Torsdag

Hejhej,
gud vad veckorna går fort! Vilket jag i för sig gillar, för det betyder att Greg kommer hem snart! :) hihi
Idag har jag varit ledig.. underbart skönt! Men ingen sovmorgon för mig dock. Stallet runt halv 8 och sen var jag där fram till halv 1. Vi var ute och red i skogen vilket var underbart! Jag ska få bilderna av Teresa och lägga ut så ni får se! Underbar känsla! :)
Sen skulle jag köpa ett par leggings men jag lackade på personalen så Su o jag ska dit imorgon igen och se om vi hittar dem! Hoppas, hoppas! Och en halsduk ska det bli där! :) Burrberry.
Nu har jag precis varit och tränat med Brad. Usch, lika jobbigt som vanligt men alltid lika skönt efteråt! Han sa idag att jag var en av hans favoriter för att jag alltid kämpar och gör det jag ska! :D
Nu är det snart sängen med Narina som film ikväll! :)
Godnatt!
Trött tjej! (Fick tröjan av Mark när jag var där på middag i tisdags!)
LOVE FROM CT

GRATTIS

Grattis till världens bästa lillasyster som fyller 14 år idag!
Jag saknar dig och det är den första födelsedagen som jag missar! :o Men du vet att jag tänker på dig! <3
Haha Födelsedagsbarnet Niki (Och mamma Marina, som jag dock inte vet vad hon gör på denna bild! HAHA)
LOVE FROM CT

Hemma igen

Hejhej,
idag har varit en ganska tråkig dag.. regn och rusk. Jack, Carro, Ben och jag var i mallet och kollade lite iaf! Det finns så himla mycket fint som jag skulle vilja köpa nuu! Imorgon ska jag nog åka dit när jag är ledig och shoppa lite! (a)
Sen ikväll har jag varit hos Jessica för att titta på Kungarna av tylösand, Bonde söker fru och slutligen Svenska Hollywood fruar! ME LIKE!
Nu ska jag lägga mig i sängen med lite te och en film! Godnatt!
LOVE FROM CT

Dinner

Hejhej!
Ja, ikväll har jag som jag skrev tidigare varit på middag hemma hos Gregs föräldrar. Det var dock bara Janet som var hemma.. Men det var lika mysigt som vanligt! Jättegod middag, kyckling och klyftpotatis! Mycket snack blev det också! Jag berättade allt om stallet, det är så kul för hon älskar ju också att rida och fattar hur mycket jag har saknat det! Sen pratade vi om hundra andra grejer också, haha, ja allt från hästar till hundar till invandringspolitik! HAHA det är intressant hur man kan komma in på så konstiga grejer utan att veta hur man ens kom in på det.
Jack och jag var ute och gick längs stranden idag. Jättemysigt, varmt och skönt! Lekte lite i parken också.
Lägger ut lite bilder på min saknade FURDA! Och min outfit! Och min fina Jack! <3
LOVE FROM CT

Ett hjärtat av guld

Ja.. det har min fina fina fina vän Elin Waesterberg! Jag skypade med henne i ungefär en timme igår! Och ja, skratt och även fast jag bor på andra sidan av Atlanten så hörs vi varje vecka! Du är en underbar och sann vän! Jag saknar dig så mycket! Vänner för livet!
ALWAYS
LOVE FROM CT

En vaaarg

hejhej,
ja igår var en väldigt bra dag måste jag säga. Jag började med att skjutsa min värdpappa till tåget, sen åkte jag till stallet! Var där till ungefär kvart i 12.. Hjälpte till med det som behövdes! :) Två av hästarna stod och var lite tjuriga mot varandra så jag gick ut för att kolla till dem.. och mitt när jag står där så ser jag något bara några meter bakom dem. Jag skriker efter Hilary och hon kommer! Jag ba: Vad är det där?!?!? Och hon svarar: Det är en VARG! Så jag hämtar de andra och vi står och tittar på den tills den försvinner bakom berget! Men det var ändå väldigt häftigt eftersom jag inte har sett en varg innan.. hihi
Sen var det jobb hela dagen och lekte med jessicas barn i parken i ungefär en timme. Min värdmamma var tvungen att ta bort deras hund igår för att hon var gamla och sjuk så det var väldigt ledsamt här
på kvällen! :( RIP Nala <3
Sen åkte Jessica o jag på kickboxning och guuud vad roligt det var! :D Jobbigt men sjukt kul! Bastning och sen sängen blev det!
Idag är det jobb, jobb och jobb.. Jack o jag ska snart till biblioteket och ha sagostund! Sen ska vi ha lunch, sova och sen ut o springa! Ikväll ska jag på middag till Janet och Mark! :)
Ha en bra dag alla andra!
LOVE FROM CT

