Min söta bil

Ja, jag är ju bara tvungnen att lägga upp lite bilder på min julklapp till mamma och pappa! :)
LOVE FROM CT

Snart slut på 2010

Ja, snart är detta året också slut, 2010, jag kan knappt fatta hur fort det har gått!
Det har hänt så himla mycket detta året.. nyår hemma hos Elin känns som en evighet sen! Sen började det nya året med att lilla Benjamin döptes så sportlovet tillbringades nere i Skåne.. sen började alla skivor. Det var allt från drink tema till "kom som din värsta mardröm"! Men en riktigt rolig vår var det.. såklart ganska mycket plugg men vi hade vår lediga onsdag som hjälpte oss, SI3! Vår egen skiva var den roligaste! SÅKLART! "Semester svenskar" och sen bara sluttampen, det sista i skolan, och nu skulle snart den stora dagen vara här. Vi målade plakat och fixade det sista med klänningar, inbjudningar, mat mm. Den 3 juni 2010 ja, då var den stora dagen här! Då tog JAG studenten, jag kan fortfarande inte förstå att jag har tagit studenten men det har jag! Fick pris och pengar! Blommor och sen sjöööng vi "FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN..." för full hals medan ölen sprutade runt omkring oss!
När nu det hade sjunkit in att jag faktiskt hade slutat skolan så var det midsommar, mormor och morfar kom. Men midsommar firades hemma hos Fanny Senke tillsammans med vänner. En väldigt jobbig kväll då Elin & Ellinor sa hejdå inför sin flytt till Turkiet. Glädje och sorg!
Min födelsedag hann vi dock också fira tillsammans! 19 år, haha ingen speciell ålder men det var ju ändå min födelsedag! :)
Ja, sen var det bara veckor kvar tills jag skulle flytta.. flytta till "the big apple". Veckorna gick snabbt och snart var dagen här.. Dock hann jag med Eken cup, jobba lite, stallet - vilket var väldigt jobbigt att säga hejdå till alla och speciellt till Furda som blev såld och som jag inte kommer att se när jag kommer hem". En biltur till Jönköping tillsammans med systrarna! Och en tur till Kolmården med tjejerna!
Nu bor jag sen snart 6 månader tillbaka här i USA, den 12 juli flyttade jag hit! Det känns konstigt att minnas tillbaka den här hösten. Den har gått så otroligt snabbt! Jag har lärt känna så många nya vänner. Vänner som jag kommer att ha hela livet! Dagarna flyger förbi och jag trivs jättebra med mitt liv. Jag saknar såklart min familj, släkt och vänner, men jag vet att ni finns där när jag kommer hem. Vi hörs på skype så ofta som det går och ni vet att jag älskar er! Snart börjar 2011 och ingen vet vad som händer detta år, det återstå att se. Men jag vet att jag ska njuta av mitt liv här! Snart är det Florida, vi ska till Vermont, jag ska hälsa på Emma i Detroit, vänner och familj ska komma och hälsa på. Det kommer att bli en gaalen vår och jag bara längtar!
LOVE FROM CT

Snart ett nytt år

hejhej,
ja min vecka har väll inte varit så jättekul! Mina värdföräldrar åkte till Paris i lördagskväll.. och natten mellan söndag och måndag fick jag feber.. det var snöökaos!
Feber hela måndagen tillsammans med en förkyldning. Tisdag, nästan ingen feber men andra saker som fick mig att inte må bra.. har också fått en ordentlig hosta som gör att jag nu sitter och sover. Inget kul men det är iaf lite på bättringsvägen nu!
Ja, nyår kommer att firas i en längehet i NYC tillsammans med Jessica, Carro, Pernille och hennes kompisar. Vi får se lite vad som händer. Men Times Square blir det på tolvslaget! :)
LOVE FROM CT

Lite julbilder

hejhej, ja här kommer lite bilder från när vi var på brunch with Santa :)
LOVE FROM CT

Julklappar

Ja, här ser ni mina fina julklappar, dock kommer uggsen också snart :)
LOVE FROM CT

Julhelg!

