NYC!

Nu sitter jag här i soffan efter en väldigt härlig och lång promenad (välbehövlig!!)
Hela gårdagen tillbringades i NYC. Emma kom över sent på lördags kvällen. Vi, hela familjen, käkade middag hos grannarna. Det var väldigt mysigt och de var trevliga! :) Som sagt, senare på kvällen kom Emma. Vi kollade lite på film och sen somnade vi! ;)
Charlie och Jack älskar att bada! <3
Men söndagen tillbringade vi i NYC. Emma och jag fick skjuts till tågstationen vid kl 9. Sen tog vi tåget in till Grand Central där vi skulle möta Ludvig och Rikke. Vi kom väll dit vid kanske 10.30. När vi hade träffat på Ludvig och Rikke gick vi mot Times Square. Där gick vi runt lite och tittade på allt! HAHA. Lite lunch (faktiskt på samma ställe som hela min familj käkade lunch på 3 år tidigare). Sen skulle vi ta tåget till MET.. Men vi lyckades åka åt fel håll, haha så det var bara att byta tåg och sen åka till rätt station! Det var väldigt häftigt inne på The MET.. inte för att jag är såå intresserad av konst och sånt men det var roligt! Och TIPS! Man behöver inte betala fullt pris även fast det står 10 dollar (för vuxna). De betalar ingen skatt eller något så man betalar bara så mycket som man vill. Så vi betalade bara 5 dollar.
Efter det så tänkte vi att vi skulle fika, eller ta med oss fika och sätta oss i Central Park. Men då började det regna så vi bestämde att vi skulle ta en taxi till Bloomingdale's. Men det var ju fan omöjligt! Vi var ganska nära, så vi sprang så fort det regnade lite mindre närmare och närmare Blooomingdale's. Men tillslut blev vi stående under ett tak och kom inte därifrån! :o Så då offrade Ludvig sig och fick tag i en taxi! Så vi åkte den sista biten dit! Väll där inne hittade Emma sina efterlängtade solglasögon! Ray Ban. Sen tog vi en fika och fortsatte titta runt! Men ingen av oss hittade något som vi ville ha!
Sen åkte vi tillbaka till Grand Central. För att vi hade bestämt oss för att gå på Madame Tussauds, det var hur roligt som helst! :D Inte lika bra som i London men nästan! :D Fotas med massa kändisar! ;)
Kvällen avslutades med att vi käkade middag på Fridays och sen tog tåget hem! :) En underbart rolig dag!
LOVE FROM CT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0