Nya shoooes

Hejhej,
idag efter min hårdträning med Brad var jag på mallet och köpte dessa älsklingar! :D Wiee.. ska bli så kul att använda dem! De nya runtone!
LOVE FROM CT

Veckan som varit

Hejhej,
veckan har varit väldigt solig men också väldigt kall.. På torsdagen så var jag först i stallet innan jobbet. Jenny o jag tog ut alla hästarna och sen tog vi bort allt spindelnät i boxarna! HAHA, usch! Men fint blev det. Efter det stod jag och rengjorde alla träns. Eller iaf nästan alla, jag tror att det bara var typ 7 kvar av 30 så..
Hem och jobba. Jack o jag åkte till mallet eftersom det var ganska mulet och såg ut att bli regn. Var där och lekte i någon timme innan det var daxs för lunch. Sen var det naptime för honom.. och lunch för mig! När han sen vaknade åkte vi till stranden. Gick en promenad och bara myste! :) På kvällen var det boxning med Jessica. Underbart kul träning måste jag säga, jobbig men rolig!
Fredag, ja.. då jobbade jag först på morgonen och sen var Jessica o jag och tränade (denna gång triceps och shoulders). Hem för att hämta pannkakor och Ahlgrens bilar.. Åkte till Charlies skolan och presenterade Sverige. Barnen bara älskade de svenska pannkakorna, fast bäst var nog ändå godiset! ;) Charlie var väldigt noga med att presentera mig som sin syster! Lilla sötnos :) På kvällen så var jag hos en annan familj och var med deras jättesnälla tjejer! Pappan i familjen är svensk så barnen kunde lite svenska. Det blev lite bamsespel, ritning och sen dekorerar cupcakes. Efter det blev det en film!
Här är lite bilder från veckan,
LOVE FROM CT

Kort!

Hejhej,
nu ska jag snart iväg till C:s skola med svenska pannkakor och Ahlgrens bilar! Jag lovar att skriva ett längre blogginlägg ikväll.. har så mycket att berätta! :)
LOVE FROM CT

Väldigt bra dag

Hejhej!
Kände bara att jag var tvungen att slänga in ett kort inlägg nu innan jag går och lägger mig!
Jag har bara haft en såå bra dag! Började morgonen med att vara i stallet tillsammans med Malin! Sen fick vi rida några av ridskolans ponnys! Det var så skönt att rida igen! :D LYCKA! Även om jag är ovan vid storhästar så var det såå kul! Berättar mer imorgon!
Sen har jag haft en mysig dag med mina pojkar! C hemma från skolan idag också! Hoppas verkligen han kan gå imorgon! Vi får väll se..
Su är typ sjuk.. hon spydde ikväll så jag får se hur jag måste jobba imorgon! Det gjorde inget att jag fick lägga barnen ikväll dock! Jag menar, det är klart att jag ställer upp när hon är sjuk!
Sen hade jag en väldigt trevlig fika med Jesper! :)
Och kvällen avslutades med ett avsnitt av "Tyleee" och sen "bonde söker fru" med Jessica! :)
LOVE FROM CT

Hello sunshine!

Hejhej,
just nu sitter jag ute på vår altan.. solen skiner och jag måste säga att jag mår väldigt bra! Det är bara 5 veckor kvar tills Greg kommer hem. Imorgon ska jag börja jobba i ett stall och därmed få tillbaka hästarna. Jag har tränat. Allt är bara bra!
Nej nu ska jag återvända till Band of Brothers!
LOVE FROM CT

YALE (bulldogs!)