Hejhej!
Ja tänk.. nu är julen över! Tiden går bara så fort..
Men min julhelg har faktiskt varit väldigt bra även om jag inte har firat den tillsammans med min familj. Det är klart att det var lite jobbigt att inte vara med dem och lite tårar kom det på julafton när jag pratade med dem.
Fredag, svensk julafton trodde ju att jag hade kunnat se Kalle Anka men eftersom jag bor där jag gör så tillåts det inte att sändas här.. :( Jätteledsen! Jobbade några timmar på morgonen sen åkte alla andra iväg för att klippa barnen och göra lite andra saker. Så jag åkte hem till Caroline för lite "jullunch"..haha inte för att det blev så mycket juligt men alltid lika mysigt! :) Pratade med familjen och släkten i norrland och sen i skåne! <3

På eftermiddagen åkte vi till kyrkan och jag måste säga att jag tkr att det är väldigt mysigt att gå i kyrkan på julen. Stämningen och alla julsånger! Inte för att det var så många jag kunde i den katolska kyrkan men det var en och annan som jag kände igen. Efter det blev det middag här hemma, mysigt!
Och efter det åkte jag hem till Caroline igen för att fira svensk jul tillsammans med henne och Jessica. Alltid lika mysigt med lite svensk julmat och annat goott! Sen blev det lite julklappsöppning. Fick jättefina presenter av tjejerna. Av Caroline: den super coola cupcake boken  -   Av Jessica: underbart doftande tvål, lotion och spray från Victorias Secret.
LOVE FROM CT

God jul & Gott nytt år

Merry Christmas and a happy new year from all of us! <3

Amerikanska julafton

Ja, sen den 25:e väckte Charlie mig ungefär halv 7 och sa att nu ska vi öppna julklapparna! :D Och det gjorde vi.. Det tog sin lilla tid men jag tror att alla blev nöjda och glada!
Fick jättefina julklappar av både min familj här och hemma! :) TACK FÖR ALLT! <3
På eftermiddagen åkte vi upp till Rye för att fira tillsammans med Auntie Angela och Uncle Hank. Det är alltid lika trevligt där. Och Angelas mamma var där och hon var verkligen jättetrevlig! En mycket mysig och bra amerikansk julafton! :)
LOVE FROM CT

Mitt rum

Hejhej,
nu har jag filmat så att alla kan se hur mitt rum ser ut! :)
http://www.youtube.com/watch?v=KlPfA57SaMI
LOVE FROM CT

GOD JUL

God jul till er alla! Både hemma i Sverige och Amerika!
LOVE FROM CT

December 23

Hejhej,
ja dan före dan. (Hemma i Sverige) dock inte här! Man firar ju inte jul förrän den 25 här. Men dagen var bra. Jack o jag fixade de sista julklapparna! Sen lunch, napp och jag skypade med familjen och släkten i Norrland! Jättemysigt! Det känns så konstigt att alla är där uppe och inte jag. Men, jag firar jul här istället!
Sen på eftermiddagen åkte Jack o jag till mallet och lekte (städerskan var här och alla andra så vi flydde huset). Åkte och tränade. Träffade Jessica på gymmet och vi gav Brad hans julklapp - ABBA! Han går hela tiden runt och sjunger på "Dancing Queen" men han kan bara en rad. HAHA så nu har han inga undanflykter till att inte lära sig hela låten!
Efter det blev det en mysig fika med Jesper och hans kusin på Starbucks. Mycket snack och väldigt trevligt! :)
HAHA - ja såhär blev det när farmor klädde på Jack idag! Jag trodde Su skulle dööö när hon såg honom. Alla färger och ingen matchning!
Ja, grön tröja, röd/organge tjocktröja, blåa byxor och vita strumpor!
LOVE FROM CT

Finaste tvillingarna

Jag har inte glömt er! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA OCH SÖTASTE TVILLINGAR!


