jul, jul strålande jul

Hejhej,
förlåt för min dåliga uppdatering! Men det har varit gaalet mycket senaste dagarna.
Lördag då var vi först på brunch med jultomten. Väldigt mysigt! Först jättegod brunch och sen var det en trollkar där som var grymt bra! Efter det kom tomten på en segelbåt. Kort med tomten, dock var Jack väldigt rädd för honom så det blev inga bra bilder!
Kvällen bjöd på först jobb och sen utgång med Jessica och Carro. Galen kväll som vanligt! Lite galnare för vissa dock! ;) Ingen nämnd, ingen glömd!
Söndag sov länge! Skypade med Elli. Sen kom Carro o Jessica över för att hämta lite saker. Efter det åkte hela familjen norrut för att åka med polarexpressen. Det var väldigt mysigt det med. Först så var vi på middag med vänner som familjen känner. Typ 11 vuxna och en massa barn! Sen åkte vi med polarexpressen vilket var mysigt. Det var en elf där hela tiden som pratade, sjöng och underhöll oss.. sen kom tomten och hans tomtenissar och gav oss varm choklad och kakor. Tomtemor tittade också förbi! Kvällen blev sen och alla utom Richard (som körde) somnade i bilen påväg hem!
Måndag hände kanske inte så mycket. Farmor (Richards mamma) kom på natten. Jobbade som vanligt. Var med Jessica, barnen i parken på eftermiddagen! Tränade på kvällen
Tisdag jobbade idag också. När Charlie kom hem från skolan så dekorerade vi pepparkakor. Jättefina! HAHA
Onsdag idag har det väll inte hänt så jättemycket heller. Jag bakade pepparkakor, var på mallet. Lämnade en sak som tillhör en person som inte längre finns i mitt liv, väldigt skönt!
LOVE FROM CT

Kommentarer
Postat av: Stig & Margaretha

2010-12-30 @ 18:42:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0