Hejhej!
Ja, gårdagen spenderades till största del uppe i New Haven, eller egentligen West Haven.. Jessica kom och hämtade mig på morgonen och sen hämtade vi upp en norsk tjej på tågstationen i Stamford. Det tog väll ungefär 45 min att köra upp. Väl framme försökte vi hitta de andra au pairerna och vår area director men det var typ ingen där.. Tillslut hittade vi dem iaf och fick lite kaffe och kakor! MUMS! Det blåste såå kallt där uppe så kaffet värmde skönt. Själva matchen började vid 12 och höll på till ungefär kvart i 3. En ganska händelselös match men en bra match för nybörjare. Jag lärde mig mycket av Jessicas förklaringar och det var väldigt roligt! Yale vann tillslut med 7-6 mot Fordham! Bra gjort grabbar! Efter matchen var vi ju bara tvungna att gå ner på planen och känna känslan! Och få lite bilder med spelarna. (a) Haha, det är klart att man måste ha en bild med en av YALE:s football spelare ;)
När matchen var slut så hade vi lite roligt innan vi åkte och käkade på IKEA. Underbart med svenska köttbullar iaf! Kvällen tillbringades med Jessica och Carro! HAHA ja det var roligt! Som alltid! <3
LOVE FROM CT

Mot Yale!

Hejhej!
Ja, idag bär det av mot Yale med min kära Jessica.. Vilket för er som inte vet är en av USA:s största college. Det ska bli jätteroligt! Vi ska se på amerikansk fotboll :) Nej nu är det bråttom så see you later!
LOVE FROM CT

Slutet på veckan

Hejhej!
Förlåt för den dåliga uppdateringen men det har varit så mycket på kvällarna!
I tisdags så kollade Jessica och jag på de avsnitten som vi hade missat av "kungarna av Tylösand".. ja, det är som sagt vår drog här.. Men det är ett otroligt pinsamt program som jag egentligen kanske anser inte borde sändas på tv. Men, men..
Onsdagen.. Charlie äntligen i skolan! Hände inte så mycket på dagen! Tränade, hade Jack! Sen var jag på bio med några andra svenska väldigt trevliga tjejer. Vi såg "The social Network".. alltså filmen som handlar om Facebook. Den var väldigt intressant eftersom det var kul att se hur facebook uppkom! Men kanske egentligen inte så sevärd på bio. Dock väldigt bra!
Sen har bara veckan flytit på.. jag menar, det är bara 2 dagar kvar! Torsdag hade Jessica, Carro, Jack x 2, Ben och jag mysigt vid Cave Town park! :)
Ja, lite bilder från veckan! :) Nu är det äntligen fredag och bara några timmar kvar av jobb! Imorse var jag i ett stall som jag förmodligen ska jobba lite extra i och få rida lite hästar! LYCKA av att känna doften av hästarna igen! Vi får se hur allt blir med det! Ikväll blir det myskväll med Jessica och Carro! För imorgon ska vi till Yale för att kolla amerikansk fotboll.
LOVE FROM CT

Colombus day

Hejhej!
Ja, idag (måndag) har det varit Colombus day här i USA. Vilket betyder att alla barn är lediga! Morgonen var ganska lugn.. hade barnen till ungefär 11 och sen break mellan 11 och halv 2. Då passade jag på att träna och sen käka lite. Efter det åkte Charlie o jag till Carro och lekte hela eftermiddagen! Ibland är det väldigt skönt att bara ha Charlie då jag och Carro kunde sitta och snacka medan barnen lekte för sig själva! Sen lite senare kom även Jessica och hennes barn! Då blev det som ett helt dagis! Fast, det var ganska lugna och lekte mycket bra tillsammans! :)
Sen helt plötsligt har klockan blivit mycket (min Jack kom också efter hans nap) och lekte så mycket han kunde! Han älskar ju bara att vara utomhus! Det går nästan inte att få honom att vara inne! (a) Sen var klockan som sagt väldigt mycket och då var det bara hem för middag! Lämnade Richards bil och sen var jag off!
På kvällen blev det bio med Jessica, Carina och Ditte! Trevligt, trevligt! Det blev "Life as we know it". Helt okej! :) Mysig måndag!
LOVE FROM CT

Kusin vitmamin

Ja, jag har inte glömt att säga grattis till dig kusinen. Men du förtjänar lite uppmärksamhet här också! :)
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KUSIN VITAMIN!!! <3