SARAH

ANNA
LOVE FROM CT

jul, jul strålande jul

Hejhej,
förlåt för min dåliga uppdatering! Men det har varit gaalet mycket senaste dagarna.
Lördag då var vi först på brunch med jultomten. Väldigt mysigt! Först jättegod brunch och sen var det en trollkar där som var grymt bra! Efter det kom tomten på en segelbåt. Kort med tomten, dock var Jack väldigt rädd för honom så det blev inga bra bilder!
Kvällen bjöd på först jobb och sen utgång med Jessica och Carro. Galen kväll som vanligt! Lite galnare för vissa dock! ;) Ingen nämnd, ingen glömd!
Söndag sov länge! Skypade med Elli. Sen kom Carro o Jessica över för att hämta lite saker. Efter det åkte hela familjen norrut för att åka med polarexpressen. Det var väldigt mysigt det med. Först så var vi på middag med vänner som familjen känner. Typ 11 vuxna och en massa barn! Sen åkte vi med polarexpressen vilket var mysigt. Det var en elf där hela tiden som pratade, sjöng och underhöll oss.. sen kom tomten och hans tomtenissar och gav oss varm choklad och kakor. Tomtemor tittade också förbi! Kvällen blev sen och alla utom Richard (som körde) somnade i bilen påväg hem!
Måndag hände kanske inte så mycket. Farmor (Richards mamma) kom på natten. Jobbade som vanligt. Var med Jessica, barnen i parken på eftermiddagen! Tränade på kvällen
Tisdag jobbade idag också. När Charlie kom hem från skolan så dekorerade vi pepparkakor. Jättefina! HAHA
Onsdag idag har det väll inte hänt så jättemycket heller. Jag bakade pepparkakor, var på mallet. Lämnade en sak som tillhör en person som inte längre finns i mitt liv, väldigt skönt!
LOVE FROM CT

Brunch with Santa

Hejhej,
ja morgonen ska nu börja med "Brunch with Santa" nere på RYC! ;) HAHA vi får se vad som händer!
LOVE FROM CT

Friday

Hejhej,
snart mitt i natten en fredag. Ja en faktikst väldigt bra fredag måste jag säga! Har fått min jacka och mina stövlar! :D Bilder kommer imorgon! Bakat helt okej lussekatter och sen umgåtts med Jessica och Carro! Först med alla barnen och nu på kvällen bara vi tjejer! ;)
Mycket snack och Eclipse! Det kan ju bara sluta bra med världens finaste tjejer!
LOVE FROM CT

Juletider

Hejhej,
ja jag kan knappt fatta att det är julafton om snart en vecka. Det känns inte som det! Jag vet inte rkt varför, kanske för att jag inte ska fira den med familjen och mormor o morfar som jag skulle har gjort om jag var hemma..
har dekorerat lite i mitt rum iaf, inte klar dock!
Igår var jag hemma hos Jessica och gjorde pannkakor och knäck. Det var både min och Jessicas första gång att göra knäck, de blev helt okej. Lite hårda kanske men okej! :)
På kvällen mådde jag jättedåligt. Hade nog lite feber och hela kroppen kändes jättekonstig! :/ Feberfrossa hela natten och på morgonen vaknade jag med en rejäl förkyldning! :( Så Jack o jag har inte gjort så mycket idag. Var ute lite mitt på dagen. Sen skrev jag klart halva mitt arbete och sen sov jag några timmar. På eftermiddagen kom Jessica hit och sen åkte vi och kollade på ljusshowen i Bellhaven (greenwich!) :) Nu har jag gjort en andra omgång knäck och tror att den blev bättre! :)
Vår fina julgran och mitt J som hänger där så fint! :)
LOVE FROM CT

Grattis

Ville bara säga grattis till världens bästa tvillingar, Anna och Sarah, som igår lyckades med körkortet!
GRATTIS! Jag saknar er båda! <3

