Memorial weekend

Ja, denna helgen är det memorial weekend här i USA.. vet inte rkt vad det innebär förutom att man kan börja bära vitt igen! ;) Och det gillar jag.. sen också att de flesta öppnar sina pooler denna helgen. Inklusive RYC. Så lördagen spenderade jag mesta dels av dagen där. Sen också hemma för lite sol i trädgården. Som sagt, vi har väll typ 25-30 grader. UNDERBAAARRT!
På kvällen var det bara att göra sig iordning och sen åka till Lisa för att fira Jossan som fyller 21 idag (söndag) så vi förade lite där och sen blev det taxi ner till Stamford och Tiernans. Sjuuukt rolig kväll tillsammans med dessa tjejer! Trevligt sällskap, bra musik och underbart varmt! Kan det bli bättre? Nej!
söndagen tillbringades först hemma hos Lisa med poolhäng. Underbaaart denna varma dag! :) sen blev det RYC med Jack. Nu sitter vi och gör hans medicin, har ätit kina mat och sen blir det natt för Jack och dusch för mig. När resten av familjen kommer hem blir det film mys hemma hos Lisa med födelsedagsbarnet Jossan!!
LOVE FROM CT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0