LOVE FROM CT

Helg

Ja, söndag idag!
Jag har jobbat hela dagen idag också. Men den har varit helt okej faktiskt! Efter Jacks förmiddags nap så åkte vi till parken och lekte ett tag. Sen hem för lunch. Jack sov inte på hela eftermiddagen! Hur jobbigt som helst! Men men, inget att göra något åt! Charlie o jag lekte lite med hans soldater och sen med Jack. Eftermiddagen avslutades med en springtur med Jack i vagnen! Nu sitter jag med blött hår och ska gå och lägga mig snart! Jag är bara så trött efter denna helgen!
Så efter lite Breakfast at Tiffany's så ska jag soova! Det mest underbara är att jag har tvättat alla mina kläder, lakan och handdukar idag så det är bara att krypa ner i en nybäddad säng! Underbar känsla! :)
Juste jag har inte visat vad jag har köpt!
Lite Victorias secret, mina älskade UGGS, och sen ett par söta indianskor! :) Men också en söt tjocktröja, ett par acrombie and Fitch och ett par pyjamasbyxor m Yankees.
LOVE FROM CT

Bra lördag

Hejhej!
Ja, imorse åkte jag till gymmet och passet var zumba/latino.. Vilket var väldigt intressant. Jag vet inte rkt hur jag ska beskriva det dock. Inte Rikke heller, som är min danska vän som följde med mig! :)
Sen åkte jag hem, duschade, åkte till Carro, blåste en ballong, sen åkte vi till Jessica. Vi skulle nämligen överraska henne eftersom hon har fyllt år. Vi hade köpt lite saker till brunch och vi smög in och överraskade henne. Satte på henne ögonbindel och en massa andra fina saker! Sen åkte vi till en strand i Stamford. Det var jättemysigt och jag tror verkligen att hon uppskattade det! :) En polis kom och började snacka med oss.. HAHA en mycket rolig historia. Sen åkte jag hem och jobbade från 2-11.. Det hände väll inte så mycket under dagen.. På kvällen kom Rikke och höll mig sällskap. Vi gjorde middag och sen kollade vi på film, FLICKA! Jättefin faktiskt! :)
LOVE FROM CT

Små nätta men tätta

Hejhej!
Förlåt för dålig uppdatering men nu har mamma, pappa o syrran varit här hela veckan så jag har inte haft tid för någon uppdatering! :p
Nej, men det har varit jättekul att visa dem mitt liv här. Hur jag har det, vilka människor som är runt mig, vad jag lever med!
Ni vet att jag älskar er jättemycket! <3
Vi har gjort en massa saker, en hel del shopping i NYC och sen middag med min familj här. Vi var på RYC och käkade. Jättegott! Och det var roligt att de fick träffas och de verkade gilla varandra! :)
Sen var vi också på middag hos Gregs föräldrar, vilket också var mycket trevligt! HAHA, de är bara för roliga! :)
I torsdags var vi ute på en båttur runt Manhattan, väldigt trevligt och vi hade såååå fint väder också!
Sista bilden: HÄR SKA JAG JOBBA!
LOVE FROM CT

Bra dag

Hejhej!
Ja, snart är det bara några timmar kvar till min älskade familj kommer! :) Jag längtar så mycket. Jag menar, jag saknar dem varje dag, men jag gråter inte. Jag saknar min lillasyster, mamma o pappa såklart! Men jag är stor nu! Men jag saknar dem inte lika mycket som jag trodde, jag trodde att det skulle vara jobbigare. Det låter kanske hemskt! Men sanningen är att jag tror att det är bra! Jag pratar med dem minst 2 gånger i veckan på skype och på så sätt så kommer det nu bli så roligt att träffa dem igen! Jag kan inte fatta att jag inte har sett dem på 3 månader! :o
Dagen har varit grå, men ändå gått väldigt fort! Imorse när jag vakande var det galet väder! Usch, det tooookregnade! Jack sov och vi hade målare här som målade både i vardagsrummet, i mitt rum och i lekrummet. Så Jack o jag flydde stället till Stamford Mall och lekte där i någon timme! Mitt lilla charmtroll.. Haha när vi skulle åka hem så står vi vid hissen, då kommer en kvinna fram (som också ska med hissen) och hon tittar på Jack och ler. Och säger "ååh vad söt han är!", "Är han din?!" HAHA nejnej, svarar jag. Och sen säger jag "Jack? Kan du säga hej?!" Och då vinkar han och skrattar. Sen frågade jag om hon kan få en slängpuss. Och då ger han henne en slängpuss! Min sötnos! <3 Sen åkte jag till gymmet. Och efter det var det playdate hos Jessica! :) Nu har jag sett Friday Night Lights och ska snart sova! Lååång dag imorgon!
LOVE FROM CT

RSS 2.0