LOVE FROM CT

December 13

Hej allesammans,
ja idag är det lucia. Dock har jag inte sett något luciatåg (fick ju se mitt i lördags).. men dagen har varit bra ändå. Låååång men bra. Började klockan 7 imorse för att Su skulle göra en lite operation. Men morgonen gick bra. Skjutsade Charlie till skolan, hade en lång frukost med Jack. Var ute tillsammans med honom.
Hunter - stor och liten! Sen skypade jag med Benny, Alexander och Benjamin, vilket var jättekul! :D jag saknar er sååå! Sen pratade jag även med hela ligan som var hemma hos oss.. fam Wiberg/Andersson, Fam Emilsson/Andersson, Stig och Maggan, fam Emilsson/Andersson och Fam Höög/Andersson! Hahah många Andersson var det..
Eftermiddagen tillbringades med barnen hos Jessica. Alltid lika trevligt!
Och kvällen har tillbringats på gymmet med Pernille (kickboxning) och sen på Target för att köpa lite julsaker! :) Hur det blev i mitt rum får ni se imorgon! :D
Godnatt!
LOVE FROM CT

Min första amerikanska snö

Ja i fredags efter ett mindre lyckat besök på Ikea så började det i alla fall snöa! Vilket var mysigt! Ingen snö kvar men jag har nu fått se min första amerikanska snö! (a)
LOVE FROM CT

Julbelysnings show

LOVE FROM CT

Helg!

Hejhej,
ja nu är det söndag igen! Jag kan inte fatta att det går så fort! Helgen bara flyyyger förbi! Och idag har jag varit här i 5 månader. Jag kan knappt fatta det. 5 månader sen jag lämnade lilla landet lagom. Och nu så är det tydligen till och med terrorattacker i mitt hemland!
Nej, men i veckan så hände det väll inte så mycket. Jag fick julkort och paket av familjen. Också av mormor och morfar! Gud vad jag kommer att sakna er till jul!
I fredagskväll så var vi och tittade på en julbelysnings show? Haha, på en yatch club i Greenwich. Riktigt häftigt! Kolla in länken! :)
Nej, sen igår var det paaaarty in the city med Jessica och Carro! Hur roligt som helst. Lucia party på Hudson Terrace! Tidig morgon och en låång natt! Men det är så det ska vara.
Dagen har jag tillbringat tillsammans med Jessica och Carro. Vi har inte gjort så mycket, donken, satt ihop en film från igår! Sen kollat tv och sovit till och från!
LOVE FROM CT

Vem älskar inte VS?

Ja, vem älskar inte Victorias secret? Mina två vill ha just nu är..
LOVE FROM CT

December 8

Hejhej,
idag har jag äntligen varit ute i stallet och myst! Jag har varit så himla trött på senaste tiden att jag bara inte har orkat gå upp klockan 7 när jag har kunnat sova. Men det var mysigt att vara där igen. Tog ut alla hästarna på morgonen, sen kaffe med personalen, sen en mysig ridtur i skogen!
Efter stallet har jag jobbat.. skypat med Emma (när Jack sov). Sen har jag fått iväg det sista paketet med julklappar! :D Så jag hoppas, hoppas verkligen att det kommer fram innan jul! Men det borde det göra..
Efter det tog Jack o jag en tur till mallet, lämnade tillbaka en jacka. Kollade på jackor på Macys men hittade ingen bra. Besällde dock en väldigt fin från Tommy Hilfiger! :D Hoppas, hoppas den blir bra!
LOVE FROM CT

GRATTIS

Grattis till världens finaste och bästaste Elin på 19-års dagen!


LOVE FROM CT

Christmas in the city

Hejhej,
ja igår kväll tillbringade Caroline och jag några timmar i den älskade staden NYC. Det är så fint där nu när all julbelysning har kommit upp och såklart var vi tvungna att gå till granen vid Rockerfeller center! :) Underbart fint! ååh, sen var det en kille som firade till sin flickvän nere på isen! Så romatiskt! :') Tänk om man kunde träffa någon sådan kille! HAHA
Sen åkte vi downtown och käkade middag på en italiensk restaurang. En riktigt mysig och bra andra advent tillsammans med Caroline!
LOVE FROM CT

