarns mamma. Jag hade Jack i famnen (eftersom någon hade tagit ut vagnen ur bilen), en film i handen, plånboken i handen. Sen ville Charlie provsmaka en massa saker så det slutade med att jag hade en skål m chips & dip och en kopp med cola. Och sen köpte jag en cola till kvällens film. Gaaalet! Men det slutade bra iaf och vi kom alla levande tillbaka till bilen..
Efter jobbet blev det kina mat. Guud vad jag älskar det! Kyckling med cashewnötter! :D Och en eggroll. Underbart! Och till pappa, det är faktiskt väldigt gott! Efter det en liten napp innan jag åkte hem till min kära vän Malin.
Där blev det film, popcorn och annat gott! En sjukt mysig kväll som vanligt hemma hos henne. Vi såg "Wall street" men efter en timme kände varken Malin eller jag att vi hade kommit in i filmen och det slutade med att vi satt och snackade typ den sista timmen. Våra samtal är alltid så bra! Vi tycker lika om många saker och det är kul att diskutera saker med henne! Bra råd har hon också att ge. Och hon förstår och håller med många saker som jag känner. En vän för livet har jag hittat! :)
Nej, nu blir det några avsnitt av DH säsong 4 och sen sova. Imorgon är det jobb och sen träning med Brad.
LOVE FROM CT

Grattis Judit

Grattis till Judit som fyller 4 år idag!
Jag hoppas du får en jättebra födelsedag med många paket och tårta!
Jag saknar dig!

Bild från sommaren 2010, när vi badar i Älta sjön!
LOVE FROM CT

Toorsdag

Hejhej,
ja veckan har gått ganska fort ändå. Även om vi har haft dåligt väder, dock fick vi inte den stora stooormen som vi skulle få! Men det har spenderats ganska mycket tid inne. Jack har blivit sjuk igen och börjat hosta så vi kommer ingenstans..
Men kvällen tillbringades med Sandy på starbucks iaf! Väldigt, väldigt trevligt. Och vi pratade om allt mellan himmel och jord! :)
LOVE FROM CT

Tisdag.

Hejhej,
ja nu är det tisdag igen. Morgonen var ganska lugn. Det ska ju tydligen bli en jättestorm här nu så skolan hade tidig dag så Charlie kom hem halv 1. R hade något viktigt samtal på skype så han lånade min dator.. Man får ju ställa upp för familjen såklart!
Nej, sen åkte jag till gymmet och till min stooora glädje fick jag köra GMC:n. KÄRLEK! Brad och jag (eller jag gjorde och Brad stod och titta på) mitt favorit program idag. Sen hem för att jobba igen..
Imorgon får vi hämta Volvon, vilket ska bli skönt och allt går tillbaka till det normala igen.
Efter jobbet skjutsade Richard mig hem till Janet och Mark för middag. Jag vet att vissa kanske kommer tycka att det är konstigt, men det är mitt val! Jag saknar dem och det har inget med Greg att göra. För det är inte honom jag saknar.. Det är mitt val!
Middagen var som alltid lika trevlig och mycket snack och skratt blev det! Hade saknat hundarna också, Smitty och Cappy! Nu mår jag bättre, bra!
Denna kvällen var lycka för mig.. Så känner jag just nu! Längtar efter sommaren!
Juuuste! Har nog inte sagt att Jessica och jag bokade så att vi ska simma med delfiner i Miami! :D Det ska bli gaaalet kul och det är bara 13 dagar kvar.
LOVE FROM CT

Kär?

&
&
Dessa bilarna kallar jag kärlek på hög nivå! <3
LOVE FROM CT

Monday

Hejhej,
ja tillbaka till vardagen.. Jack och jag gjorde inte så mycket imorse. Gjorde oss iordning och sen åkte vi och fixade lite ärrenden för att sen åka till library reading. Alltid lika roligt! :p
Efter lunch åkte Jessica och jag för att träna.. magen fick sig en omgång idag! :)
Jobb igen.. ganska lugn eftermiddag och kväll!
Efter jobbet åkte jag hem till Jessica för att boka delfiner, eller rättare sagt att få simma med delfiner i Miami! Jaaaa för nu är det  bara 2 veckor kvaar! :D
Och sen såg vi "the town", en verkligen sevärdig film för alla som vill ha action, spänning, drama och kärlek! Film med Ben Affleck! Och guud vad snygg han var i den här filmen! :) SEVÄRD!
LOVE FROM CT

Victoria's secret

Vad tycks?
LOVE FROM CT

Well.. more pics

Halloj!
Nu blir det lite fler bilder från NYC.. dock (enligt mig, inte jättebra på mig då jag ser väääldigt stor ut!!)
LOVE FROM CT

Vintage in NYC..

Hejhej!
Ja efter en kul natt var det bara hem för att sova. NYC stod på söndagens schema. Mötte Malin och en annan tjej, Jossan vid tågstationen i Old Greenwich. Sen kom också Lisa på tåget i Greenwich. Väl inne i NYC åkte vi tunnelbana ner till Midtown och Bleeker street. Jag måste säga att tunnelbanan är ett väldigt bra och smidigt sätt att ta sig fram på i NYC. Ja visst, jag älskar att ta de gula taxibilarna men det dåliga med det är att det ibland kan ta så lång tid för att det är så mycket trafik. Dock är det skönt på kvällar när man ska ut eftersom det inte kostar så mycket som hemma i Sverige.
Väl nere på Bleeker så tog vi oss varsin kaffe och började vår jakt på vintage butiker.. Dock så slutade vi på Broadway och in i butiker som Victorias secret och H&M. Men några vintage butiker hittade vi i alla fall.. de var inte så bra som vi hade hoppats tyvärr. Lunch/middag blev det på ett jättebra ställe som heter "SoHo Park".. Det kan jag verkligen rekommendera om du vill käka billigt och bra. Ligger på 62 Prince street och Crossby street. :)
Sen gick vi runt ännu mer.. tills fötterna värkte!
(min nagel efter 3 månader!)
LOVE FROM CT

RSS 2.0