GRATTIS JOSSAN

Grattis Jossan på födelsedag!
LOVE FROM CT

Happy Birthday Charlie

Ja, grattis på födelsedagen Charlie! Nu är du ÄNTLIGEN 6 år!
LOVE FROM CT

Helgen som varit

Hejhej,
ja i helgen har jag som sagt haft min weekend course på Manhattanville college. Den var ganska intressant. Vi gjorde en massa olika personlighets test och sen fick se om det stämde. Så nu ska jag bara skriva min post assignment och sen är jag klar. Jag träffade två jättesöta tjejer från Sydafrika och en jättekul kille från Danmark! :) Roliga människor som gjorde de timmarna att gå lite fortare.
Fredagen tillbringade jag tillsammans med Malin, kinamat och film! Det var jättemysigt att träffa henne igen. Vi pratade mycket vilket var skönt. En riktigt mysig kväll.
Har varit hundvakt hela helgen åt Jessicas familjs hund, Lucky. En 13-årig boxertant som är blind. Men jag måste säga att det har gått jättebra hela helgen. Vi har varit ute på morgonen sen direkt när jag kommit från skolan. Och sen på kvällen innan sängen. Jag bodde där från lördag eftersom att det var enklare när jag skulle upp till skolan och allt.
Sen har ju Charlie också fyllt 6 år denna helg! :) Gaaalet party med hans kompisar i lördagskväll. Som tur var inte hemma hos oss utan på ett ställe med massa roliga saker att göra. Militärparty var det! ;)
LOVE FROM CT

December 3

Hejhej,
ja kan inte fatta att det är december. Dock är det bara tredje men ändå. Jag har idag skickat ett ganska stort packet med julklappar till Norrland och sen lite saker hem till familjen! :) Ett packet till kommer det att bli eftersom jag har typ 1 eller 2 julklappar kvar.
Det har börjat bli väldigt kallt här nu. Ingen snö men Su sa att det kanske skulle komma snö på söndag! :o Vi får väll se!
I helgen har jag min weekend course - the real you. Det ska bli jättekul! Träffa lite nya människor och jag tror att kursen kommer bli intressant. Jag är iaf färdig med min pre-assignment så det är väldigt skönt. Jag ska också passa Jessicas familjs hund i helgen, Lucky. En 13 årig boxer som typ är blind. HAHA men det ska nog gå bra! :)
Lite bilder från veckan! Guuud vad det regnade i veckan. Då tog Jack o jag bilen och åkte till mallet för att leka lite!
LOVE FROM CT

December 1

Hejhej,
ja idag har varit en riktigt ruskig dag måste jag säga.. bara regnat och blåst! Men dock ganska varmt, typ 15 grader. Inte direkt någon julstämning! Fast det kommer nog.
Jack o jag tillbringade någon timme på mallet, hade bara 1 bil idag vilket alltid är jobbigt men det löste sig. Sen har jag inte gjort så mycket annat. Har kollat på första avsnittet av julkalendern.. hm, kanske bra? Svårt att säga efter bara ett avsnitt! Sen har jag pratat med både mamma o pappa. Alltid lika roligt :D Jag saknar er! <3
Snart kommer Jessica och vi ska träna Bootcamp idag. USCH jobbigt, jobbigt! Men alltid skönt efteråt! Hade Brad igår! Min personliga tränare. Bästaste någonsin! HAHA och skönaste.. Boxning, vilket alltid är bra när man har någon man vill slå! ;)
Jag mår bättre för varje dag nu. Det är lättare, och ikväll får jag förmodligen veta hur saker o ting ska bli i framtiden.. eller iaf den närmaste tiden!
Det värmer i hjärtat till alla er som har brytt er! Tröstat, sagt fula ord, skratta med mig! Ni betyder allt! <3
ps. jag saknar lussebullar!
LOVE FROM CT


Lite från veckan

Hejhej,
ja här kommer lite bilder från veckan. Lite thanksgiving, mina söta barn och sen världens roligaste video på Jack. Man kan inte annat än att skratta åt honom! <3
Thanksgiving
Jess handlade STORA julklappar! ;) Nästan större än sig själv!
Jack mitt charmtroll, ett måste att se!
http://www.youtube.com/watch?v=4YcMapv2r2g
LOVE FROM CT

RSS 2.0